Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Trabzonspor başarılı futbolcusu Burak Yılmaz ile Nikah tazeledi.

Başarılı futbolcu bugün saat 14:30 da Trabzonspor ile 1 yıl daha sözleşmesi varken 3 yıllık daha sözleşme imzaladı.

Burak Yılmaz imzaladı...

Hasan Yener Burak Yılmaz'la ilgili kısa bir açıklama yaptı.

Burak konuşuyor...

Eskiden nasılsam Aynı sorumluluklar içerisindeyim. Daha iyisini her zaman istiyorum. Yeni bir kontrat yeni bir dönem. Herkese çok teşekkür ediyorum. Daha sorumlu bir şekilde devam edeceğim. En iyisini yapmaya çalışacağım. Daha iyi yerlere gelmeyi hedefliyorum. Trabzonlu Burak olarak hatırlanmak da isteklerim arasında...

Önümüzde Benfica maçı var ama biz kimseden korkmuyoruz, çıkıp futbolumuzu oynayacağız.

Hasan Yener: Burak’ın Avrupa’da Trabzonspor’dan büyük kulüplere gidebileceğine inanıyorum. Çünkü Burak da o kapasite olduğunu biliyoruz. Böyle bir durumda elimizden geleni yaparız." dedi.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yani 4 yıllık mı imzalamış oluyor.

Yorum

• Burak Yılmaz sözleşme yeniledi

Gelecek sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan golcü oyuncumuz Burak Yılmaz'ın mukavelesi 3 yıl daha uzatıldı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Genel Sekreterimiz Hasan Yener'in hazır bulunduğu imza töreninde Burak Yılmaz, kendisini 2014-2015 sezonun sonuna kadar Bordo-Mavili renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.

İmza töreninde konuşan Genel Sekreterimiz Hasan Yener, Burak Yılmaz’ın geride kalan sezonda çok başarılı bir performans sergilediğini belirterek, “Yaklaşık 1.5 yıl önce bir ocak ayında Burak’la birlikte yine burada sözleşme imzalamıştık. O zaman Trabzonspor’a çok önemli bir oyuncu kazandırdığımızı söylemiştik. Genç kategorilerde giydiği milli takım formasını A milli takıma taşıyacağını ve Trabzonspor’a büyük katkıları olacağını vurgulamıştım. Bugün sözlerimin gerçekleşmesinin verdiği bir gururla da burada duruyorum” diye konuştu.

Yener, Burak Yılmaz’ın Avrupa’nın büyük kulüplerinde oynayacak kapasitede olduğunu belirterek, “Burak’ın bundan sonraki yıllarda Avrupa’nın en büyük kulüplerinde top oynayacağına yürekten inanıyorum. Kendisi gerek futbol yeteneği, gerekse çalışkanlığı, gerekse kişiliği ile bana göre Türk futbolundaki örnek futbolcularından bir tanesi. Trabzonspor’da olduğu sürece içerisinde de bu takım için sergilediği performansı hepimiz biliyoruz. Geçtiğimiz yıl Türkiye liglerinin en fazla gol atan yerli oyuncusu olarak literatüre geçti. Maçlarda sağlık sorunları nedeniyle oynayamayacak durumda olmasına rağmen Bordo – Mavili formayı giyip sahaya çıkmaktan bir an bile tereddüt etmedi. Ben bu bakımdan kendisini bir kez daha kutluyorum. Kendisine Trabzonspor ve milli takım formasının çok yakıştığını söylüyorum. Bundan sonra da Bordo – Mavili formayı giyeceği için mutluyum” dedi.

Burak Yılmaz ise yaklaşık 1.5 yıl sene önce yine Hasan Yener ile sözleşme imzaladıklarını belirterek, “O zaman çok güzel düşünceler içerisindeydi. Bende hem kendisini, hem de Trabzonspor camiasını mahcup etmeyerek ilerledim. Şu anda buraya geldiğim ilk günkü gibi aynı heyecanı yaşıyorum. Burada bana iyi bir kontrat ve iyi bir gelecek tayin eden Trabzonspor’a, sayın başkanıma, yöneticilerime ve Şenol hocama, ekibine teşekkür ediyorum. Bundan önce Trabzonspor formasını layıkıyla terlettiğimi düşünüyorum. Bundan sonra da elimden geleni daha sorumlu bir şekilde yerine getirmeye çalışacağım” ifadelerini kullandı.

Trabzonsporlu Burak olarak anılmak istediğini belirten golcü futbolcu, “Bunun için de en önemli adımı attığımı düşünüyorum. Trabzonsporlu Burak olarak geçen sezon yakaladığım çıkışın üstüne koyarak daha iyi yerlere gelmek istiyorum. Şu anda her şeyimle, tüm benliğimle bu takımın başarısı için mücadele edeceğim” dedi.

Burak, “Benfica’dan çekiniyor musunuz?” şeklindeki soruya şöyle cevap verdi: “Benfica çok iyi bir ekip ve üst düzey bir kulüp. İşimizin kolay olmadığını biliyoruz. Ancak hiç kimsiden korkmuyoruz ve çekinmiyoruz. İnşallah oradan bizim için yeterli sonucu alıp döneriz.”

Diğer Fotoğraflar

Yorum

• Şu tipe bak, hiç memnun değil. Zorla imzalatmışlar. Gönderin gitsin.

(!)

Yorum

• 4 yıl daha bizimle. Hem Burak için hemde bizim için hayırlısı olur inşallah.

Yorum

• İmza töreni

"Primum non nocere" (Önce zarar verme)!

Yorum

• Hayırlı uğurlu olsun,şimdi sıra Onur'da.
                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şu tipe bak, hiç memnun değil. Zorla imzalatmışlar. Gönderin gitsin.

(!)
                  Abartmaya gerek yok. İmzayı attı işte. Daha ne yapsın. Normal halinde.

Yorum

• İlk olarak Ömer tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    İroni...
                    .

Yorum

Arkadas ironi yapti

Yanlis anladin yani
                      ...TRABZONSPOR...
                      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        İroni...
                        .
                        İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Arkadas ironi yapti

Yanlis anladin yani
                        O zaman özür dilerim.

Yorum

O zaman özür dilerim.
                          Estağfurullah.

Burak çok değişti. Hasan Yener'in dediği gibi bence ülkedeki örnek futbolcuların başında. İnşallah geçen seneki performansının da üstüne çıkar.

Yorum

• Burak eski Burak değil. Şenol Hoca ona değer verdi ve o da kendisini gösterdi. İmza atmasını bekliyorduk ve imzaladı. Artık biliyoruz ki bizimle. Ben Burak'a güveniyorum. Çoğumuzu şaşırttı. Geçen seneyi aratmayacak Allah'ın izniyle.

Yorum

• Kankasına rağmen imzaladıysa hakkaten omurgalı adammış...

Hayırlı olsun.

Birazdan ücret açıklanır, ne kadar fazla olursa olsun, haketti bence. Şu anda milli takımın tartışmasız santraforundan bahsediyoruz.
                              Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• hayirli olsun camiamiza. adamsin burak

Yorum

Yükleniyor...
                                X