Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Reha Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Tüm kontrolün futbolcuda olduğu sisteme Fifanın bir şekilde düzen getirmesi lazım.

Hep kulüplerin ekonomik darboğazına kendilerince çözüm bulmaya çalışıyorlar ama bence futbolcu hükümranlığı da bunlara neden olan sebeplerden biri.

Adam kaç haftadır takımla çalışmıyor ama maaşını biraz almadı mı fesih hakkı doğuyor.

Kanuni bir uygulama olabilir ama hukuki ya da vicdani değil bence.
    Sadece fesih hakkı olsa gene iyi.
    Feshedip gitme hakkı üzerine de kalan alacaklarını talep etme hakkı.
    Yani sözleşme sonuna kadar ne kadar borçlusun adama?
    Atıyorum 6 milyon euro, onu da federasyon ya da fifa yolu ile talep etme hakkı var!

Şu sistemde bu adama senede 4,5 milyon euro ile sözleşme imzalayanın aklına çakayım...
    Sonra Ahmet Ağaoğlu öyle böyle. İyi toptan sövmüyor hepsine.

Muharrem Usta şu sözleşmeyi nasıl yapar. Hem de maddi sıkıntı ortada iken.
    Rezillik.

Yorum

• Özet: Burak bizden haraç mezat alınmaya çalışıldı, yönetim razı olmadı. Burak gitmek için çok çaba sarfetti, beceremedi. Şimdi farklı yöntemler deniyor.

Yani Burak'ın satışına mani olundu diye bir şey yok. İstanbul takımlarının şeytanlıklarına pabuç bırakılmadı...

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği'nin son açıklaması ile birlikte okuyun Burak'ın son dönem hareketlerini. Tesadüf olması zayıf ihtimal...

Terim ile arasını düzelttiğini açık etmiyor ki planı da ayyuka çıkmasın... Kulübe ihtar çekiyor. Amacı serbest kalmak... Serbest kalınca TPFD'nin Federasyon'a önerdiği ve kuvvetle muhtemel kabul edilecek talimatname değişikliğinden faydalanarak gs'ye bedava imza atma ve İstanbul'a dönme peşinde.

Bence başkan bunu yiyecek adam değil. O parayı Burak'ın önüne bir şekilde koyacaktır. Ek olarak Ünal hoca da böyle madrabazlıklardan pek hoşlanmaz.

Burak'a şubata kadar parasıyla işkence etme fırsatı ellerine geçerse, ikisi de kullanmaktan geri durmayacaktır.

He Burak mı? Planı tutmazsa; "Arma öpmeli İnsta Story..."
      En son Yiğit Gayretli tarafından düzenlendi; 10.09.2018, 09:57.
      Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
      Ayağa KALK!

Yorum

• Bazı iyi şeyler kötü şeylerin de doğmasına sebep olabiliyor. Ünal hocanın adil tavrı Burak meselesinin bu raddeye gelmesine neden oldu. Pek çok oyuncu kazandık öte yandan en sorunlu adam kulübü zayıf karnından vurdu. Geçen sene abdülün çıkış yakalaması ile birlikte önce Yusufun üstündeki yıldızlar azaldı sonra baskı arttı tepki arttı adam performans verememeye başladı. Yine abdül sağ kanatta harikalar yaratınca hem de sorunsuz olup her yerde oynamaya he demesiyle ne castillodan ne bongondadan yararlanamadık. Nitekim bongonda da gitti zaten. Elbette ortalarda hoca namına bir şeyin olmaması da bunda çok etkili. Burada Ünal hoca ya da abdül kabahat işlemiş değil. Etkiye tepki meselesi yalnızca. Bu noktadan sonra özellikle Ünal hoca özelinde diyorum geçmiş hatalar yapılmamalı. Hatta bir daha asla yapılmamalı ki böyle şeyler yaşamayalım. Kuşkusuz ekonomik bir zorluk içindeyiz bu takım bundan elbet sıyrılır. Önemli olan karakterli futbolcularla çalışabilmektir.
        OMAE WA MOU SHINDEIRU...

