Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• arkadaşlar tamam moskova geçen sene 7. oldu ve çok iyi bir takım olmayabilir ama bu sene yaptığı (tek.dir dahil)
    transferleri bi inceleyin bakalım...
    "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
    Louis D. Brandeis

Yorum

• İlk olarak Mustafa ÖZDEMİR tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      5 milyona resmen bedava veriyoruz adamı...
      Buna da şükretmek lazım. Geçen sezon sözleşmesi uzatılmasaydı şimdi bedavaya GS'de olurdu. Bu sözleşmede geçen maddelere çok takılmamak lazım. Geçen sene Jaja'nın bu sene de FB'li Dia'nın sözleşmesinde yazan fesih bedelleri 15 milyon euroydu ama her ikiside üçte bir fiyatına Katar'a gitti...
      Trabzon bir sevda,
      Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak SALDIRAY tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kendini adamın yerine koy. Futbol ile senin meslek ayrı. Sen atıyorum 1.500 Tl ile çalışırken 3.000TL teklif ile başka biri çağırsa gitmez misin ? Normal şartlar altında herkes gider.Bu adamların mesleği bu. 30'undan sonra para kazanamazlar. Ama sen 60'ına kadar devam edersin. Sırf futbolculuk yapan adam futbol yaşantısından sonra kolay kolay başka iş yapamaz. 20 senesini vermişlerdir. Bilmem anlatabildim mi.
        İyi guzel soyledin.peki Trabzonspor da kalsa ac mi kalacakti 60yasinda copden mi beslenecekti
        facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak EmreSAĞLAM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Trabzon'a Dönmek İstemiyorum " Cümlesiyle Bendeki Bütün Sevgisini , Saygısını , Karakterini , Adamlığını Kaybetmiştir..

Galatasaray'a Gitmek için Bir yerini Yırtmasıyla da Artık Defolup Gitmesini İstiyorum.

Çok Teklif Var Dediği , Lazio ve Galatasaraymış Galiba. Yazık..

Biz Lazio'u Bu adama Yakıştıramaz , Törenlerle Yollamayı Düşünürken Burak'ın Yaptıkları Beni Son Derece Şaşırtmıştır.
          Harfi harfine katiliyorum.

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk 2
          Milli Takımım TRABZONSPOR
          Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
          Helalin adı kaldı, onu gören yok.
          Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Bende Moskova için Trabzon bırakılırmıydı diye düşünüyorum...Sonuçta Fatih ve gökdeniz de gittiler 3-4 gün oynadılar sonunda silinip gittiler...ne kimse adlarını duydu en sanlarını...Burak'ta 2 seneye silinir gider.....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
            Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              İyi guzel soyledin.peki Trabzonspor da kalsa ac mi kalacakti 60yasinda copden mi beslenecekti
              Evet para bir yere kadar ama Burak'ın daha yaşı var sıkıntı olmazdı ....

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
              Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• 5 milyon ve Yurt dışı bana yetiyor. Gerisi beni ilgilendirmiyor.

Yorum

• İlk olarak cakalkerem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bende Moskova için Trabzon bırakılırmıydı diye düşünüyorum...Sonuçta Fatih ve gökdeniz de gittiler 3-4 gün oynadılar sonunda silinip gittiler...ne kimse adlarını duydu en sanlarını...Burak'ta 2 seneye silinir gider.....
                  Ikiside gittigi sezon Sampyion oldular, Fatih UEFA Kupasini aldi, Gökdeniz Sampiyonlar Liginde Barcelonayi attigi gol ile yendi. Ikiside Milli Takimdada oynardi ama adil secim yapilmadi. Kesinlikle silinip gitmediler. Rusya Ligi cok kücümseniyor.
                  "30 Gol ve Assist (20 Gol, 10 Assist tahminimce) yazin bir kenara !!! Sezon sonu görüşürüz"Tarih: 04.08.2019, 14:24 --> https://forum.bordomavi.net/showthre...post1921122696

Yorum

• hayırlısıyla bi gidebilsen artık ya........

Yorum

• gitsin ya artık terim e söz vermiş adamdan cacık olmaz çünkü tekme yediği yerlere geri dönmek çok istiyor ayrıca onuda zaten ayartan belli konuşmaya gerek kişilik meselesi allah bir şans verir gözleri hiç bir şeyi görmez fazla söze gerek yok bence bir an önce yollanması lazım
                      www.akyuzkalip.com
                      www.facebook.com/akyuzkalip
                      www.twitter.com/akyuzkalip

