Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hiç bir zaman futbolcu bazında takım tutmadım.
    Çünkü neredeyse hiç birinin ...pudan farkı yok.

Egemen şampiyonluğunu çalan takıma neden gider? Para için.
    Hiç bir futbolcu taraftar için oynamaz, hepsi çıkarına bakar.

Sen 1 hafta başın eğik gezerken, adam maçtan sonra alır birasını, karılarla barda eğlenir.
    Sen ayı nasıl çıkaracağım diye bakarsın, o adam bir senede 5 milyon tl ye yakın para alır.

Bunların hiç birine inanmayacaksın, acımayacaksın.
    Köpek gibi kullanıp atacaksın.

Yorum

• Trabzonspor'da oynamak istemiyorum deyip Türkiye'de klüp bakıyorsan kısa ve net DEFOL !
      # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

• İlk olarak Emre EFENDİOGLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Hiç bir zaman futbolcu bazında takım tutmadım.
        Çünkü neredeyse hiç birinin ...pudan farkı yok.

Egemen şampiyonluğunu çalan takıma neden gider? Para için.
        Hiç bir futbolcu taraftar için oynamaz, hepsi çıkarına bakar.

Sen 1 hafta başın eğik gezerken, adam maçtan sonra alır birasını, karılarla barda eğlenir.
        Sen ayı nasıl çıkaracağım diye bakarsın, o adam bir senede 5 milyon tl ye yakın para alır.

Bunların hiç birine inanmayacaksın, acımayacaksın.
        Köpek gibi kullanıp atacaksın.
        Aynen öyle.Bu futbolcuların hepsi öyle.Hiçbir futbolcuya güvenim yok.Milyonları bizim paralamız sayesinde kazanıyorlar sıkıntıyı biz çekiyoruz.Ne kadar saçma bir iş bu anlamıyorum.Burak Gs ye giderse futboldan acaip soğuyacağım
        Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Burak YILMAZ;Çok büyük umutlarla ANTALYASPOR'dan BJK'ye transfer olduğunda çok UMUT vaat eden oyuncu olarak lanse edildi gelin görün ki kayboldu gitti,tekrar bir şans olarak Fb gibi bir HIRSIZ takımın kapısında bekçilik yaptı ve gençliğinin verdiği özgüven eksikliği ile nerede ise FUTBOLU bırakma noktasına geldiğinde tabii bu arada 2 ANADOLU kulübü gezerek,GÜNEŞ'in doğduğu toprakların yolunu tuttu.
          Geldiği bu topraklar havası ve suyu ile kimliğinin değişim göstermeye başladığı yerdi.Geri de bıraktığı OLUMSUZLUKLAR artık yerini ÖZGÜVEN ve kendisine hak etmediği bir sevgiyi beraberinde getirecekti kendisinin verdiklerini de unutmamak lazım tabi ki.Malum arkadaşını ayrılışı kendisi üzerinde olumsuzluk meydana getirse de o görevini fazlası ile yapmıştı çünkü tüm takım artık BURAK diyordu o yoksa gol'de yoktu.Tek mide bulandıran nokta SÜPER KUPA finallerinde GS'ye karşı sakatım diyerek oynamaması idi.
          Hayırlısı ile sezonu bitirdiğimiz de genç kardeşimiz artık TRABZON şehrini kafasında sildiğini hal hareket ve davranışları ile belli etmişti sonrasında MANAGER oyunları ile AVRUPA AVRUPA diye dillendirmeler başladığında benim tek dediğim söz gitse gitse anca AVRUPA YAKSINA FLORYA'ya gider olmuştur.

Sağol BURAK yanıltmadın beni tek üzüldüğüm bu taraftarın seni çıkarsız sevmesi ve sahiplenmesi idi.''Bana arkadaşını söyle sana hangi takıma gideceğini söyleyeyim''.

Biri beleş gider,diğeri para kazandırarak.Ama insaniyet olarak AHLAK olarak anılırsın BU TOPRALARDA.
          Bir TEKKE bir ŞOTA asla değilsin.

Yorum

• niye gitmek istesin ki galatasaray a bizim bilmediğimiz ne var bu galatasary da anlamadım.bu sene şampiyonlar liginde oynayacak orda çıkış yaparım diye mi düşünüyo, ya da artık istanbul da hayatımı yaşayayım mı diye düşünüyo.istanbulda yaşayacağına gitsin italya da yaşasın hayatını.hem iki müze gezer sanat falan öğrenir adam gibi şehir görür.ne bok işin var istanbulda anlamıyorum ki..

Yorum

• Burak Galatasaray'a gitmez, kısa ve net. Avrupa'da başarılarının devamını diliyorum.

Yorum

• Bi gitsin gelen para ile hem Muhammedi hem Cenki aliriz boslugu fazlasiyla kapanir diyorum sonra gsye gitmesin pafa gitsin yinede o serefsizlere gitmesin diyorum kafam acayip karisik hayirlisi ile ne olacaksa olsun en kisa zamanda önümüzü görelim.

Yorum

• gs'ye gidersen sana 2 çift lafım olacak
                  Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                  Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                  Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                  Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Geseye gitsin sonra birlikte söveriz merak etmeyin.

Şu an yazılanlar çok ilginç, yakışmıyor.
                    - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• İlk olarak Samet Türkmen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Katılır mısınız bilmem ama bence Burak en başından beri antipatikti.
                      Soyledıklerınde ve yaptıklarında zerre kadar bır samımıyet gormemıstım. Bırıncı gun ne ıse bugunde aynı
                      ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• ya valla hangi tkaıma gideceğini zerre umursamıyorum hatta daha fzla para alacaksak GSye gitsin. takıma çok katkı sağladı karşılığını aldı ama son maçlarda zarar vermeye başlamıştı. kendini takımın üstünde görüyor, Gsye gitmesini ekstra istiyorum rezil olacak. para kazandırdıktan sonra pek önemli değil. bazı arkadaşlar giderse karakterini gösterir falan diyor da burak da karakter olduğunu ne zaman gördünüz. kendini yere atarak aldığı penaltılar yeterince midemi bulandırdı. ayrıca her tatilde istanbula gelip selçuk ve volkanla toplanıp eğlenmesi haberleri de aynı derece mide bulandırıcı. biz bu tip adamlardan belirli zamanlarda faydalanıp yol göstermeliyiz. giray gibi, karakterli adamları bulup takımın önemli oyuncusu olduğunu hissettirerek kaptan yapmalıyız.
                        OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• nerye gitcekse gitsin çok havalara girdi
                          61-SAMPIYON TRABZONSPOR-61

Yorum

• galatasaraya gitme.
                            futbol estetiğinin zirvesi kayarak müdahaledir

Yorum

• Son dakika: Burak lokomotiv moskovaya gitti....
                              TRABZON / SALPAZARI / TEPEAGZI KÖYÜ
                              TRABZON / AYASOFYA MAH.
                              HEIDELBERG / ALMANYA

Yorum

• Burak harbi gittiysen güle güle yani rakiplerimize gitmede kime gidersen git
                                # Fırtınam bu yolda hep seninle !

Yorum

Çalışıyor...
                                X