Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• e artık hadi sözleşmeni uzatacaksan uzat...
    " SENİN ASİL DURUŞUN YETER "

Yorum

• Ben senelik 1.3 falan versek yeterli olur diyorum.Maç başı da 5ooo verirsk senelik 1.4 falan yapıyor.Ama yönetimin içinde olmadığımız için bilemiyorum.2 sezon daha bizde oynayacaktır diye tahmin ediyorum.Sonra Avrupa'ya göndermeliyiz.
      9 # Osvaldo'

Yorum

• diyorlarki bu seneki performansını aratır.seneye en az 15 golün var.dahada iyi olacaksın sana güveniyorum.
        22 Mustafa Yumlu

Yorum

• Yaşattıkların unutulmazdı Burak...

Yorum

• "Profil fotosu Trabzonspor idmanın dan üzerimde ki sarı olan da yelek."

Burak Yılmaz - Twitter

Adam açıklama yapma gereği duydu o kadar baskıdan sonra

Yorum

• şu an oynanan maçta oyuna girip 2 gol atmış. iş iyice çıkmaza girecek belli.
              Delikanlı kız arkadaşına "Sana olan aşkım 4 kardeşiminki gibi olacak.Bedenen ölse de onu ruhen hep yaşatacaklar" diyordu.

Yorum

• Sözleşme !
                -------BİZE HER YER TRABZON-------

http://twitter.com/#!/eren_1967

Yorum

• Burak Yılmaz Trabzon'da atıyor, Hollanda'da atıyor, her yerde atıyor

Yorum

• İmzala Burak...
                    Hamiş

Yorum

• yüreğine sağlık...

Yorum

• Burak gollere devam ediyorsun Maşallah sözleşme yenile sana güveniyoruz
                        Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İstediği kadar verilmesi lazım, takım içi denge zart zurt olaylarına girilmesin..
                          ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İstediği kadar verilmesi lazım, takım içi denge zart zurt olaylarına girilmesin..
                            aynen öyle elimizde bir tane futbolcu var kaçırmayalım ne isterse verilsin.
                            EN IYISI BIZIZ:

Yorum

• bu adamın degeri az 10 milyon euro hemen 5 sene uzatılmalı.geçen sene 500 bin euro ya oynadı.ne istiyorsa verilmeli
                              22 Mustafa Yumlu

Yorum

• Burak ben sende sorun yaşayacağımıza inanmıyorum YILMAZ forvetimiz
                                Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

Çalışıyor...
                                X