Burak seni seviyorum, lütfen hep böyle oyna, sen oynadıkça biz seni daha çok seveceğiz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Maç sonu röportajını beğendim. Önemli olan galibiyetti, kimin attığı önemli değil dedi ve Engin'le tartışmasının önemli olmadığını belirtti.
Goller için alnından öpüyorum Burak'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleUmarım bu maçta şeytanıjn bacağını kıracak Burak.
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülefutbolcudan acayip anlıyorsunuz,sizleri teknikdirektör yapmak lazım.
Bunu kabul ediyorsan sorun yok, ha kabul etmiyorsan o zaman bu söylediğin yalan oluyor
Ha "bunun karşılığı o mu" dersen o zaman işte çok başka bir sorun var
Yorum
-
Hiç bozma. TebriklerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Allahına kurban. Allah senden razı olsun..
Engin konusundada sonuna kadar haklıydın. Göz var nizam var. O paslar sana atılmalıydı..En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 12.02.2011, 18:27.Mario Alberto Kempes - El Matador
Yorum
-
İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledemek ki Burak'ın gol atmadığı her maç da Şenol hocanın futboldan anlamadığının ve teknik direktör olmaması gerektiğinin göstergesi oluyor.
Bunu kabul ediyorsan sorun yok, ha kabul etmiyorsan o zaman bu söylediğin yalan oluyor
Ha "bunun karşılığı o mu" dersen o zaman işte çok başka bir sorun var
Yorum
-
İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülekusura bakma ama bence saçmalamışsın..ben futbolcunun gol atmasına göre iyi futbolcu olup olmadığına karar vermem,şenol hocam da gole göre karar vermez...saha içinde ki performansı herşeyin göstergesidir..burak,iyi futbol oynasa ama 3 mal gol atamasa sen ve türevlerin başlarsınız yerden yere vurmaya..anlayışınız bu,çok görmemek lazım..konuşmanın alemi yok
selametle
Yorum
-
İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu cevaptna anlaşılıyor ki sorun başkaymışkonuşmanın alemi yok
selametle
selametle..
Yorum
Yorum