Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• giderse gitsin artık yeter yahu...tüm gündemimiz Burak oldu

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
    Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• bir kaç hafta önce burak ın gitmeyeceğini bir arkadaşa özelden söylemiştim. bu forumda bildiklerimi paylaşmamaya yeminliyim. ama arkadaş rica etti bende özelden sadece burak gitmeyecek dedim. yönetim burak ın 5 milyon a gider maddesinde en çok güvendiği konu bu peşin olayı. yani burak parayı peşin verirlerse gider. burda da çok salladığımız yönetim aslında elinde kozlarını tutuyor. bu yüzden yönetim golcü transferini ağırdan alıyor. sadri başkan peşin olmadığı takdirde bura ı satmayacak. burak ın 5 milyona giderim restine yönetimin resti de bu oldu. şimdilik planlar burak ın gitmeyeceği yönünde. ama ilerde 5 milyon € peşin sayan bir kulüp olursa o zaman burak ın yerine alınacak adam belli....

Yorum

• İlk olarak volkan_627 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        bir kaç hafta önce burak ın gitmeyeceğini bir arkadaşa özelden söylemiştim. bu forumda bildiklerimi paylaşmamaya yeminliyim. ama arkadaş rica etti bende özelden sadece burak gitmeyecek dedim. yönetim burak ın 5 milyon a gider maddesinde en çok güvendiği konu bu peşin olayı. yani burak parayı peşin verirlerse gider. burda da çok salladığımız yönetim aslında elinde kozlarını tutuyor. bu yüzden yönetim golcü transferini ağırdan alıyor. sadri başkan peşin olmadığı takdirde bura ı satmayacak. burak ın 5 milyona giderim restine yönetimin resti de bu oldu. şimdilik planlar burak ın gitmeyeceği yönünde. ama ilerde 5 milyon € peşin sayan bir kulüp olursa o zaman burak ın yerine alınacak adam belli....
        Abi atsan bana özelden o belli olan adamin ismini??

Gesendet von meinem HTC Sensation XE with Beats Audio Z715e mit Tapatalk
        Milli Takımım TRABZONSPOR
        Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
        Helalin adı kaldı, onu gören yok.
        Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip

Yorum

• Burak giderse takımın gücü bayağı düşecek. Tekke gittiğinde de öyle olmuştu. Toparlanmak kolay olmayacak. Kimse kalkıp da 'kimse Trabzonspor'dan büyük değildir...' masalını anlatmasın. Mevzu büyüklük karşılaştırması değil. Bir kere karşılaştırdığınız şeyler farklı nesneler. Biri etten kemikten insan, diğeri bir kurum. Bunun ayrımını yapamayan yarım akıllılar bu tip durumlarda 'kimse Trabzonspor'dan büyük değildir...' martavalını okuyor her seferinde. Yönetimin Burak'ın yerine doğru dürüst golcü alacağına da ihtimal vermiyorum. Sonuç kötü olursa yönetim de Şenol Hoca da rahat duramazlar bundan sonra yerlerinde.

Ayrılıklardan nefret ediyorum.

Allah sonumuzu hayır etsin.
          - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Burak o maddeden yararlanıp istediği takımla görüşebiliyorsa yönetim de o maddede peşin olma şartı varsa o şarta göre peşin para veya taksitle daha yüksek rakam isteyebilir hatta istemelidir de. Profesyonellik burada devreye giriyor, Burak'ın profesyonelliğine saygım var ama onu alacak takım da buna dikkat edecek o zaman.
            Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• Bu saatten sonra Burak'ın kalması hem kendisine, hem de takıma zarar.
              Kesinlikle bir kolaylık sağlanmalı ve gitmesine izin verilmeli.
              Fakat Burak istatistiklerinde bir golcünün Avrupa'dan 15-20 milyon Euro'dan aşağıya da alınamayacağı var maalesef.

Yorum

• 5 milyonu peşin olarak ancak ya ruslar verir yada katar,,,
                italya,ingiltere ispnya bunlar fıs,peşin veremez,korkum o ki burada başkanı 2 taksitle ödeyelim diye kandırabilirler başkan kanmassa peşin diye diretirse burak yeniden trabzonspora hayırlı olsun
                En son zafer6161 tarafından düzenlendi; 25.06.2012, 21:41.
                Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  -Sivasspor'umuzun 2. golüüüüü yannnniiiiiiiicckkkkkkkkkkk

-Trabzonspor'un 3. golü burak yılmaz

silinmez anılardan bir tanesi olarak kalacaktır
                  ne adamsın
                  Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
                  Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Burak insallah giderde "degeri" anlasilir bazilarimiz tarafindan
                    sakin olun...

Yorum

• Peşin veremiyorlarsa taksitle 7-8 versinler. Bi enayi biz miyiz?
                      Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• bu saatten sonra gitmesi çok zor. takımda kalır gibime geliyor.

Yorum

• İlk olarak Tatar Kemal tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bu saatten sonra gitmesi çok zor. takımda kalır gibime geliyor.
                          Bana da aynısından bi duble ..
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• 7-8 ' den aşağıya satarsak yönetimde ekonomiden ticaretten piyasadan anlayan yok demektir bak çok net..
                            Mavi ev tüplerinin üstüne bordo şeritlerin çekildiği yerdir burası.

Yorum

• İlk olarak Fatih Kuloğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              7-8 ' den aşağıya satarsak yönetimde ekonomiden ticaretten piyasadan anlayan yok demektir bak çok net..
                              Ee, sözleşmesindeki madde ne olacak? 5 milyon Euro'yu veren düdüğü çalar, yönetimin yapabileceği bir şey yok bu konuda. Aptallığı sözleşmesini yenilerken koydukları bu maddeyle yaptılar, ama artık çok geç.

Yorum

• ayrica 5 milyon da az para degilmis hani,al kardesim deyip cikartan olmadi henuz.

Yorum

Çalışıyor...
                                X