Yorum

• İlk olarak Yiğit Gayretli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Özet: Burak bizden haraç mezat alınmaya çalışıldı, yönetim razı olmadı. Burak gitmek için çok çaba sarfetti, beceremedi. Şimdi farklı yöntemler deniyor.

Türkiye Profesyonel Futbolcular Derneği'nin son açıklaması ile birlikte okuyun Burak'ın son dönem hareketlerini. Tesadüf olması zayıf ihtimal...

Terim ile arasını düzelttiğini açık etmiyor ki planı da ayyuka çıkmasın... Kulübe ihtar çekiyor. Amacı serbest kalmak... Serbest kalınca TPFD'nin Federasyon'a önerdiği ve kuvvetle muhtemel kabul edilecek talimatname değişikliğinden faydalanarak gs'ye bedava imza atma ve İstanbul'a dönme peşinde.

Bence başkan bunu yiyecek adam değil. O parayı Burak'ın önüne bir şekilde koyacaktır. Ek olarak Ünal hoca da böyle madrabazlıklardan pek hoşlanmaz.

Burak'a şubata kadar parasıyla işkence etme fırsatı ellerine geçerse, ikisi de kullanmaktan geri durmayacaktır.

He Burak mı? Planı tutmazsa; "Arma öpmeli İnsta Story..."
          Ya nasıl olur bunlar nasıl ifadeler ?
          Bordo mavi manyağı kralımızı HH kulaklarından tutup Istanbul'a göndermeye çalışmıştır
          Burak Yılmaz da inanılmaz bir direniş göstermiştir

Öyle bir direniştir ki ;
          Önce Özkan Sümer'e sataşmıştır
          Daha sonra sosyal medya hesaplarını bordo maviden arindirmistir
          Klubu 2 ay içinde iki kere şikayet etmiştir

Yani firavunumuz direnmiştir !

Doğrusu budur
          İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
          -------------
          Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• İlk olarak Mehmet Fatih Yavuz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sadece fesih hakkı olsa gene iyi.
            Feshedip gitme hakkı üzerine de kalan alacaklarını talep etme hakkı.
            Yani sözleşme sonuna kadar ne kadar borçlusun adama?
            Atıyorum 6 milyon euro, onu da federasyon ya da fifa yolu ile talep etme hakkı var!

Şu sistemde bu adama senede 4,5 milyon euro ile sözleşme imzalayanın aklına çakayım...
            Sonra Ahmet Ağaoğlu öyle böyle. İyi toptan sövmüyor hepsine.

Muharrem Usta şu sözleşmeyi nasıl yapar. Hem de maddi sıkıntı ortada iken.
            Rezillik.
            buna bir çare bulunması lazım. menejer ve futbolcunun eline verilmiş tüm kozlar.

Usta Mbia için neler demişti. Burak'a kulübü vermediği kalmış.
            ÜNALKARAMANSPORLU..

"
            Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Bu adamlar yüzünden insan futbol tutkusundan bile tiksiniyor. Yaziklar Olsun !!
              *
              * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Neyse işin aslı şu;
                -Ya Burak'ın mobbingine boyun eğeceksin istediği şartlarda istediği rakamlarda İstanbul'a gönderecek hakettiği alacakları paşa pasa ödeyeceksin

Ya da hadi bakalım sakatım ulan yıllık kontratım da siz puan kazandıkça katlanıyor yattığım yerden 40 milyon tl yi kaldırıyorumu kabul edeceksin
                En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 11:52.
                İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                -------------

Yorum

• He bu arada, "Sakatlığım geçene dek oynamam" demek, "Devre arasında İstanbul'a transfer yapana kadar yokum. Paramı alır, yatarım." demek.

Zira bunun ölçütü yok. Adamın hem pubisi var hem de fıtık sorunu... "Ağrım var" der, geçer kenara.

