Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burak gitmek istiyorrrrrrrrrrrrrr
    FOREVER TRABZONSPOR
    1461
    TS rh (-)

Yorum

• İlk olarak Pshycologist41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      O kadar basit yani... Ne yapalım aferin burak mı diyelim. Çatladıkapısporla oynamıyoruz saçma bir hareketin nelere mal olabileceği gerçeğini görmeni isterdim. Senede bir yada iki kez oynuyoruz bu maçları her hafta değil
      Buralara bu takımı getirenlerden de bi burak kaldı.. onu da sövüp sayıp kaçırtmamak gerekir..

Aferin denecek bir şey yok..
      Somali'de insanlar ekmek bulamayıp açlıktan ölürken, Bilbao taraftarlarının bana ekmek atmasını hayretle karşıladım.

Yorum

• böyle bir maçta takımı 10 kişi bırakmak? hemde dakika 5!

Yorum

• ah burak ah...biraz sinirlerine hakim olsaydın ne olurdu sanki.....

Yorum

• karar ağır olsa da yapmaması gerekirdi.
            Özkan SÜMER

Yorum

• Karar agir, ama biraz Liseli gibi davrandin be Burak
              Trabzonspor
              FC Barcelona MSV Duisburg
              Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• Hakem hatalıydı ama yapmaman lazımdı Burak.
                OSCAR CARDOZO

Yorum

• 2 maçta sen yersin şimdi... rövanşı geçtim elersek gruplarda ilk maçtada oynayamayacaksın.

bu kadar ucuz kırmızı kart olur mu Allah aşkına as kadroyu çıkaramadık bir türlü burak olsa bu akşam gol atardık illaki atardık.
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Ben hayatımda hakemin maçın 6. dakikasında kırmızı kartı bu kadar kolay vermesini görmedim. Arkadaş verirsin sarıyı, son kez uyarıyorum dersin bir daha yapma dersin olur biter. Hem zart diye çıkarttı kırmızıyı hayvan herif.

Yorum

• Karar ağır bile olmuş olsa böylesine önemli bir maçta bu derece acemice bir hata yapmamalıydı.
                      Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                      Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• En önemli silahımızdan biri 5. dakikada kırmızı gördü.Çok ağır karardı bana göre.Eğer Burak'a kırmızıyı çıkarıyorsan Muniain'e de çıkaracaksın o pozisyonda.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• dayak'luk adamsun, vesselam...

*
                          * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• hakemin kararı abartılı ama

milli takımda'da oynuyosun sürekli yapmaman lazım o hareketi burak..

Yorum

• Bana ba bi tikel.. bi kendine kel yauu.

Yorum

• Bazı şeyleri yapmaman gerekiyor.Değiştir şu kafanı .

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Çalışıyor...
                                X