Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maç dışında takımla birlikte çalışmıyor galiba Burak.

Yorum

• cakma qralin avukatlari bir bir damlamaya basladi.bir futbolcuya toz kondurmamak icin her bir hareketini savunan taraftarlar yuzunden bugun takimda kaos var..isteyen istedigi gibi konusabiliyor.gram taraftar baskisi yok.burak olcay ve niceleri..bu hizipcileri tekmek tokat gondermek gerekirken adam utanmadan arlanmadan gelip burada savunabiliyor..
      biraz durust olun cikin ve basaksehir ve cincon maclarindaki burak'i elestirin..yarista olsak ve rakip bir futbolcu boyle yapsa adama demediginizi birakmazsiniz ama aynisini senin sahte cakma qralin yapinca olayi fatih tekke^'ye kadar gotur..
      burak tekke'nin tirnagi olamaz..bu sahtekar alenen basaksehir ve cincon maclarinda karakterine uygun davranmistir..herseyi gectim bu maclari gorun bari..
      biride demis burak olmadan gol atamiyorduk.tabeladaki yerimizde duruyorsak bu sahtekarin sayesindeymis..simdi boyle adamlarda maclari takip ediyoruz diye ortaliklarda geziyor..elinin altinda internet var, ac bak bakalim gecen sene ayni hafta buraksiz bu takim kacinciydi?yada dur zahmet etme ben soyleyeyim, 44 puanla yine 5.ciydik yine takim havlu atmisti..
      eee simdi burak'in tam olarak takima faydasi ne oldu?bu sene ki kadro gecen seneden daha mi gucsuz..koskoca trabzonspor lige havlu atiyor ama bulundugu yeri bile burak'a borclu oldugunu dusunen suursuz bir kitle var..
      bu sene burak-olcay gibi sahtekarlarin yerine niyetinden gram suphemizin olmadigi castillo-hugo ikilisi kullanilsaydi daha mi kotu olacaktik..
      herif cikiyor yonetime ayar vermeye calisiyor,istedigi maclarda oynuyor istemedigi maclarda oynamiyor, bazi maclarda kafasina gore maci hediye ediyor vss..hala bu adami savunan varsa bari buraya yazip gercekten bu takimi dusunen insanlari ayar etmesin..gidin kendi cevrenizde cakma qralin yalakaligini yapin.

Yorum

• Burak Yılmaz'a neden mi borçlu şuanki konumunu ?

Burak Yılmaz'ın üzerine kurgulayabileceğin çok basit bir oyun sistemi var. Ben bu oynadığımız oyun sisteminin adına bile direk Burak Yılmaz sistemi diyesim geliyor. 30 küsür gol attığında da 3.olduğumuz da da az çok böyle oynuyorduk. Trabzonspor'un oynayacağı sistem bu mu ? Hayır değil. Eğer sen kaliteli bir hoca değilsen, kendi oyun sistemin yoksa, üretken değilsen, pozitif ve önde oynanan futbolu oynatma yetkinliğin yoksa gelen her hoca Burak Yılmaz style oyun sistemini oynatır. Bu bizim takımın B planı olacakken, gelen çapsız hocaların hali hazırda iyi kötü işleyen bir model var onunla gidelim diyip A planı yapması nedeniyle düştüğümüz durumdur. A planı olmayan bir takımın, 1 futbolcusu sayesinde oynadığı B planı sayesinde topladığı puanlar var ortada. 1 futbolcusu sayesinde çünkü Burak Yılmaz'ı mevcut oyun stilinden çıkarınca gol atmayı geçtim kaleye gidemiyoruz.

Burak Yılmaz bu yüzden bu puanlarda sonuna kadar hak sahibi. Zaten A planı olsa Burak ya yardımcı forvet olur, yada ilk 11'e giremez. O tarzda oyuna gerçekten uygun değil. Top saklayamıyor, 2012 gibi alıp gidebilecek durumda değil, Sırtı dönük oynayamıyor. 2 özelliği var Bitiricilik ve fırsatçı koşular. 25 yaşında olsa 30 golü vardı şuan, 33 yaşında 20 golü var. Sen bu sisteme bel bağlayıp gelip Burak'a sallarsan komik duruma düşersin.

