Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• uy.JPG

Kral önde gidiyor
    BordoMavi.Net - Erzurum - Ankara - Çanakkale - Trabzon

Yorum

• Sorunlarimizi cozecek topcu oldugunu dusunmuyorum. Simdiden yazmis olayim da. Umarim yanilirim.

Para ve yillik ucrete zaten denilecek bir sey yok. Tarihimizin en pahali maas alan topcusu Burak olmasi aklim pek almiyor.

Burak dunya yildizi kalibresinde bir topcu mu? West Ham'e gitse Valencia, Andy Carroll, Sakho arasinda forma giyebilecek miydi, sakatlik disinda?

Yorum

• İlk olarak TSKara61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Sorunlarimizi cozecek topcu oldugunu dusunmuyorum. Simdiden yazmis olayim da. Umarim yanilirim.

Para ve yillik ucrete zaten denilecek bir sey yok. Tarihimizin en pahali maas alan topcusu Burak olmasi aklim pek almiyor.

Burak dunya yildizi kalibresinde bir topcu mu? West Ham'e gitse Valencia, Andy Carroll, Sakho arasinda forma giyebilecek miydi, sakatlik disinda?
        Bu bakış açısının yanlış olduğunu dünüyorum.

Sonuç itibariyle bize gol yollarında becerikli bir adamın lazım olduğu gerçeği aşikar sanırım.
        Usta yönetimi de becerip başka bir santrafor bulamadılar ya da buldular ama alamadılar.
        75 maçta 55 gol istatistiğine sahip, seni seven bir adamı getirdiler.
        Paranın fazla olduğunu ben de düşünüyordum en başta yalan yok ama artık aynı fikirde değilim.

Gol performansını devam ettirdiği taktirde aldığı para anasının ak sütü gibi de helaldir ve buna değer...

Dünya yıldızı kalibresinde bir oyuncu olmasına gerek yok.

Allah aşkına zaten dünya yıldızı kalibresinde bir adamın Trabzon'da ne işi var?
        Biraz da aynaya bakalım...
        Son bir kaç yıldır attığımız gol sayıları ortada, bu çözüme yönelik zorunlu ve doğru bir hamledir Burak.
        He, tek başına yeterli mi diye sorarsan, bence yeterli değil.
        Damdoy zaten bildiğimiz Damdoy.Rode'nin performansı hücum hattımızın istatistiklerini belirleyici olacak...
        Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Bu bakış açısının yanlış olduğunu dünüyorum.

Sonuç itibariyle bize gol yollarında becerikli bir adamın lazım olduğu gerçeği aşikar sanırım.
          Usta yönetimi de becerip başka bir santrafor bulamadılar ya da buldular ama alamadılar.
          75 maçta 55 gol istatistiğine sahip, seni seven bir adamı getirdiler.
          Paranın fazla olduğunu ben de düşünüyordum en başta yalan yok ama artık aynı fikirde değilim.

Gol performansını devam ettirdiği taktirde aldığı para anasının ak sütü gibi de helaldir ve buna değer...

Dünya yıldızı kalibresinde bir oyuncu olmasına gerek yok.

Allah aşkına zaten dünya yıldızı kalibresinde bir adamın Trabzon'da ne işi var?
          Biraz da aynaya bakalım...
          Son bir kaç yıldır attığımız gol sayıları ortada, bu çözüme yönelik zorunlu ve doğru bir hamledir Burak.
          He, tek başına yeterli mi diye sorarsan, bence yeterli değil.
          Damdoy zaten bildiğimiz Damdoy.Rode'nin performansı hücum hattımızın istatistiklerini belirleyici olacak...
          Umarim yararli olur. Fakat 3.5 verme opsiyonumuz varsaydi bunun Burak'tan daha genc ve yetenekli topcular alabilecegimiz anlamina geldigini dusunuyorum.

Burak'in alinmasinda ki en buyuk etkenin duygusallik oldugu asikar.

Yorum

• İlk olarak Faruk BERBER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            [ATTACH]14062[/ATTACH]

Kral önde gidiyor
            O değil de dört şampiyonun yeni golcüleri de aynı yaşta. Burak yaşlandı diye söylelenlere duyurulur...
            Trabzon bir sevda,
            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              O değil de dört şampiyonun yeni golcüleri de aynı yaşta. Burak yaşlandı diye söylelenlere duyurulur...
              Çok yaşa...
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• vay arkadas ne yas muhabbetı ımıs ?? sankı gelen yıldızların hepsı genc gelıyor turkıyeye yahu mıllı takıma baksanız zaten bu konuyu goındeme bıle getırmezsınız rakıp oyunculara bakmanıza bıle gerek yok
                Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• Gelmene çok sevindim, o ayrı.
                  Ama öyle kafana göre gidip kafana göre gelip, kaptanlık alamazsın. Bunu son çıkan kaptanlık haberleri üzerine yazdım. Kaptanlık yapabilecek dirayete sahip değil (aslında Onur da degil). Bunun için 2 adayım Pereira ve Durica.

Yorum

• Kaç gol atacaksın ballisi?

Yorum

• santrfor almaliydik iyi kötü ucuz pahali, insallah iyi cikar.
                      burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak kunuba tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gelmene çok sevindim, o ayrı.
                        Ama öyle kafana göre gidip kafana göre gelip, kaptanlık alamazsın. Bunu son çıkan kaptanlık haberleri üzerine yazdım. Kaptanlık yapabilecek dirayete sahip değil (aslında Onur da degil). Bunun için 2 adayım Pereira ve Durica.
                        Katılıyorum

Yorum

• Aldığı maaşı çok bulanlara gelsin bu gol.
                          Bir Sevdasın Trabzonspor'um..

Yorum

• masallah
                            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• Şaşırtmadı, en net gol kralı adayı.
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Merhaba, Burak YILMAZ'IN gol atacağını, maçı 2-1 alacağını bildim. Bu bir mucize miydi hayır, bu gerçekti. Dayanamadım yazdım. Not: Eşimin haberi yok yazdığımdan...

Yorum

Çalışıyor...
                                X