Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak niye böyle yapıyor anlamış değilim.
    Tamam çok iyi bir sezon geçirdin,ama daha başlangıç.
    Neyse,kendi bilir.
    Kankası beynini sulandırmaya devam ediyor demekk ki.

Yorum

• Sen normal goller atmadın Burak.

Son hafta fener'i şampiyonluktan eden golün,

Kırık burunla 88'de İnönü'de,

Beyin kanaması geçirip 4 gün sonra 86'da Arena'da...

Senin attığın gollerin bir galibiyetten,bir şampiyonluktan daha fazlasını getireceği belliydi.

Bu adamla bırakın parayı, herhangi bir dünyevi malın pazarlığı yapılamaz!

Yorum

• Tamam Selçuk gitti bedava o çok gitmek istedi gitti.Burak giderse yönetim biter çok net.
        Eski kullanıcı adı emre611967

Yorum

• ilk lig maçına kadar imza atmazsa, kesin gidicidir, o saatten sonra ben şahsen oynatmam...

Yorum

• Bundan böyle sözleşmesi bitmesine 1 sene kalanlar imza atmıyorsa kadroya alınmamalılar

Yorum

• İlk olarak Ceyhun Dündar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              2. selçuk vakası yaklaşıyor...
              Evet kardeş oraya doğru gitmeye başladı yavaş yavaş...
              Bir an önce imzala Burak

Yorum

• Burak sözleşme imzalamıyor ise ve eğer gerçekten çok uçuk rakam talep ediyor ise o zaman ne yapılacak kadroda tutulmayacak kadro dışı bırakılacak, bu Burak için büyük dezavantaj olur, peki Trabzonspor

biz değilmiydik bizi şampiyon yapsınlar isteyen istediği yere gitsin, giden çocuklar ve kanalnar bu oyuncular bizi şampiyon yapmıştır, bu açıkça görülmektedir. Selçuk, Egemen, Ceyhun, Yattara, Jaja özellikle Selçuk ismini koyu yazdım, adam Trabzonspor'da oynadığı sezonlar boyunca hiç sorun çıkarmadı, son maçına kadar çıktı profesyonelce yapabileceğinin en iyisini yapmaya çalıştı, bizi şampiyon yapsın nereye isterse gitsin diyenler vardı, Bu çocuklar bizi şampiyon yaptı beyler, herşey ortada,

Burak gitsin istemiyorum, ama gidecekse de bunu adam gibi yapsın istiyorum, ben bu şartlarda imzalamam, bizimkilerde bu şartlarda imzalatamayız desinler, ama yerine alacakları oyuncu için ödeyeceklerini de gözden kaçırmasınlar, bonservis+ futbolcunun alacağı+ menejer (malum bizimkilerin işi menejer zengin etmek)
                Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• Yine söylüyorum eğer Burak ligler başlayıncaya dek 5 senelik yeni sözleşme imzalamazsa kapı gösterilmeli 1 sene oynatılmamalı ondan sonra aynı Ali Turan gibi olur.Bunun selçukada yapılması gerekirdi.

Yorum

• Artık imza atma zamanı geçiyor. Geçen sene selçuk için konuştuklarımızı şimdi Burak için konuşuyoruz.
                    Biran önce imza atması lazım.

Yorum

• Selçuk gittikten sonra Tolga kankası oldu sanırım. Neredeyse tüm fotoğraflarda Tolga var.
                      Sözleşme konusuna gelince bende Zokora'nın aldığı para kadar yani TAVAN ücret almasından yanayım. "Ha yok devre arasına bırakalım. Sözleşmemin bitmesine daha BİR yıl var" türünden konuşmalar yaşanırsa seneye kankasıyla aynı takımda oynar...

Burak Trabzonspor'a çok şeyler verdi...
                      Ama Şenol Güneş Burak'a en az 10 katını verdi...
                      FxY

Yorum

• Hakettiğini almalı diyorum kimse trabzondan büyük değil
                        https://www.saltanatmt2.com.tr/
                        https://www.youtube.com/watch?v=rcffADw6la0
                        https://www.youtube.com/channel/UCGC...OQyFlgQ/videos

Yorum

• Kankanın imzalayacağına son güne kadar inanmıştım, imzalamadı..
                          Sen de imzalamayacaksın gibi bir his var içimde, inşallah şimdi de hislerimin tersi olur

Yorum

• geldigi gunden beri hep kendisine inandim ve destekledim kendimce ama imza atacagina pek inanmiyorum. kariyeri icin ihtiyaci olan muthis sicramayi yapti ve yol almaya bakacaktir.

Yorum

• Geçen sene 19 gol attı ama Burak malesef çok bencil ve bu yönünden nefret ediyorum..

Yorum

Çalışıyor...
                              X