Son dakikada kalmasına ve attığı twitle gaza gelmedim değil ama devre arası en az zararla satılmalı/gönderilmeli.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Devre arası inşallah bjk'ye göndeririz de alır boyunun ölçüsünü.İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak diyor ki bjk'nin yaptığı teklife teşekkür ediyorum. Başkan diyor ki yazılı teklif gelmedi. Trabzonspor Burak'a bjk ile görüşmek için izin verdi mi? Burak bu kafayla daha çok takla atar
Bjk taraftarı zaten sevmiyor 2 maç gol atamasın üçüncüde bir pozisyon kaçırsın seyreyle o zaman cümbüşü.Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
Yorum
-
Problem bu kurallarda değil, kulübün ekonomik gücünün çok çok üzerinde sözleşmeler yapan yönetimdedir. Sen böyle uçuk maaşlar bağlamazsan adam da bu kadar rahat hareket edemez. Oyuncu hiç oynamasa dahi kulübü sarsmayacak sözleşmeler yapman gerekiyor. Bu rakam da Trabzonspor için en fazla 1-1.5 milyon eurodur.İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTüm kontrolün futbolcuda olduğu sisteme Fifanın bir şekilde düzen getirmesi lazım.
Hep kulüplerin ekonomik darboğazına kendilerince çözüm bulmaya çalışıyorlar ama bence futbolcu hükümranlığı da bunlara neden olan sebeplerden biri.
Adam kaç haftadır takımla çalışmıyor ama maaşını biraz almadı mı fesih hakkı doğuyor.
Kanuni bir uygulama olabilir ama hukuki ya da vicdani değil bence.yattara tribününde maç izlemiş çocuk
Yorum
-
"Sakatligim tamamen gecmeden oynamayi düsünmüyorum" demis.
Umarim bizden gidene kadar iyilesmezsin o zaman
Yorum
-
Ünal Karaman'ın Burak'ın yaptıklarına asla taviz vereceğini düşünmüyorum.. Burak'ın Trabzonspor'la işi bitmiştir.. Devre arasına kadar sahaya çıkacağı maç 1 elin parmaklarını geçmeyecek,
belki de hiç oynamaz oynasa da ofsayt rekoru kırar.. Gidememesine sevinmedim desem yalan olur ama bu hareketi beklemiyordum açıkçası, adamın beyni İstanbul'a çoktan yerleşmiş..En son yorumsuz6117 tarafından düzenlendi; 10.09.2018, 11:43.I am not in danger , I am the danger..
Yorum
-
böyle olduğu çok net belliydi aslında. bir de fedakarlık yaptı deniyor . aslında hatayı kurtuldu türkiyeye dönerek . çocuklarına kavuştu , her istediğinde hafta sonları yanlarında zaten . bundan daha büyük bir şans vuramazdı herhalde . çinde kalsa 3-4 ayda bir belki görürdü .İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇin'den İstanbul'a geçişte Trabzon ara durak oldu.
Yani Çin'den İstanbul'a transferde bonservisi biz ödemiş olduk.
böyle durumlarda armayı öpen fotolar paylaşması beklenirdi aslında burakdan . ama görünen o ki kafasında bitirmek üzere zaten takımı .
ama yine de adam akıllı karşılarına alıp konuşmaları gerekir . bir iletişimsizlik olduğu belli . bizimkiler burağa bişe sormuyor , burak da bizimkilerden kaçıyor gibi bir durum var sanki .///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\
Yorum
-
Trabzonspor'un böyle futbolcularla uğraşması lazım. Madem o bizle uğraşıyor sürekli. Yoksa ben kulübüm benim kulübüm demesinlerTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Burak'ın muannat bir karakter olmasının yanında tüm suçu ona yüklememek lazım.
Ona, gönlünce at koşturup, dilediği gibi her önüne gelene posta koyabileceği ortamı yaratanlara bakmak gerek.
Sorunun bu kadar büyüyüp 'her halükarda kulübün aleyhine' olmasının yegane sorumlusu o sözleşmeyi imzalayan yönetimdir.
Maç başı ücrete, attığı gole eyvallah da oynamadığı halde alınan puan başı 10 bin euro prim nedir Allah aşkına?
Ee sen malzemeyi verirsen millette giydirir, yürür her yoldan...
"Burak Yılmaz, bu sezon 27 dakikada yaklaşık 520 bin lirayı ekstradan kazandı. Darphane gibi para basıyor."
En son tRaiNer tarafından düzenlendi; 10.09.2018, 12:17.Haddini bilen merttir. Vatan bölünmez tektir. Cumhuriyet içinde cumhuriyet kuran 'Namerttir.' Ne Mutlu Türk'üm diyene!..
Yorum
-
Düşüncelerine katılmakla beraber o bedeller oynar eder diye yapılan sözleşmelere istinaden ödenecek miktarlardı.İlk olarak atomantcum tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleProblem bu kurallarda değil, kulübün ekonomik gücünün çok çok üzerinde sözleşmeler yapan yönetimdedir. Sen böyle uçuk maaşlar bağlamazsan adam da bu kadar rahat hareket edemez. Oyuncu hiç oynamasa dahi kulübü sarsmayacak sözleşmeler yapman gerekiyor. Bu rakam da Trabzonspor için en fazla 1-1.5 milyon eurodur.
Ancak oyuncular her halükarda paramı alacağını bildiği için sudan sebeplerle ipe un serebiliyorlar.
Fifa oyuncuların elinden bu kuvveti almalı düşüncesindeyim.ÜNALKARAMANSPORLU..
"Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman
Yorum
-
KRALLLLLLL (!)
Bu adamın karakteri belliydi. Bas bas bağırdık satılsın dedik.
Yönetimi pek çok konuda eleştirdim. Fakat Burak konusunda aynı fikirdeydim. Satılmalıydı.
Şimdi gelinen noktada üzerimize kambur olmaya başladı. Yaptığı açıklamalar falan gerçekten can sıkıyor.
Sezon başında hadsizce Özkan Sümer'e gönderme yapmıştı. Şimdi de yönetime göndermeler yapıyor.
Anlamayan arkadaşlar için tekrar edelim. Bu adamın tek derdi var. İstanbul'a gitmek! Kıvranması bundan!
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum