Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Madem sakat oynamasın. Sahanın içinde hayalet gibi gezeceğine oynamaması daha hayırlı.

Yorum

• Sakatsan oynama birader, icine ettiniz koca camia in elbirligiyle

Yorum

• Tahmini olarak 2 hafta olmayacağını söyledi. Bari yalandan sarı kart görseydi de hiç değilse kartını temizlerdi....
        Trabzon bir sevda,
        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Papaz topçuların lideri.

Yorum

• geç o sakatlık numaralarını kaç haftadır oynadın şimdi bişeyler oldu işe bak tamda gs maçı öncesi !

geçeceksin o işleri burak efendi
            sadece aşk bizimkisi

Yorum

• Gs'ye karşı bilerek oynamama ihtimali maalesef can sıkıyor.

Yorum

• Boşverin oynamaması,oynamasından daha yararlı bize.
                • Memento mori

Yorum

• Defol

Yorum

• Milli takım dünya kupası eleme maçları bitti
                    Trabzonspor kaosun dibini gördü hiçbir futbolcu sahaya çıkıp bu kaosun ortasında mücadele etmek istemiyor
                    Haftaya eski takımı ligin en güçlü takımına karşı olası mağlubiyette stad başınıza yıkılacak.

Gerçekten de sakatlığını açıklayıp ben yokum demek için en ideal zaman.

Sakatlığını basınla paylaşmanın tam zamanı değil mi Burak...Gayet zekice , mantıklı bir hamle
                    Sonuçta önemli olan Trabzonspor'un çıkarları değil kişilerin çıkarları.

Güzel oyundu gerçekten.Oyuncuları da tebrik ediyorum çok güzel oynamışlar.

Keşke Başakşehir maçında o şapkadan tavşan çıkardığın golü atmasaydın.Keşke Alanya maçında o güzel vuruşu yapmasaydın da Fenerbahçe maçından beri oynadığın yüzlerce dakika birsürü maçı nasıl heba ettiğini burada insanların yüzüne daha sert vurabilseydik.

Yaptığımız her eleştiri attığın gollerle yüzümüze tokat gibi çarpıldı.Adam haftalardır ne kafa toplarına zıpladı ne sprint attı ne ikili mücadlee kazandı ne stoperleri bozdu...
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• gelmesi kesinlikle çok kötü oldu takım içinde gruplaşmalarda başrol oynadığını düşünüyorum. Bir ali kıran başkesen havası var acilen gönderilmeli
                      İnsan kaImanın tek yoIu, insanIık dışı bu sisteme karşı savaşmaktır.
                      Karl Marx
                      анархія-мама

Yorum

• Bu takımı kabullenen ve kendini takımdan büyük görmeyen oyuncuları alacaksın. Sosa, Burak, Kucka, Mas, Pereira vs vs. Hepsi takımdan büyük görüyor kendini. Bu oyuncu grubuyla başarı gelse şaşardım. Pereira ve Mas geçen sene sıkıntı çıkartmıyordu, o kadroda maaş dengesi de iyiydi ama bu sene takımda kırılmalar olunca bir tekme de onlar attı kulübe.

Yorum

• 3 maç oynadın. İyi dedik. Sonra öyle böyle bozmadın. Yani sahada olmasan daha iyi diyecem. Yani sosa atılınca takım daha iyi oynamaya başladı ya sen de atılsaydın belki daha da iyi oynardık diye düşündüm bir an.

Yorum

• takımdan kendini büyük görenler; kucka, mas, pererira değil onur, burak, olcay, sosa, volkan puştları takımın önünde görüyor kendilerini.. kucka nın iş ahlakının binde biri şu mendeburlarda olsa takım bu hale gelmezdi...

İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu takımı kabullenen ve kendini takımdan büyük görmeyen oyuncuları alacaksın. Sosa, Burak, Kucka, Mas, Pereira vs vs. Hepsi takımdan büyük görüyor kendini. Bu oyuncu grubuyla başarı gelse şaşardım. Pereira ve Mas geçen sene sıkıntı çıkartmıyordu, o kadroda maaş dengesi de iyiydi ama bu sene takımda kırılmalar olunca bir tekme de onlar attı kulübe.

Yorum

• Bir üç hafta oynamasa iyi olacak.

Yorum

• Alınmadan öncesinden size bir hatıra aktarayım. Başkan ve hatırı sayılır birkaç adam ile Haliç etkinliğine katıldık. Biz biraz önceden gitmiştik. Başkan alana yaklaşmasından etkinlik bitene kadar binlerce kişi tek bir ağızdan sadece şöyle bağırdı;

"Buraaaaaaak Buraaaaaaaak!"

İnanır mısınız "Burak'ı al" diye Başkana yalvaranları gördüm. Zaten bildiğiniz gibi birkaç gün sonra transfer gerçekleşti. Şimdi de defolsun gitsin diyoruz. Garip adamlarız ve bu yaşananların hepsini hakettik.

Yorum

Çalışıyor...
                                X