Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Özellikle top bizim sahaya geçince tembellik yapıp, ağır ağır geriye dönmesi birçok pozisyonda ofsaytta kalmasına neden oluyor. Bu akşam da gol atmasına rağmen beğenmedim. Top rakipteyken sadece yürümesi, takım savunmasına hiçbir katkı vermemesi ve birçok ofsayt pozisyonuna düşmesi. İyi ki Abdülkadir'in golünde kendisini düşürdüler, yetişse topu bir şekilde alır ve golü de atamazdı...
    Marka değerini sevdiğimin Türk futbolu....

Yorum

• Burak'ın bu hali bize sittin sene zirve yolunda zerre katkı vermez, 25 tane gol atsa da yarım oyuncu görevi görür.
      Sezon sonu yollar ayrılmalı.

Yorum

• gol kralı olacakmı bilemem ama ofsayt kralı olacaktır.
        Önce TRABZONSPOR

Yorum

• Hafta boyu antrenmana çıkamamış adama haddinden fazla yüklenmek adaletli değil bence...
          *Onur Recep Kıvrak*

Yorum

• Rahat bırakın rahat..Ulan ofsayta düşüyor da adamın taktiği bu 1 düşüyor 2 düşüyor 3. de atıyor işte..Deniyor en azından.
            Buraktan önceki forvetlerimizin gol ortalamasına bakın bir isterseniz.
            Saçma sapan ithamlar,hakaretler..Yakışmıyor.
            Takımın yönetilmeme sorunu var siz hala futbolcuları eleştiriyorsunuz.Kör olmayın.
            Kazım'a da selam olsun,asi çocuklar burada..

Yorum

• Burak olduğu sürece bu takımın tek hedefi Burak'ı gol kralı yapmak olur.

Yorum

• Burak 'ın takımda olması zarardır. Kendisine bağımlı hale getiriyor. Atılan topların yüzde 90i ofsayt
                Atmasan bağırıp çağırıyor. Başka bir oyun planımız yok. Acilen kendisinden kurtulmamiz gerekiyor. Yoksa futbol izleyemeyeceğiz. [MENTION=40365]TSemih61[/MENTION] e de katılıyorum. Tek hedefimiz Burak i gol kralı yapmak gibi duruyor. Zira hocamız 7 hafta aradan sonra gelen galibiyete rağmen ikinci yarıya iyi başladığımızı beraberliklerin iyi olduğunu söylüyor.
                TRABZON SPOR

Yorum

• Çok büyük golcüsün.

Yorum

• Hep aynı tipler aynı imalar, ithamlar!

Ben de bugün Burak’a çok kızdım ettim ama bilerek sarı gördüğünü hiç düşünmedim. Ki kendisi karttan sonra çok itiraz etti ve röportajda bunu özellikle sordu.

Demek ki bu tiplerin kafası hep böyle şeylere çalışıyor, olaylara ve kişilere hep böyle bakıyor.

Kişi kendinden bilirmiş işi..

Çok kötüydün Burak!
                    10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Burak'ın bazı özellikleri yetersiz üstüne vücudu el vermeyince aşırı derecede saçmalıyor ki antrenman yememesı de ayrı bir etken. Bunlara rağmen oynaması Burak'ın değil kulübün amatörlüğüdür.

Burak Çin'de sezonu Mart'ta açtı. Transferinden önce 1 aylık ceza süreci var ama bizde doğru dürüst kamp yemedi. Devre arası desen yine dinlenip kondisyon yükleyecek tam rehabilite olacak bir süreç değil. Yazın doğru bir süreçten sonra Burak bu takıma her türlü katkı sağlar.

Yorum

• Ofsayt kralı.
                        Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                        Бургундия синий
                        61

Yorum

• Hücumdaki defolar bir kenara kaleciyi de çıkar topun arkasına 9 kişi geçmek zorunda kalıyoruz
                          10 kişilik iş yükü 9 kişiye biniyor
                          9 kişi rakip kovalıyor
                          Başakşehir maçında 80 dakika dilimiz dışarıda koşturdular bizi
                          Dün 2-1 'e rağmen eksik oynayan Trabzonspora bomboş alanlar buldular
                          Eksik oynuyoruz her maç eksik oynuyoruz
                          Böyle bir anlayış kalmadı
                          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                          -------------
                          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Ligin ilk maçında (konya maçı) oynadığı oyunu hatırlıyorum gayet de iyidi. Fener maçında sakatlandı ondan sonra sakat sakat oynamaya devam etti , hala daha ediyor. Tabi takımda hoca olmadığı için çok rahat kendisi. Rıza hoca Sosa hazır olmadan oynatmam dedi ama aynı şeyi Burak'a yapamıyor. Burak iyi bir kamp dönemi geçirdikten sonra daha yararlı olacaktır.

KATIKSIZ SEVGİ VE SAMİMİYET

Yorum

• bilerek kart görmedi ama rakip savunmayı boşalttığı için gol atsın diye oyunda kaldı. gol atamadığı gibi sürekli ofsaytta kalarak büyük bir zafiyet oluşturdu. dönen atakları karşılayamadık, herkes yürüyordu.üstüne sarı kart gördü.

onazi'nin burak yerine girmesi gerekirdi. ama rıza hem burak'tan, hem taraftardan korktu. hemen burak'ı çıkardı korkak hoca demesinler diye oynanan oyuna gözlerini kapattı. tamamen rakibin heyecanı ve beceriksizliğiyle gol yemeden bitirdik maçı.
                              En son artvints tarafından düzenlendi; 25.02.2018, 13:55.

Yorum

• 33 yasinda adam 90 dk paso patlayıcı depar atıyor hala emekli gibi takılıyor diyen var. Cyborg mu kardeşim bu? Bu maç özellikle ofsayt ve doğru koşu konusunda çok kötüydü . Ama genel performansina bakarsak böyle maçlar oynamaya kredisi var.
                                "...Gelen Karadeniz'den Dalga Dalga Fırtına..."

Yorum

Çalışıyor...
                                X