Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• burakın tek suçu gol atamaması....koşuyo mücadele ediyo ama ileride tek kalıyo o napsın.o da istemezmi gol atsın ama tek kalınca olmuyor....yılmayan bekçimizsin güveniyoruz sana

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      burakın tek suçu gol atamaması....koşuyo mücadele ediyo ama ileride tek kalıyo o napsın.o da istemezmi gol atsın ama tek kalınca olmuyor....yılmayan bekçimizsin güveniyoruz sana
      Mücadelesi konusundaki görüşünüze katılmıyorum. Belki tek kalıyor diye yoruluyor ama mücadele düzeyi son maçlarda oldukça zayıf.
      Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• burak beni fitik ediyor neden ? Gol atamiyor diye degil...

Gökhan Ünal gibi ruhsuz ruhsuz sahada dolandigi icin.

Toplu oyunda yok topsuz oyundada yok.

Bir Santrafor 14.lig macinda 4.sari kartini yer mi ?
        ...TRABZONSPOR...
        "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• bütün takımı üstüne kurdu hoca halada isteksiz

Yorum

• Herkez hemfikir:

- Burak santrafor değil - kanat oyuncusu
            - Halil kanat oyuncusu değil - santrafor veya santrafor arkası oyuncusu

Peki hocamızı bu iki kişinin pozisyon değişmesini nasıl anlatacağız?

Ya Halil'in gol atacağına inanmıyor, veya Burağın Halil kadar defansa yardım edeceğine (ki Halil kadar arkaya kademeye giren az oyuncu bulunur). Ama şu an işler önde yürümüyor - mecburi değişiklik bakalım nasıl olacak? Henrique'mi Halil'mi oynacak çarşamba

Yorum

• Gs maçında da bunu gördüm...Top orta sahanın az gerisinde birinin ayağına geldimi Burak direk koşuya başlıyor, bizimkilerde hemen ona topu atıyor, adam 2-3 kişi arasında boğuluyor resmen, bize sırtı dönük, topu alıp, sağdan, soldan adam kaçıracak santrafor lazım ki, eldekilerden bu işi en iyi yapacak Halil...Burak'ı sağa, solada Henriyi koyalım, bu düzenle başlayalım, golü bulunca da Burak'ı en uca atalım...

Yorum

• bence takımın önünü kapatıyor.gitmesi hayırlı olur.

Yorum

• Ben Burak'a gol atamadığı kötü oynadığı pozisyon bulamadığı için kızmıyorum bu taktiksel bir sorun eleştirilmesi gereken teknik heyet,Burak'a kızdığım nokta olur olmadık 5 kişi arasında pas istemesi,milletin arasına ya da taça doğru koşu yapıp pas istemesi vermeyince bağırması,kibirli tavırlar sergilemesi en sevmediğim şeydir kibir.Sırf kıdemli futbolcu diye herkesin de ona yapışmış 3 kişi de olsa ona pas atıp diğer taraftan boş kaçan adama bakmamaları filan en çok can sıkan nokta.Gençlerbirliği maçında Burak olmadan çok daha değişik varyasyonlar göreceğizdir.

Yorum

• Store and share all of your images @ IMAGESHACK.com

Şu görüntüyü izledikten sonra Burak'ın kafa olarak bittiğini iyice anlıyoruz. Ha yeniden kendini toparlayabilir mi bence mümkün. Hatırlarsanız benzer sahneyi bu kadar sert olmasa da Quaresma için de geçen ay görmüştük. İşin kötü yanı Burak eskiden rakip takım taraftarlarıyla atışıyordu, şimdi ise kendi takımının taraftarıyla münakaşaya giriyor. Hadi sözlü dalaşmayı bir nebze anlarım da eldiven fırlatmak neyin nesi hiç yakıştıramadım. Burak'ı çoğu zaman koruyan biri olarak şu yaptıklarını savunacak tarafım yok. Yalnız bunda hocanın da büyük payı var. Hepimiz haftalardır aynı şeyleri dile getiriyoruz teknik heyette mutlaka farkındadır ama neden hâla buna çözüm üretemiyorlar anlamış değilim. Rakipler artık Burak'ı kilitliyor diyoruz ama tüm maç boyunca umudumuzu olası bir savunma arkasına atılacak topta rakibin ıska geçmesine bağlayıp kalmışız. Açıkçası Şenol Hoca bu açıdan iyi bir arka kapı bulmuştu hatta Hiddink'te bu arka kapıyı kullanmak için büyük çaba sarfetti ama şunu kabullenelim ki rakipler artık bunu yemiyor. Ha elbet arada sırada rakiplerde hata yapacak, Burak'ta yine bu şekilde gollerini atacaktır ama bir ömür böyle geçmez. 7 maçtır gol atamamak Burak'ın üzerine aşırı bir yük bindirmiş. Ve bu yükü alacak tek kişi Şenol Güneş'tir...
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Umut nasıl harcandıysa Burak'da harcanır bu gidişle
                      7
                      Cngz_61

Yorum

• Bu hafta cezalı oynayamayacak....

Kendini toparlar diye düşünüyorum....
                        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Baba yorgun...
                          facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• İlk olarak esra61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            burakın tek suçu gol atamaması....koşuyo mücadele ediyo ama ileride tek kalıyo o napsın.o da istemezmi gol atsın ama tek kalınca olmuyor....yılmayan bekçimizsin güveniyoruz sana
                            ne kosmasi ne mücadelesi..

tek sucu gol atmamasi degil...

atmasin, ama kossun, mücadele etsin!'!?!

Son macta resmen arkadaslarina ihanet etti!!

Yorum

• İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Senol Günes'in elestirildigi ortamda Burak Yilmaz'da kim?? Pabucumun kenari (Burhan Altintop mod. on)
                              Şenol Güneş'i eleştiri yapanları hiç dikkate almıyorum tamami ile skor taraftarlığı onlar...
                              EZE EZE KUPA KARADENİZ'E !!!!!!!!!!!!!

https://twitter.com/alphonse_13

Yorum

• Burak bu seferde neden gol atamiyor diye degil neden pres yapmiyor kosmuyor diye tartisiliyor.gecen sene kosan basan adam vardi zorla adami bitirdiniz,gonderttiniz ne oldu hani kosmak falan o kadar onemli degildi?

Yorum

Çalışıyor...
                                X