Gs'ye giderse Tarihe geçmiş falan dinlemez bu taraftar Selçuk İnan'dan farkı olmaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
bencede gitmeli bi şekilde onu bu sezon iyi bir paraya birilerine pazarlamalıyız yoksa elimizde patlayacak zannımca seneye hoca iyi bir santrafor alabilirse ki almalı biz bu kardeşimizi ondan sonra elden zor çıkarırız. bu benim fikrim belkide ben yanılırım ama ben sahada deli dana gibi hareket eden topcuları pek tummam ben şota gibi vugrineç gibi fatih gibi sağını solunu gören futbolcu istiyorum hazır selcukta gs deyken ünal aysanda başkanken verelim gitsin yoksa bu çocğun başını selçuk yiyecek demedi demeyin
Yorum
-
gs maçı öncesi böyle dedikoduların çıkması normal. bunlara daha alışamadınız mı? burak ın yurt içi fiyatı 15 milyondan aşağı olmamaı. eğer gidecekse bu paraya gitmeli. gittikten sonra da nereye gittiği önemli değil. önemli olan kendisinin isteyip istememesi. burak trabzonspor da misyonunu doldurmuştur. bunun kendisi de farkında. avrupa da öemli kulüplerden teklif gelirse kesinlikle gitmeli...
Yorum
-
Mesela Ben mesaj yazarken mesajımın üstüne gelebilecek cevapları hesaba katarak yazarım.
Şimdi Burak gsye nasıl gidecek 3 yıl daha sözleşmesi var, bunu bana izah etsenize ?En son Koray tarafından düzenlendi; 28.04.2012, 16:11.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
İlk olarak Koray tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMesela Ben mesaj yazarken mesajımın üstüne gelebilecek cevapları hesaba katarak yazarım.
Şimdi Burak gsye nasıl gidecek 3 yıl daha sözleşmesi var, bunu bana izah etsenize ?I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
O madde yurt içi için geçerli değil diye biliyorum, ayrıca gsde bu durumdan faydalanacak kadar popo yok.
Bu işler öyle kolay değil, sözleşmesi süren bizim gitmesini istemediğimiz kaç tane futbolcu var İstanbul'a sattığımız ?
En son Engin'i sattık demeyin onu kovduk.
Elde tutulur sadece Ogün ve Abdullah'ı hatırlıyorum, MAY'ın bize attığı en büyük kazıklardan.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Burak bu maçta oynamayacak mı? Kafası gözü kırıldığı halde sahaya çıkıp savaşan Burak bu maçta yok kendi isteğiyle oynamacak yani?
Şenol hoca, Burak antrenmanlara çıkmak bile istemiyor yorgun vs demişti. Demekki Yılmaz Burak bu sefer Yıldı. Hayırlısı olsun.#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
-
Burak takımdaki heyecanını kaybetmiş gözüküyor.
Bu tür şeyler yazarken direkt olmasa da enteresan benzetmelere maruz kalıyoruz.
Herşey ortada.
Ben bu sene 33 gol atmış Burak'ı değil geçen sezon 22 gol atmış Burak'ı arıyorum, bu saatten sonrada o Burak'ın geri gelmeyeceği gün gibi aşikar.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
-
İlk olarak Mahmut Baran tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİki ihtimal var , Ya rekoru kıramayacağını anladığından morali çok kötü , ya da bu son sezonu bizde . İkisi de bizim için hayırlı olur . Şikebahçeden gelen o Burak topçu olduysa , bir tane daha çıkarırız . No problemAma o yeni bir Trabzonspor bulamaz
#7 Óscar René Cardozo Marin#28 Abdul Majeed Waris
#8 Mehmet Ekici
#11 Kévin Constant
Yorum
Yorum