Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• "Kral" diye yazılık "Kral" diye okunur.

By17

Yorum

• İsteği muazzamdı 3. golde Yusuf sevinmeyle meşgulken Kral topu ağlardan alıp 4 peşinde koşuyordu..

Yorum

• Kardeşim bu nedir ya ben anlamıyorum ikili mücadeleye girmiyor beyimiz. Girdiği zaman ya topu kaybediyor ya da kendini bırakıp faul almaya çalışıyor. Gerçekten hiç yakışmadı. İki gol attı tamam ama biz daha iyi olmasını bekliyoruz.

Yorum

• Oyun olarak bundan iyisi malesef olmaz.. Artık fizik olarak bu Burak , ama şu da bi gerçek ki adam gol atıyor skor yapıyor.. 9 maçta 9 gol..
          En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 20.11.2017, 01:05.
          I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Valla Burak elinden geleni yapıyor farkında mısınız bilmiyorum yıllardır golcü sorunumuz bu sezon yok.
            Kralsin

Yorum

• Rakip defansı hataya zorluyor ve çok net vuruşları var.
              Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

• İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Valla Burak elinden geleni yapıyor farkında mısınız bilmiyorum yıllardır golcü sorunumuz bu sezon yok.
                Kralsin
                Borç sorunumuz var maaşını ödeyeceğiz diye. Menajerinin şirketi üç futbolcu getirdi fahiş fiyatlara. Onlara da yüksek maaşlar verilecek. Arkadaşı Onur iki yeteneğimizin satılmasını istiyor borç kapatmak için ve bunun altyapısını oluşturuyor açıklamalarıyla.

Gol sorunumuz çözülmüş olabilir ama iki sene oynayacak diye delik deşik edecekler on senemizi.

Ben işin bu yönündeyim...
                Milli Takımım TRABZONSPOR
                Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
                Helalin adı kaldı, onu gören yok.
                Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Topu koruyacağim diye rakibe yaslanip topu biraktiği bir sürü pozisyon var, çaresizce faul almaya çalişmasi falan utanç verici görüntülerdi. Fizik olarak çok kötü, ceza sahası dişinda gol pozisyonuna girmiş damdoy gibi.

Ama attiği goldeki kontrolü hemen kendini toparlamasi ve gol vuruşunu da ayni fizikle yapiyor. Defans arkasi koşusu da mükemmel. Demek ki burada mental bir problem var. Pas atarken de sanki topu kaleye yuvarliyormuş gibi düşünerek zihinsel antreman yapabilir.

Normalde tam tersi olur, çok iyi oyuncular pozisyona girince heyecanlanip saçmalar, burak'ta tam tersi durum var.
                  En son artvints tarafından düzenlendi; 21.11.2017, 05:39.

Yorum

• Fizik olarak bitik,onu bu haldeyken en iyi iş yapabileceği ceza sahası bölgesinden uzaklaştırmak ve 90 dakika sahada tutmak komedi.
                    • Memento mori

Yorum

• Kısa zamanda fizik olarak toparlanman dileğiyle...

(UEFA)

Yorum

• Adam bug bulmuş. Kalecinin ayağının dibine vuruyor ve sürekli atıyor helal olsun. Damdoyun kaçırdığı iki pozisyonu bence değerlendirdi. Castillonun ortasında da çok iyi önüne alıp vurdu Hakan güzel çıkarttı.

Dün baya istekliydi bence. Lider gibi davrandı, motivasyonu düşer gibi olanları sürekli motive etti.
                        ( ゚д゚)

Yorum

• Tecrübesi, golcülüğü ile takımı sırtlıyor. Fakat fizik olarak gerçekten hiç iyi durumda değil.
                          Bu hali ile kendisini Oscar Cardozo'ya benzetiyorum. Elbette oyun tarzı olarak değil, bitiricilik ve fiziki yetersizlik konularında...
                          Burak sakatlığını tamamen atlatırsa bu fiziki sıkıntısını da çözecektir. Fakat bu sakatlığı ne zaman atlatır bilinmez!
                          Diri bir Burak Yılmaz bu ligin tozunu attırır!

Yorum

• İlk olarak ibrahim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Borç sorunumuz var maaşını ödeyeceğiz diye. Menajerinin şirketi üç futbolcu getirdi fahiş fiyatlara. Onlara da yüksek maaşlar verilecek. Arkadaşı Onur iki yeteneğimizin satılmasını istiyor borç kapatmak için ve bunun altyapısını oluşturuyor açıklamalarıyla.

Gol sorunumuz çözülmüş olabilir ama iki sene oynayacak diye delik deşik edecekler on senemizi.

Ben işin bu yönündeyim...
                            Burak bizden gittikten sonra forvete tonla para harcadık. Bir tek Cardozo 17 gol attı o kadar. Bizi delik deşik edenler o zaman etti zaten. Şu anda kadro iyi. Harcanan paraların dönmesi için sportif başarıya ihtiyacımız var. Yanlış transferler olsa da Burak transferi aciliyet açısından gerekli bir transferdi. Sorun Burak'a verilen paralar değil. Adam parasının hakkını verecek şekilde gollerini atıyor. Diğer maliyetli arkadaşlar da işlerini yapsa zaten feraha çıkacağız.
                            - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Neden her topu kendine istiyorsun maç içinde. Zor bir pozisyonda olsanda ısrarla top istiyorsun pas sana gelmeyince takım arkadaşını fırçalıyorsun.
                              Yakın zamanda burak sorununun çok büyüyeceğini düşünüyorum
                              İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                              Karl Marx
                              анархія-мама

Yorum

Çalışıyor...
                              X