Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak seni seviyorum, lütfen hep böyle oyna, sen oynadıkça biz seni daha çok seveceğiz.

Yorum

• Maç sonu röportajını beğendim. Önemli olan galibiyetti, kimin attığı önemli değil dedi ve Engin'le tartışmasının önemli olmadığını belirtti.
      Goller için alnından öpüyorum Burak
      '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
      Kazım Koyuncu

Yorum

• her zaman diyorum KANAT OYUNCUSU DEĞİL, SANTRAFOR

Yorum

• İlk olarak Murat Dinç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Umarım bu maçta şeytanıjn bacağını kıracak Burak.
          Şeytanın bacağını kırdı sonunda.

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            futbolcudan acayip anlıyorsunuz,sizleri teknikdirektör yapmak lazım.
            demek ki Burak'ın gol atmadığı her maç da Şenol hocanın futboldan anlamadığının ve teknik direktör olmaması gerektiğinin göstergesi oluyor.

Bunu kabul ediyorsan sorun yok, ha kabul etmiyorsan o zaman bu söylediğin yalan oluyor

Ha "bunun karşılığı o mu" dersen o zaman işte çok başka bir sorun var

Yorum

• Aferin be çocuk.

Yorum

• Hiç bozma. Tebrikler
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Avni Aker'de seni ıslıklayanları çok güzel andım...
                  Aynen devam!
                  Hamiş

Yorum

• Allahına kurban. Allah senden razı olsun..

Engin konusundada sonuna kadar haklıydın. Göz var nizam var. O paslar sana atılmalıydı..
                    En son Gökhan KAN tarafından düzenlendi; 12.02.2011, 18:27.
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      demek ki Burak'ın gol atmadığı her maç da Şenol hocanın futboldan anlamadığının ve teknik direktör olmaması gerektiğinin göstergesi oluyor.

Bunu kabul ediyorsan sorun yok, ha kabul etmiyorsan o zaman bu söylediğin yalan oluyor

Ha "bunun karşılığı o mu" dersen o zaman işte çok başka bir sorun var
                      kusura bakma ama bence saçmalamışsın..ben futbolcunun gol atmasına göre iyi futbolcu olup olmadığına karar vermem,şenol hocam da gole göre karar vermez...saha içinde ki performansı herşeyin göstergesidir..burak,iyi futbol oynasa ama 3 mal gol atamasa sen ve türevlerin başlarsınız yerden yere vurmaya..anlayışınız bu,çok görmemek lazım..

Yorum

• Engin'le dalaşması konusunda ona ne kadar kızmış olsam da yine çifter çifter gollerini sıralayıp takımın galibiyetinde önemli pay elde etti...
                        Trabzon bir sevda,
                        Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          kusura bakma ama bence saçmalamışsın..ben futbolcunun gol atmasına göre iyi futbolcu olup olmadığına karar vermem,şenol hocam da gole göre karar vermez...saha içinde ki performansı herşeyin göstergesidir..burak,iyi futbol oynasa ama 3 mal gol atamasa sen ve türevlerin başlarsınız yerden yere vurmaya..anlayışınız bu,çok görmemek lazım..
                          bu cevaptna anlaşılıyor ki sorun başkaymış konuşmanın alemi yok

selametle

Yorum

• çok gol kaçırdın ama attığın 2 golle günü kurtardın kendini affettirdin inşallah şu son vuruşlarda biraz daha geliştirirsin kendini
                            ARTIK TARAFTAR GRUPLARIMIZ BİRLEŞSİN YA !

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              bu cevaptna anlaşılıyor ki sorun başkaymış konuşmanın alemi yok

selametle
                              sorun falan yok arkadaşım,sezon başından beri en iyi futbolcularımızdan biri olan burak'ı gol atıp atmamasına göre değerlendirilmesi hoşuma gitmiyor,ben bu anlayışa tepki gösteriyorum..

selametle..

Yorum

• Engin'in pas atmaması üzerine eğer böyle davrandıysan ki,öyle sanırım,ben kırk kere Engin olsam yine de Jaja'ya verirdim o topu..Çabalamanı hep destekledim,ama böyle davranışlara ne luzüm...Goller için teşekkürler,hırsına tebrikler..

Yorum

Yükleniyor...
                                X