Sana hicbir forma bukadar yakismadi kral, cok ama cok özlemisiz...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Şükürler olsun güzel başladı, inşallah sakatlıksız güzel bir sezon geçirir. Gol atmak için doğmuş. İkinci golde topu kontrol ettiği anda vurmadan gol olduğundan emin şekilde sevinmeye başladım.7 tertemiz şampiyonluk
Yorum
-
Ofsayti falan geçtim de hucüm faullere dikkat etse çok güzel olur. Bu yaştan sonra zor tabi.
Kendini bu kadar hirpalamasini beklemiyordum. Sakatlanacak diye korktum. Gol pozisyonlarinda hizli reaksiyonlari hemen kaleye yönelmesi falan özlemişiz.
Ben attiği her golde parasini çikardi yorumunu doğru bulmam. Takim iyi oynar maç rahattir, ortalama bir golcüyle kazanilacak bir oyun oynanir o zaman bunu söylemek olmaz. Ama bu maç tam anlamiyla esktra üç puan ki çok değerliydi.
Önümüzde derbi maçi var, takimin her gol atabiliriz güveniyle oynamasi çok başkadir. Derbide sağlam bir şekilde durmak bize yetebilir. Araya kadar çok iyi bir dönem geçirebiliriz. Bu rahatlik için çok kilit bir maçti, yapilabilecek en iyi başlangici yapti. Erken yenen gole, erken cevap verip takimin strese girmesini önledi, son dakika golüyle de işi tamamladi.
Mesela rodallega alanya maçinda böyle bir başlangiç yapma firsatini kaçirmişti.En son artvints tarafından düzenlendi; 14.08.2017, 04:17.
Yorum
-
Ekran Alıntısığ.jpg
konu ile alakası olmadığı için özür dilerim ama aktif başlık burası olduğu için bu özel fotoğrafı atayım dedim
sadri şener gibi davet beklemeden gidenlerden.
fotoğraf benim değil.En son Emre Veli tarafından düzenlendi; 14.08.2017, 02:39.
Yorum
-
Transfer başlığında aldığı ücreti eleştirdiğimiz oyuncular hemen merak etme alacağı maçlarla o parayı çıkarır diye savunulur.İşin aslı bu yorum çok amatör ve bilinç dışı gelir bana her zaman.O futbolcunun olmaması durumunda alınma ihtimali olan puan değerlendirilmez veya o futbolcunun attığı gol o parayı getiren tek faktör olmaz.
Velhasıl ben ilk defa bu cümlenin karşılığını veren bir performans izledim.Kesinlikle puan kaybına kafa tutan Trabzonspor adına birşeyler üreten tek performans Burak'tı bu gece.5 yıl önce 33 gol atan bencil ! burak değildi.İnanılmaz olgunlaşmış.Gol sevinçlerine son vuruşlarına ikili ilişkilerine herşeyine yansımış.Hoşgeldin kralİnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
-------------
Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?
Yorum
-
Son dk golü zaten her zamanki Burak gollerinden. Ancak kafa golü ondan alışkın olmadığımız bir tarzda idi.
Attığı gollerin haricinde al-veri, top tutması vesaire işler de yaptı. Buna çok şaşırdım. Hatta iki de asistlik pası var, golle sonuçlanmayan.
Beronun pasında kaçırdığı gol hiç yakışmadı, tam onluk bir pozisyondu.
Bu şekilde devam ederse lige damga vurur. Maşallah diyelim.Oscar CARDOZO
İlk olarak Manu61 tarafından gönderildiGerçek değeri gittikten sonra anlaşılacak olan bir sanatçı. Ortaçağ döneminde ''farklı'' olduğu için idam edilen insanlar gibi.
Yorum
-
Tam aradığımız adam olduğunu, iyi top tuttuğunu, indirdiğini, pas yaptığını, duvar olduğunu vs. yazmıştım çoğu kişi ise sadece defans arkasına koşan bir kazma olduğunu söylüyordu umarım gerçeği görmüşlerdir.Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.
Yorum
-
23 yaşındayım, kendimi bildim bileli futbolla yatıp kalkıyorum, bu kadar gole yakın bir Türk oyuncu görmedim, dünyada da sayılıdır. Santrafor özelliklerin üzerine gs'de epeyi koymuştu zaten, muhteşem oynadığı maçları hatırlıyorum. Şimdi bir de 32 yaş olgunluğu var. Nazar değmesin Kral, sürükle bizi..Més que un club!Nil Satis Nisi Optimum..Gustavo Alejandro Colman !
Oyna, dik oyna!
Yorum
-
Bayern münih değil de polonya milli takiminda oynayan lewandovski gibiydi.
Atletik özelliğe sahip tek türk oyuncu diyebiliriz son yillara bakarsak. Bir de töre var ama onun akli futbolda değil.
Kaçirdiği pozisyonda top sol ayağina çarpiyor gibi yoksa ilkte vururdu, o şekilde ikiletmez burak.
Yorum
Yorum