Bir antrenörün kendi oyun tarzı olur, uymayan adamı da keser. Seversiniz sevmezsiniz bende sevmem ama Terim, Tolga Ciğerci ve Eren Derdiyok'u sildi gibi bişey. Gs'yi Terim geldiğinde görünürde kafada tutan Ciğerci'nin ekstra attığı gollerdi. İşleyen bir şey var ben bunla ite kaka gideyim mi dedi. Kendi sistemini mi dayattı.

Trabzonspor'a maç başı ortalama 400 pas altı yaptıran her hoca kovulmalıdır. (Türkiye'de topun oyunda kalma süresi 60 dk felan ortalama. 40 dk'sı Topu elinde tutabileceğin, dk da ortalama 10 pas yaptıracak. Antrönör gelmeli. Önde ve pozitif futbol oynayacaksan bunu oynatacak kalibrede hoca getireceksin.) Yok ben topu bırakayım, kaptığımla Burak'ı kaçırayım. İşin kolayı bunlar. Bu yüzden bu klüp antrenörsüz(taktiksel) bu puanları toplamıştır. Bu taktikte Burak Yılmaz hariç hiçtir. Bu puanlarda seversiniz sevmezsiniz Burak Yılmaz'ın payı herkesten çoktur.
        Ey Türk Gençliği!
        Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• Ben şöyle düşünüyorum: Burak'ın gol atması bir şeyi değiştirmiyor. Takıma fayda sadece gol sayısı ile hesaplanmaz. Sezon sonu daha geç olmadan kendisine teşekkür edip yollar ayrılmalı.
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• novaga el kol hareketi yapip, sonraki pozisyonda topu ayagindan acip auta gönderen "futbolcu"

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Yorum

• İsterse 50 gol atsın.

Takımımda görmek istemiyorum.

Yorum

• Neyse beyler Osmanlı maçına artık.Ya da takım oyununu bozuyor geyiğinden devam edebilirsiniz.

Yorum

• İlk yarıda son dönemde gördüğüm en etkisiz performansını ortaya koydu. Ne pas verebildi, ne top kontrol edebildi ne de depar atabildi. İkinci yarı çok basit bir gol kaçırsa da sonradan attığı gollerle bir nebze görevini yaptı. Taraftar haklı olarak bazı davranışlarından dolayı kendisine sempati beslemiyor fakat takım içerisinde bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Oyle olsaydı herkes deli gibi Burak'a sarılmazdı...
                  Trabzon bir sevda,
                  Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Hakan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Neyse beyler Osmanlı maçına artık.Ya da takım oyununu bozuyor geyiğinden devam edebilirsiniz.
                    Evet tahliye edelim başlığı evet tek sıra halinde lütfen...

+rep veremiyorum kusura bakma Hakan
                    En son Fatih Çelik tarafından düzenlendi; 07.04.2018, 17:59.
                    "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

• Burak atabildiğin kadara at kardeşim,sene sonunda bonservis almamız lazım.
                      • Memento mori

Yorum

• Çeyrek çevre takibi kontrolü yok adamın...Stoperler yanımda mı arkamda mı önümde mi hiç umrunda değil...9 kişi buna oynuyor topu duvara çarpıp geri geliyor takımı da yoruyor...
                        Before Elvis There was Nothing

John Lennon

Yorum

• Bazen öyle pas hatalar yapıyor ki, insanı çıldırtıyor.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• Ne zaman başkana acısa iyi oynuyor. En son yine başkanın takıma yaptığı konuşma sonrası Sosa bile en istekli maçını oynamıştı. Başkana güzel veda etmek istemiş beyefendi. Burak'ın duygu durumuna saygı gösterin lütfen.

Yorum

• Çok kötüsün Burak. Utanmıyor musun 2 gol atıp bizleri üzmeye
                              Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk yarıda son dönemde gördüğüm en etkisiz performansını ortaya koydu. Ne pas verebildi, ne top kontrol edebildi ne de depar atabildi. İkinci yarı çok basit bir gol kaçırsa da sonradan attığı gollerle bir nebze görevini yaptı. Taraftar haklı olarak bazı davranışlarından dolayı kendisine sempati beslemiyor fakat takım içerisinde bir sorunu olduğunu sanmıyorum. Oyle olsaydı herkes deli gibi Burak'a sarılmazdı...
                                cok normal

adam lider, adam winner, adam golcu

takim ici böyle birini sevmemek imkansiz

bizim taraftar kücük emrah gibi tiplere hasta, ndoye, henrique gibi...
                                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

Çalışıyor...
                                X