Madem sakat oynamasın. Sahanın içinde hayalet gibi gezeceğine oynamaması daha hayırlı.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Milli takım dünya kupası eleme maçları bitti
Trabzonspor kaosun dibini gördü hiçbir futbolcu sahaya çıkıp bu kaosun ortasında mücadele etmek istemiyor
Haftaya eski takımı ligin en güçlü takımına karşı olası mağlubiyette stad başınıza yıkılacak.
Gerçekten de sakatlığını açıklayıp ben yokum demek için en ideal zaman.
Sakatlığını basınla paylaşmanın tam zamanı değil mi Burak...Gayet zekice , mantıklı bir hamle
Sonuçta önemli olan Trabzonspor'un çıkarları değil kişilerin çıkarları.
Güzel oyundu gerçekten.Oyuncuları da tebrik ediyorum çok güzel oynamışlar.
Keşke Başakşehir maçında o şapkadan tavşan çıkardığın golü atmasaydın.Keşke Alanya maçında o güzel vuruşu yapmasaydın da Fenerbahçe maçından beri oynadığın yüzlerce dakika birsürü maçı nasıl heba ettiğini burada insanların yüzüne daha sert vurabilseydik.
Yaptığımız her eleştiri attığın gollerle yüzümüze tokat gibi çarpıldı.Adam haftalardır ne kafa toplarına zıpladı ne sprint attı ne ikili mücadlee kazandı ne stoperleri bozdu...İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Bu takımı kabullenen ve kendini takımdan büyük görmeyen oyuncuları alacaksın. Sosa, Burak, Kucka, Mas, Pereira vs vs. Hepsi takımdan büyük görüyor kendini. Bu oyuncu grubuyla başarı gelse şaşardım. Pereira ve Mas geçen sene sıkıntı çıkartmıyordu, o kadroda maaş dengesi de iyiydi ama bu sene takımda kırılmalar olunca bir tekme de onlar attı kulübe.
Yorum
-
takımdan kendini büyük görenler; kucka, mas, pererira değil onur, burak, olcay, sosa, volkan puştları takımın önünde görüyor kendilerini.. kucka nın iş ahlakının binde biri şu mendeburlarda olsa takım bu hale gelmezdi...
İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu takımı kabullenen ve kendini takımdan büyük görmeyen oyuncuları alacaksın. Sosa, Burak, Kucka, Mas, Pereira vs vs. Hepsi takımdan büyük görüyor kendini. Bu oyuncu grubuyla başarı gelse şaşardım. Pereira ve Mas geçen sene sıkıntı çıkartmıyordu, o kadroda maaş dengesi de iyiydi ama bu sene takımda kırılmalar olunca bir tekme de onlar attı kulübe.
Yorum
-
Alınmadan öncesinden size bir hatıra aktarayım. Başkan ve hatırı sayılır birkaç adam ile Haliç etkinliğine katıldık. Biz biraz önceden gitmiştik. Başkan alana yaklaşmasından etkinlik bitene kadar binlerce kişi tek bir ağızdan sadece şöyle bağırdı;
"Buraaaaaaak Buraaaaaaaak!"
İnanır mısınız "Burak'ı al" diye Başkana yalvaranları gördüm. Zaten bildiğiniz gibi birkaç gün sonra transfer gerçekleşti. Şimdi de defolsun gitsin diyoruz. Garip adamlarız ve bu yaşananların hepsini hakettik.
Yorum
Yorum