Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Macin tekrarini izledim Bu senenin nerdeyse en diri Buraki vardi sahada öyle top kaybi falanda yapmadi topuda ayagina hic dolandirmadi, Sosa ile birlikte 3. Bölgede baya etkili oynadilar Olcayda bu mac eski günleri gibiydi sikinti sol kanatta.
    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Başkanımız için oynadık açıklamasına şaşırmadım, bugün gerçekten iyiydi sebebi belli oldu bu açıklamasıyla. İnşallah diğer maçlarda da aynı azmi ve isteği görürüz.

Yorum

• Başkanın için oynama Burak, Trabzonspor için oyna.
        İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
        Karl Marx
        анархія-мама

Yorum

• Maçta bazı hareketleri sebebiyle kızdım ama çok etkili bir silah olduğunu inkar edemeyiz.

Golü atınca iyice rahatladı oyunu da çok üst düzeye çıktı.

Başkan için oynadık demesinde bence bir sakınca yok, transfer döneminde o kadar yoğun bir görüşme trafiği oldu sonuçta, insanlar bazen böyle motive olur.

Dün sadece Burak'ta değil tüm takımda kulübü ve takımı düşürdükleri durum açısından bir farkındalık vardı diyebiliriz.
          "Büyüklük haksızca kazanılanı hak görmek değil, haksızlıklara rağmen kazanabilmektir."

Özkan Sümer

Yorum

• ilk yarı bittiğinde 30 demiştim ama 24-25 gol atar şu durumda...

Yorum

• Penaltı pozisyonundaki isyanı ile Başakşehir maçındaki pozisyonundaki davranışı arasındaki fark beni hiç memnun etmedi.
              BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ilk yarı bittiğinde 30 demiştim ama 24-25 gol atar şu durumda...
                Son hafta Karabük maçını bekliyor. 5 tane de o maçta atar.

Yorum

• yine sonuc odakli konusmalar basladi.dun aksam les gibi oynadi.ilk yarida bitmesi gereken mac 80.ya dakikaya kadar birmedi.herif gol atinca milletin yorumlari felaket degisiyor.attigi golde bariz kaleci hatasi yok vurus kaliteli diyen at gozluklukler bile var.kaleci ustune gelen topu bacak arasindan yiyor otesi var mi.son 15 dakika akhisar defansi bosaltana kadar butun toplari ezdi durdu.
                  sene sonu takimdan gitmesi gereken ilk isimlerden.bugun bu takimin forvetinde burak degil gomis tarzi hem oynayan hem oynatan hem atan bir golcu olsa hedef 5.lik degil ilk 2ye girmek olurdu..

Yorum

• Ezbere yorum yapmayalim Burak dün orta sahaya kadar geldi top istedi top dagitti hava topu indirdi, kanatlara da acildi 1 gol 1 asisti var macta Akhisar gibi 4 mac üst üstüne yenen bur takimi deplasmanda 3 gol atmisiz 2 si Burakin eseri hala Buraki begenmiyoruz.
                    No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Ezbere yorum yapmayalim Burak dün orta sahaya kadar geldi top istedi top dagitti hava topu indirdi, kanatlara da acildi 1 gol 1 asisti var macta Akhisar gibi 4 mac üst üstüne yenen bur takimi deplasmanda 3 gol atmisiz 2 si Burakin eseri hala Buraki begenmiyoruz.
                      bildigin copy-paste yorumlar.asıl ezber yazdiklarin.tabelaya bakarak yorum yapa yapa bu takimi bitirdiniz.. burak yokkken bu takim yoktu zaten gol mol atmiyorduk.ilk yarida bir kamyon gol kaciran bendim sanki.top tufek herifi pozisyona sokmak icin ugrasiyoruz.bu sekilde oynayip puan kaybedilen tonla mac oldugu icin zaten sezon ortasinda havlu attik..ilk yarida bile sagda iki adam bosken yusuf burak'a topu aticam diye pozisyonu mundar etti.
                      ayrica topu nereye dagitti hayirdir.aldigi butun toplari ezdi..ne zaman ki ilk yarida okay golu atti o zaman akhisar geride daha genis alanlar verdi ve les durumundan biraz kurtuldu..herif pas atma ozurlusu ne dagitmasi.daha gecen alanya macinda yedigimiz golun mimariydi,topun siddetini ayarlamamisti.burak'in etrafinda rakip oldugu surece butun toplar ezilir gider.cunku adamda top teknigi sifir.dun aksam ilk yarida golu bulmasaydik mac sakata girerdi.cunku ne akhisar o kadar acilirdi nede burak denen cakma qral oyle bos alanlari yakalardi.
                      bu kacirdiklarini ndoye veya hugo kacirinca adamlarin yedi ceddine sovuyorlar bu cakma kacirinca olur oyle seyler..ayrica penalti pozisyonundan sonra hakeme babasini vurmus gibi itiraz eden burak basaksehir macinda neredeydi..lan arkadas adam alenen uc kagitcilik yapiyor gelmisler bu adami hala savunuyorlar..gs ve bjk maclarina cikmamasina hic girmiyorum..umarim sakatligi veya cezali olma durumu hep tesadufen o maclara denk gelmistir..
                      En son tristram tarafından düzenlendi; 13.03.2018, 20:25.

Yorum

• 3 gazete de vardı haber, geldiiinden beri para almamış. Üstüne üstlük bazı genç oyuncuların maaşını da ödemiş. Bir çok haber yer alınca doğruluk payı olabilir.

SM-N9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

• Para olayları gerçekse yaptığı tüm laubali tavırları anlayabilirim. Maalesef ama olay bu.

Yorum

• rakibe sırt atması dışında isteyince gayet iyi oynuyor. şu adamı kontrol edebilsek zaten takım peşinden giderdi. o oynayınca herkes hareketleniyor, pas atıp gözüne girmeye çalışıyorlar. akıllı bir hoca bunu çözüp burak'ın üzerine oynardı, takımı çok rahat kontrol ederdi.

Yorum

• Başakşehir maçından sonra bittin benim için istersen 50 gol at.
                              You Will Never Walk Alone
                              Liverpool F.C

Yorum

• King in the North. Boşaltalım başlığı.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Yükleniyor...
                                X