Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Helal sana Burak YILMAZ....

Şenol hoca için söylediklerinden sonra diyorum ki sana helal olsun be burak...ayağına paspas olurum ben böyle TRABZONSPOR lunun...

'Umarım Şenol Hoca'yı Aramazlar'27.05.2011Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz "yılın forveti" ödülünü aldı.
    Futbol Plus dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Futbol Oscarları"nda, Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz "yılın forveti" ödülünü aldı. Yeşilyurt'ta Polat Otel Champions Bar'da düzenlenen ödül törenine katılan Burak; teknik direktör Şenol Güneş'i yere göğe sığdıramazken, Trabzonspor'dan ayrılan Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz'a sitem etti. Şenol Güneş sayesinde 'yıldız' olduklarını belirten Burak, "Umarım Selçuk ve Egemen gelecek sezon Şenol hocayı aramaz" dedi.

'5 yıllık yeni imza atmaya hazırım'
    "Şenol hocam bizleri işleyerek birer altın haline getirdi" ifadesini kullanan Burak, "Üzerimizdeki emekleri inkar edilemez. Bunu Selçuk da Egemen de çok iyi biliyor" diye konuştu. Trabzonspor ile bir yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan yıldız futbolcu, "Burada çok mutluyum.

Şimdiden boş mukaveleye 5 yıllık imza atmaya hazırım. Hocam Şenol Güneş'ten öğreneceğim daha çok şey var. Onun kadrosunda olmaktan gurur duyuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.
    En son umitçebi tarafından düzenlendi; 27.05.2011, 21:00. Sebep: daha iyi anlaşılması için

Yorum

• 1 hafta önce Selçuk'a da helal olsun diyorduk. Kilit ve silinme tahminimce yolda. Ben yazana kadar bile olmuş olabilir bunlardan biri.

Yorum

• İlk olarak -EFO- tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        1 hafta önce Selçuk'a da helal olsun diyorduk. Kilit ve silinme tahminimce yolda. Ben yazana kadar bile olmuş olabilir bunlardan biri.
        ya bu kilit ve silinme yolda yazanları anlamıyorum??? beğenmediysen beğenmedim yaz yada hiçbişe yazma be güzel kardeşim...GERÇEKTEN BÖYLE DEĞERLERE İNANAN FUTBOLCUMUZUN VARLIĞINDAN MUTLU OLMAK VEDE BUNU RENKDAŞLARIMLA PAYLAŞMAK BENCE ÇOK GÜZEL..

Yorum

• Bu zor günlerde yüzümüzü güldürdün Burak. Teşekkürler.
          ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
          Kazım Koyuncu

Yorum

• bize omurgalı adam lazım sürüngen değil ve hayallerimin takımına geldim diyerek başka hayallerinin takımına gitmek için bizi kullanan değil hayatında en büyük paraları kazandığı klübünü 3 kuruş fazlasına satan değil insan olan vefa duygusu taşıyan "adamlığı" gereği yalandan da olsa görüşür işi yukarı sürer analaşamadım der basar giderdi böyle hakaret eder gibi camiayı adam yerine koymadan görüşme gereği bile duymadan değil ne demiştik adam olan değil mi !!
            Saygilarimla,

Yorum

• Bence enaz 3 yıllık sozlesme yapılmalı

Yorum

• Ayriyetten bir baslik acmanin sebebi nedir renkdas? Burak Yilmazin basligi mevcut orda dusuncelerimizi paylasiyoruz zaten.

Yorum

• burak iyi hoş ta sonuca bakmak lazım
                  KOŞAN VE İYİ PAS YAPAN TAKIM. ÇOK MU ŞEY İSTİYORUM?

Yorum

• Artik hicbir Futbolcuya güvenmiyorum.
                    İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• Durun hele ne sözleşmesi su başkan birdaha seçilsin ondan sonra imzalar acelemiz yok!!!!!!!!.

Yorum

• İlk olarak GULER tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Ayriyetten bir baslik acmanin sebebi nedir renkdas? Burak Yilmazin basligi mevcut orda dusuncelerimizi paylasiyoruz zaten.
                        Burağın son açıklamaları..
                        evet burak hakkında bir başlık olabilir ama bu son açıklamalarından sonra artı bir başlıkta övülmeyi hak ediyor...umarım bunu yönetim de görürde sözleşmeyi imzalatır..

Yorum

• Ben sizi eleştirdiğim için değil, forum formatı bu. Zaten adamın başlığı var.
                          AYrıca Selçuk'unda neler dediğini çok iyi biliyorsunuz! 2gün önce yaptığıda ortada iken bu başlık gidicidir kusura bakmayın.

Yorum

• İlk olarak umitçebi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Burağın son açıklamaları..
                            evet burak hakkında bir başlık olabilir ama bu son açıklamalarından sonra artı bir başlıkta övülmeyi hak ediyor...umarım bunu yönetim de görürde sözleşmeyi imzalatır..
                            bari açıklamaları da yazsaydınız da benim gibi knoudan haberdar olmayanlar en azından ne deiğin öğrenmiş olurdu

Yorum

• Adamsın adam.

Yorum

• İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                bari açıklamaları da yazsaydınız da benim gibi knoudan haberdar olmayanlar en azından ne deiğin öğrenmiş olurdu
                                'Umarım Şenol Hoca'yı Aramazlar'27.05.2011Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz "yılın forveti" ödülünü aldı.
                                Futbol Plus dergisi tarafından düzenlenen "Yılın Futbol Oscarları"nda, Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz "yılın forveti" ödülünü aldı. Yeşilyurt'ta Polat Otel Champions Bar'da düzenlenen ödül törenine katılan Burak; teknik direktör Şenol Güneş'i yere göğe sığdıramazken, Trabzonspor'dan ayrılan Selçuk İnan ve Egemen Korkmaz'a sitem etti. Şenol Güneş sayesinde 'yıldız' olduklarını belirten Burak, "Umarım Selçuk ve Egemen gelecek sezon Şenol hocayı aramaz" dedi.

'5 yıllık yeni imza atmaya hazırım'
                                "Şenol hocam bizleri işleyerek birer altın haline getirdi" ifadesini kullanan Burak, "Üzerimizdeki emekleri inkar edilemez. Bunu Selçuk da Egemen de çok iyi biliyor" diye konuştu. Trabzonspor ile bir yıllık daha sözleşmesi olduğunu hatırlatan yıldız futbolcu, "Burada çok mutluyum.

Şimdiden boş mukaveleye 5 yıllık imza atmaya hazırım. Hocam Şenol Güneş'ten öğreneceğim daha çok şey var. Onun kadrosunda olmaktan gurur duyuyorum" diyerek sözlerini tamamladı.

Yorum

Çalışıyor...
                                X