Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Gs'ye giderse Tarihe geçmiş falan dinlemez bu taraftar Selçuk İnan'dan farkı olmaz.

Yorum

• bencede gitmeli bi şekilde onu bu sezon iyi bir paraya birilerine pazarlamalıyız yoksa elimizde patlayacak zannımca seneye hoca iyi bir santrafor alabilirse ki almalı biz bu kardeşimizi ondan sonra elden zor çıkarırız. bu benim fikrim belkide ben yanılırım ama ben sahada deli dana gibi hareket eden topcuları pek tummam ben şota gibi vugrineç gibi fatih gibi sağını solunu gören futbolcu istiyorum hazır selcukta gs deyken ünal aysanda başkanken verelim gitsin yoksa bu çocğun başını selçuk yiyecek demedi demeyin

Yorum

• Bilemiyorum, canımı sıkmaya başladı bu mevzu...

Geçen sene kafa, burun kırık oynuyordu Burak, tamam geçen sene şampiyonluk yarışındaydık ama bu sene de iddaalıyız sonuçta...

Hayırlısı olsun, işallah sadece benim kuruntumdur bu...

Yorum

• Burak olayı mide bulandırmaya başladı ....
          [COLOR=Herkesin haytında bir İ.Z. olmalı
          [/COLOR]

Yorum

• gs maçı öncesi böyle dedikoduların çıkması normal. bunlara daha alışamadınız mı? burak ın yurt içi fiyatı 15 milyondan aşağı olmamaı. eğer gidecekse bu paraya gitmeli. gittikten sonra da nereye gittiği önemli değil. önemli olan kendisinin isteyip istememesi. burak trabzonspor da misyonunu doldurmuştur. bunun kendisi de farkında. avrupa da öemli kulüplerden teklif gelirse kesinlikle gitmeli...

Yorum

• tabiki arkadaslari olacak ve onlarla görüsecek
              ama gs maci öncesi IKI kere gs oyunculariyla bulusup yemek yemesei veya zaman gecirmesi dogru degil
              Forvete: Tencere Hill
              Sidober: Bud Spencer

Yorum

• Kendisi istememiş oynamayı. gsye gideceği için olabilir.
                I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• Mesela Ben mesaj yazarken mesajımın üstüne gelebilecek cevapları hesaba katarak yazarım.

Şimdi Burak gsye nasıl gidecek 3 yıl daha sözleşmesi var, bunu bana izah etsenize ?
                  En son Koray tarafından düzenlendi; 28.04.2012, 16:11.
                  Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Mesela Ben mesaj yazarken mesajımın üstüne gelebilecek cevapları hesaba katarak yazarım.

Şimdi Burak gsye nasıl gidecek 3 yıl daha sözleşmesi var, bunu bana izah etsenize ?
                    5 Milyon Euroya serbest kalma maddesi var.
                    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• O madde yurt içi için geçerli değil diye biliyorum, ayrıca gsde bu durumdan faydalanacak kadar popo yok.

Bu işler öyle kolay değil, sözleşmesi süren bizim gitmesini istemediğimiz kaç tane futbolcu var İstanbul'a sattığımız ?

En son Engin'i sattık demeyin onu kovduk.

Elde tutulur sadece Ogün ve Abdullah'ı hatırlıyorum, MAY'ın bize attığı en büyük kazıklardan.

Yorum

• Burak bu maçta oynamayacak mı? Kafası gözü kırıldığı halde sahaya çıkıp savaşan Burak bu maçta yok kendi isteğiyle oynamacak yani?
                        Şenol hoca, Burak antrenmanlara çıkmak bile istemiyor yorgun vs demişti. Demekki Yılmaz Burak bu sefer Yıldı. Hayırlısı olsun.
                        #7 Óscar René Cardozo Marin
                        #28 Abdul Majeed Waris
                        #8 Mehmet Ekici
                        #11 Kévin Constant

Yorum

• Burak takımdaki heyecanını kaybetmiş gözüküyor.

Bu tür şeyler yazarken direkt olmasa da enteresan benzetmelere maruz kalıyoruz.

Herşey ortada.

Ben bu sene 33 gol atmış Burak'ı değil geçen sezon 22 gol atmış Burak'ı arıyorum, bu saatten sonrada o Burak'ın geri gelmeyeceği gün gibi aşikar.

Yorum

• Bugün oynayamayacakmış.

(UEFA)

Yorum

• İki ihtimal var , Ya rekoru kıramayacağını anladığından morali çok kötü , ya da bu son sezonu bizde . İkisi de bizim için hayırlı olur . Şikebahçeden gelen o Burak topçu olduysa , bir tane daha çıkarırız . No problem Ama o yeni bir Trabzonspor bulamaz

Yorum

• İlk olarak Mahmut Baran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İki ihtimal var , Ya rekoru kıramayacağını anladığından morali çok kötü , ya da bu son sezonu bizde . İkisi de bizim için hayırlı olur . Şikebahçeden gelen o Burak topçu olduysa , bir tane daha çıkarırız . No problem Ama o yeni bir Trabzonspor bulamaz
                                Yapmayın etmeyin ya böyle bir düşüncesi olan profesyonel bir futbolcu olamamıştır. Rekoru kıramadım moralim bozuk küstüm oynamıyorum! Bu ne ya sanki Ronaldo'mu nazımı çekeceğiz
                                #7 Óscar René Cardozo Marin
                                #28 Abdul Majeed Waris
                                #8 Mehmet Ekici
                                #11 Kévin Constant

Yorum

Yükleniyor...
                                X