Yorum

• Burak dönüşü olmayan yola sezon ortasında girmişti zate.play oflardakı verimsizliği de bunun ıspatıydı. Galatasaraya gitmesinden daha kötü olan söz verdiği halde galatasarayla anlaşma aşamasına gelmiş olmasıdır.Bu kendısıne yakısmadı.Bir efsane oolarak ayrılabileceği bir kulüpten ismi hatırlanmak istenmeyen sıradan bır futbolcu gibi ayrıldı. Bir de şu bir gerçekki bu tür futbolcuların yaptıkları yanlarına kar kalıyor, taraftarlar kendi kendilerine tepinip duruyorlar.egemen,selçuk hiçbişey kaybetmediler bizden gittikten sonra.şunu anlayalım ki bu adamlar parasever yapıdalar.Zevk alarak yaptıkları birşeyden kamyon yükü para kazanan insanlar,biz haftada bir stres atmak için halı sahada efor sarfederken halısahanın kirasını ödemekle yükümlüyüz.En kötü süper lig oyuncusu bile çok çok ıyı paralar kazanıyor.Bu da kazanma hırsını tetikliyor.Futbolculardan kimse ileride bir evim bir arabam olsun hayalleri beklemesin,bu nedenle sen 2 verdiğinde 2.1 verene koşarak gitmelerini de kimse yadırgamasın

Yorum

• Sadri Şener'in de Burak'ı GS bizi oyaladığı için onlara satmadığını unutmayalım. Yoksa GS'deydi.

Yorum

• BURAK'I ALMIŞTIK AMA...

Son anda Ruslar ortaya çıktı. Yoksa, Burak’ın işi bitmişti. Biz 2.5, onlar 4.5 milyon Euro verdi.
                            Burak transferini sorsak. Herkes Galatasaray’da gözü ile bakıyordu.

Bitirmiştik Burak Yılmaz’ın transferini. Son dakikada Ruslar çıktı. Biz 2.5 milyon Euro vermiştik onlar 4.5 milyon Euro verdiler. Onlarla rekabet etmek gerçekten çok zor.

Peki, transfer konusunda yönetim içinde ikilik olduğu ve Florya’nın işine karışıldığı söyleniyor. Bu yüzden de transferlerin geciktiği ifade ediliyor. Yorumunuz nedir?
                            Galatasaray nokta atışı yapıyor şu anda. Bizim şampiyon olmuş bir takımımız var. Futbolcu seçiminde de hassas davranıyoruz. Galatasaray’ın gücüne artı koyacak isimlerle görüşüyoruz. Ve elbette bu noktada farklı görüşler olacak.

Bu ne demek oluyor?
                            Özkan SÜMER

Yorum

• bu heidr hala imza atmıyo, GS yi bekliyo son anda bieşy yaparlar mı diye. Şu saatten sonra GS ye giderse delirtir beni
                              6+1 Şampiyonluk hayırlı olsun

Yorum

• L.Moskova'dan şok açıklama!
                                Burak Yılmaz'ın transferiyle ilgili Lokomotiv Moskova'dan açıklama geldi11/07/12 10:49

Rusya'nın Lokomotiv Moskova takımı, Trabzonsporlu oyuncu Burak Yılmaz'ın transferi ile ilgili net bir açıklamanın henüz erken olduğunu açıkladı. Lokomotiv Moskova takımı basın merkezi, medyada yer alan transferle ilgili haberi doğrulamayacaklarını ifade etti.

Konu ile ilgili henüz resmi bir açıklamanın olmadığını dile getiren Lokomotiv yetkilileri, takımın tam kadro olarak Slovenya'da çalışma kampında olduğunu söyledi. İki gün içinde takımın Moskova'ya döneceğini belirten Rus yetkililer, bu konunun o zaman netlik kazanacağını kaydetti. Kulüpten bir yetkili, "Biz duyumları yorumlamıyoruz. Konu ile ilgili resmi açıklama elimizde yok. Takım çalışma kampından döndüğü zaman ancak bir şeyler konuşulabilir." dedi.

Hatırlanacağı gibi, tecrübeli forvetin Lokomotiv Moskova ile 4 yıllığına el sıkıştığı, Trabzonspor'un bu transferden 5 milyon Euro kazanacağı ve milli futbolcunun bir sonraki transferinden de yüzde 25 pay alacağı yönünde haberler basında yer almıştı. Galatasaray da golcü oyuncu Burak Yılmaz'ı renklerine katmak için çaba harcıyordu.

Rusya Premier Ligi'ni 7. sırada tamamlayan Lokomotiv, bu sezon Avrupa'ya gidemiyor. Gelecek sezon için çalışmalar yapan Moskova ekibi, Hırvatistan Milli Futbol Takımı'nın eski hocası Slaven Biliç'i takımın başına getirdi. Lokomotiv ayrıca Hırvat oyuncu Vedran Corluka'yı transfer etti.

CHA

Sağolsun yönetim bir transferi daha yüzüne gözüne bulaştırdı..

Yorum

Çalışıyor...
                                X