Hayırlı işler olsuuuuun...
                  Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
                  Ayağa KALK!

Yorum

• Geçen yıl antremanlara çıkmadan maçlara çıkarken oynama be adam dediğimizde menfaati için oynayan adam bugün menfaati için oynamıyorsa bu karaktersizliktir

Ayrıca geçen sezon gs maçı öncesi beinsports mikrofonlarına "2 hafta yokum" diyen bu sezon gs maçı öncesi bir anda sakatlığı nükseden Burak Yılmaz'ın ben de aklının Gs'de olduğunu düşünüyorum

Son gün Gs'ye gidemediyse Gs'nin fakirligindendir
                    Fatih Terim Abdülrahim Albayrak aracılığıyla çoktan affetti onu

Zaten basındaki transfer dönemi uzatma çabalarını maddelerini okuyorsunuz
                    Anlatmaya gerek yok
                    En son Ogün YAZICI tarafından düzenlendi; 12.09.2018, 11:52.
                    -------------

Yorum

• Bu adam bugün bunları yapıyor ise tek sorumlusu var..Onu fütursuzca ğıaaallll diye savunan taraftardır...
                      gerçek yüzünün böyle ortaya çıkması beni çok mutlu etmiştir..
                      yine yanılmadık elhamdülillah..
                      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• Burak Yılmaz'ı 5M€' ya almak aslında bizi yönetenlerin bir hatasıydı..

Bu takımın bazı gerçekleri var, Burak üzerinden yapılan horozlanma bana göre sahte kabadayılık..

2 Ağustos 2017'de imzaladığın sözleşmede Euro Kuru 4.17.. Şimdi ise 8TL'ye yaklaştı..

Ya hiç bu taraklarda bezin olmayacaktı, Ya da Futbolcunun belimizi büken sözleşmesinde kurtulmak için fedakarlık yapacaktın..

Bu arada Twitter'da Burak Yılmaz'a BAE ve Katardan teklif geldiği ile ilgili haberler okuyorum..

Ağaoğlu, öve öve bitiremediği dış bağlantılarını devreye soksun da görelim alameti farikasını..
                        https://www.youtube.com/watch?v=RitJ9T4kIE8

Yorum

• hallederse ünal hoca halleder burağın işini .
                          bir alsın karşısına konuşsun bakalım neymiş derdi .
                          öyle hakkım olan parayı istiyorum diyerek işin içinden çıkamaz .
                          sen bu takımın kaptanıysan fedakarlık yaparak buraya geldiğini söyleyip her fırsatta bu camiayı çok seviyorum diyen bir adamın yapacağı işler değil bunlar .
                          En son nbay tarafından düzenlendi; 10.09.2018, 10:45.
                          ///// Balinaya Kafa Atan ÇılGın Hamsi \\\\\

Yorum

• Sahada bütün topları isteyen, saha dışında maaşını hemen isteyen, canı isteyince gs ye giden, canı isteyince bjkye giden canı isteyince siyasi paylaşımlarda yapan ve buna hayran bir taraftar kitlesi.

Hep dedik, getirmeyin böyle adamları, kral dediler alın size kral.

Krallar kaprisli olur yavrular, krallar vermez alır, krallar kendinden başkasını tanımaz. Yeri gelince yalaka soytarısını da satar, kellesini alır.

Kralları yalamayın bundan sonra adam olun.

Yorum

• zamaninda jabi, h.ücüncü gibilerine sabah 6 antremani yaptirilmisti. bu burak beyede uygulanmali.
                              İstanbul kartelini yedi kez yıktık, yine yıkacağız !
                              BORDO kanımızla MAVİ göklere Trabzonspor yazacağız !..

Yorum

• Burak diyor ki bjk'nin yaptığı teklife teşekkür ediyorum. Başkan diyor ki yazılı teklif gelmedi. Trabzonspor Burak'a bjk ile görüşmek için izin verdi mi? Burak bu kafayla daha çok takla atar
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim