Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 4 yıllık daha kontratı var,avrupa hariç satmayacaksın,bize gelmek istemesse eğer paf takıma sürükle gitsin diyeceğim ama 5 mil getiren alıyor malesef,adam gelmesse yapacak bişe yok,gs 5 verse vermeme gibi durumun yok,iki ucu poklu deynek
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Şenol hocaya telefonda kampa gelmeyeceğim Trabzon'a dönmek istemiyorum demişse eğer gerçekten, hiç bir affedilir yanı yok.
      Ayıp etmiş, hâttâ ileri gidiyorum, Şenol hocaya karşı terbiyesizlik olmuş bu.
      Ciddi anlamda çok üzüldüm bu duruma...

Yorum

• Katılır mısınız bilmem ama bence Burak en başından beri antipatikti.

Yorum

• Burak kendini Trabzon'dan büyük görmeye başladı, yönetimin nakit paraya yurt dısına satsın yıksa bı yere göndermesin. Elbet bı yer bulamayınca geri gelecek o zamanda kadro dısı bırakıp PAF a göndereceksin ki kim büyük anlasın. Trabzon birini vezir yapmasını bildigi gibi rezilde yapar.

Yorum

• Burak: Avrupa'ya veya bir başka takımda oynamak istiyorum.Trabzonspor'a geri dönmek istemiyorum

Sadri Şener: Burak'a Lazio dışında 5 milyon veren yok..

Oluşan tablo şu:

Burak,GS'ye gidiyor...

Yorum

• Havanı yesinler. Zamanında İstanbul'da çok iyi oynadın, git bir daha dene.

Yorum

• çok çabuk sinirleniyoruz yine, ortada net bişey yok.burak yılmaz trabzonspor a üst seviyede hizmet etmiştir.bunun karşılığını da para ve sevgi, milli takım popülerlik olarak fazlasıyla almıştır.trabzonspor efsanesi olarak kalmak istiyosa burda kalır ya da avrupaya gider.kesinlikle istanbul takımlarına göndeermesin yönetim.üç kuruş fazla verecekler diye en önemli oyuncunu rakibine veremessin böyle büyüklük olmaz.torres 50 milyon euro ya gitti chealse ye.liverpool traftarı nasıl tepki verdiyse, trabzonsporluların tepkisi de öyle olur.

Yorum

• Aylar önce TRT'de kurduğu bir cümle vardı...
                  İstanbul takımlarından buranın farkı sorulduğunda ''Burda elinin tersiyle itilmedim, güvendiler, sahip çıktılar'' demişti...
                  Şimdi elinin tersiyle seni itenlere mi döneceksin?

Yorum

• Burak kesin Gs ye gidecek .
                    Ya bu sene bizden istanbula gececek yada seneye avrupa üzerinden .
                    Burak herseyin farkinda.. Futbolcu olarak star haline geldi.
                    Simdi daha pariltili bir yasam istiyor .
                    Bendeki izlenim böyle..
                    Bizimkiler akilli davranmasi lazim . Bence en mantiklisi 8-9 milyona gs ye satmak .

Yorum

• Burak Yılmaz ‏@byilmaz17
                      Hergun benim agzimdan ve benimle alakali biseyler yaziliyor bunlarin hicbirisi benim agzimdan cikmadi...

5 Temmuz Burak Yılmaz ‏@byilmaz17
                      Bgn turkiye de oynamak istedigim takimla alakali konustugum yazilmis kesinlikle yalandir ben hicbir takimla alakali tek kelime konusmadim...
                      Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                      Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• millet neyin mücadelesini veriyorsunuz? anlamadım...
                        adam, delikanlı gibi takımda kalmak istemediğini söylemiş...selçuk gibi ikili mi oynasaydı?? zorla adamı ikili oynatacaksınız bu baskıyla....
                        _gs konusuna gelince.. bana yar olmayan kime olursa olsun.... gs versin parayı, sercan değil adamakıllı bir takas olacaksa ona açığım. kopmlex yapmayalım derim.......
                        _ gittiği takımda başarılı olma mevzusuna gelince... bizi hiç mi hiç ilgilendirmez..
                        _yapacağımız tekşey , bize verdiği emeklerden dolayı teşekkür etmek...

Yorum

• az kaldı bmn üyeleri izlediğiniz en büyük golcüyü zorla göndereceksiniz gs ye. mesaiye biraz daha devam edin. bu kadar oltaya gelen başka bir taraftar topluluğu olamaz.

burak yılmazı gs ye satacak olan adam şerefsiz oğlu şerefsizdir. buna onay verecek birinin bu klüpte olduğuna inanmak istemiyorum. yönetim ve şenol güneş çok otoritesiz görevlerini bilmez insanlar olduğu için takım basamak klübe dönüştü. takımda bi otorite yok. söylenen hedeflere uygun icraatlar yok hem yönetim bazında hem hoca bazında. burak denen sözleşmeli oyuncunu antremanlara çıkareamıyorsun. utan

Yorum

• Tarihimizin en cok gol atan oyuncusunu GS ye vermiyelim lütfen. Yönetim' de 5 milyonluk maddeyi de hic öne sürmesin lazio teklif verdiginde taksiti seneti kabul etmeliydik. Parayi azar azar almak rakibe oyuncu vermekten iyidir hele de gecen sene seni yagmalayan rakibe vermekten kat kat iyidir . Hic birseye degilde hic sevmedigim kayseri kadar direnc gösteremigimize üzülüyorum.
                            En son sifuni tarafından düzenlendi; 07.07.2012, 04:24.

Yorum

• Aslan Yılmaz
                              Lazio’ya transferinin yatmasından sonra birkaç kulüple görüşen ancak alacağı ücreti yeterli bulmayan golcü oyuncu için sarı-kırmızılı ekibin 5 milyon euro artı Sercan Yıldırım’ı teklif edeceği öğrenildi.
                              07 Temmuz 2012 , 09:09
                              HABER İLE İLGİLİ TAKIMLAR
                              Trabzonspor
                              Galatasaray
                              Süper Lig’de geçen yıl gol kralı olan Burak Yılmaz adım adım Galatasaray yolunda. Teknik Direktör Şenol Güneş’i telefonla arayıp, “Hocam ayrılmak istiyorum. Bu konuda çok düşündüm ve kararımı verdim” diyerek müsaade isteyen golcü futbolcunun Lazio’ya transferinin gerçekleşmemesi üzerine Galatasaray’a imza atma olasılığının yeniden belirdiği ancak sürecin devam edeceği öğrenildi.

Burak’ın bu konuda da anlayış beklediği ve iki tarafın anlaşmasını umduğu ifade edildi. Trabzonspor Başkanı Sadri Şener’in oyuncunun Galatasaray’a transferi halinde zor durumda kalacağını bildirdiği sarı-kırmızılılar, Burak için Karadeniz ekibine sunulmak üzere yeni paket belirledi. Sözleşmesindeki 5 milyon euroya serbest kalır maddesini kullanmayarak iyi niyetini gösteren sarı-kırmızılıların 5 milyon euronun yanı sıra Sercan Yıldırım’ı da bonservisiyle beraber Karadeniz ekibine vermeyi göze aldığı bildirildi.

Burak Yılmaz’ın ailesinin de Galatasaray’da oynamasına öncelik vermesi nedeniyle Aslan’ın işinin kolay olduğu ifade edildi. Lazio’nun ardından West Ham United’ın da ilgilendiği Burak Yılmaz için Avrupa’dan 3 takımın da devrede olduğu ancak golcü oyuncuya önerilen rakamın Trabzon’da kazandığından daha aşağıda kaldığı kaydedildi. Burak’ın transferi üzerine odaklanan Cim-Bom’un, mutlu sona ulaşması halinde yabancı forvet planını askıya alacağı da bildirildi.

Tatilde olan Başkan Ünal Aysal’ın da futbol komitesini arayarak, Burak Yılmaz transferi konusunda dikkatli davranılmasını istediği belirtildi. Aysal’ın, “Trabzon’u üzmek bize yakışmaz. Art niyetli olsak gider 5 milyon euroyu yatırır oyuncuyu alırız zaten. Ancak bunu yapmayarak iyi niyetimizi gösterdik. Böyle kalalım. Oyuncu kendisi Trabzonspor’u ve Trabzon kamuoyuna ikna edecek” dediği ifade edildi

ajansspor

Yorum

• 07 Temmuz 2012 Cumartesi 10:21
                                Sadri Şener'den G.Saray'a yeşil ışık
                                Sadri Şener Burak için yeşil ışık yaktı...
                                Daha önce ‘kesinlikle satmam’ diyen Şener transferin şartlarını açıkladı: “Yattara’yı 10 milyon €’ya satmamıştım ama sonra oynamadı. Burak için G.Saray 7 milyon €, sonraki satıştan %25 pay ve 1 oyuncu verirse olabilir.” Vatan gazetesinin haberi şu şekilde devam ediyor;

Süper Lig’de geçen sezonun gol kralı Burak Yılmaz’ın yeni sezonda Trabzonspor’da olmayacağı kesinleşirken, yıldız futbolcunun G.Saray’a gitmesinin de önü açıldı. Açıklamalarda bulunan “Burak Yılmaz için G.Saray 7 milyon euroya çıktı ama 10 milyon euro da verseler Burak’ı bırakmayız, bırakamayız. Avrupa’dan da henüz teklif yok” diyen bordo-mavililerin başkanı Sadri Şener de bu konudaki tavrını yumuşattı.

Şener'in bu kararında Burak Yılmaz’ın teknik direktör Şenol Güneş’e arayarak Trabzon’a dönmeyeceğinin bizzat iletmesinin de önemli rolü olduğu öğrenilirken, bordo-mavililerin başkanı bu gelişmeler üzerine yine konuştu, Yattara’da yaptığı hatayı Burak’ta tekrarlamak istemediğine vurgu yapan Sadri Şener “İbrahim Yattara konusunda yaşadığım sıkıntının tekrarlanmasını istemiyorum. O dönem Yattara’ya 10 milyon Euro önerdiler. (Suudi Arabistan’ın Al İttihat takımı 2008’de bordo-mavili takımda sergilediği üstün performansın sonrasında Karadeniz ekibine astronomik bir teklif yapmıştı) Ama ben satmadım. Sonrasında ise Yattara doğru düzgün hiç top oynamadı.

ÖNCELİK LAZIO’DA

BU işler gönülsüz olmaz. Gönülsüz oynarsa kendisine de takıma da katkısı olamaz. Bunun örnekleri çok. Biz de bizzat yaşadık. Bu nedenle şimdi Burak’la en başından beri ilgilenen Lazio’dan teklif bekliyoruz. Ancak henüz gelmedi. Eğer istediğimiz gibi 5 milyon Euro peşin verirlerse Burak’ı satarız.

Galatasaray ise iyi ve Trabzon halkına izahat yapabileceğim bir teklifle gelirse transfer olabilir. 7 milyon Euro artı başka bir takıma transfer olursa bonservisinin yüzde 25’i ve bir oyuncu önerirlerse bu işe sıcak bakarım. Ama bana G.Saray’dan resmi bir teklif gelmedi. Aracılar vasıtasıyla haberler geliyor ancak ben kimse ile oturup bir görüşmedim.”

medyatrabzon

Yorum

Çalışıyor...
                                X