Zararsız kurtardık umarım..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Tahminim BJK ve Şenol Güneşle 3.kez doğacak,tekrar milli takıma yükselecek.BJK için büyük bir kazanç oldu düşünüyorum.Yaptıkları ve kulübe kazandırdıkları için teşekkür ediyorum,yolu açık olsun.Adı çıkmış 9 a inmez 8 'e bir adam benim için.Hiçbir zaman Arda Turan kadar antipatik bir figür olmadı.Her transfer hamlesinde bize para kazandırdı.Bize gelirken de kazandırdı,giderken de.Yaşattığı mutluluklar için teşekkürü bir borç bilirim.Bu kulüpten ne efsaneler küfür yiye yiye gitti,onların yanında Burak'ın esamesi okunmaz,tabiki bize yakışan böyle bir ayrılıktı,çünkü bizim kulüp kültürümüz ve karakterimiz bu...
Yorum
-
Sıradan, sıradan, sıradan...
Futbolcu olmasa gece yarısına kadar eşofmanlarıyla mahalle parkında 'hayırdır birader, sen hayırdır' sözleriyle mahallelinin huzurunu bozacak adam milyonlar kazanıyor.
Kendisiyle beraber Onur Recep Kıvrak ve Şenol Güneş'in de ne kadar 'sıradan' olduğunu kanıtladı.
Güle güle cehenneme.
Yorum
-
Sozlesmesinden kurtulduk o da yeter.Ilk 8jk Trabzonspor macinda sahada olursa yapacagi serefsizlikleri nasipse izleyip gorecegiz.Opmedigi arma kalmamis babasindan karaktersiz insan evladi.Bunun babasi az adam olsaydi Avni Aker'de sayisiz mac izledi,her gittigi takimda kapinin onune koyulan oglunun,27 yasindan sonra bu camia bu insanlar sayesinde yeniden dogusuna ''kral'' olusuna en yakin tanikti.Peki O adam eskisi ne yapti?Al birini vur otekine.
Takimda kufretmedik adam birakmayan,kankasi Arda Turan kadar delikanli burak efendi ''Besiktasli durusunun'' bilincinde ve sorumlulugunda hareket edecekmis soz veriyor
) adamin omru R yapmakla geciyor.Sahi burak efendi bir hisimla arabandan inip uzerine yurudugun belediye soforunun haydarı gorunce yaptigin geri vites bu kadar guldurmemisti.
En son Pshycologist41 tarafından düzenlendi; 04.01.2019, 02:48.
Yorum
-
710 sayfa ulasmis baska bir futbolcu var mi suana kadar..bi kac sene daha kalsa sIke basliginada rakip olabilirdi bu alanda
umarim transferi bjk yi dahada karistirip yaristan uzaklastirirken bizim sampiyonlugumuza katkisi olur..KORKTUKCA TUTSAK, SORGULADIKCA ÖZGÜRSÜNDÜR
Yorum
-
5 bin TL ile oynayan Hüseyin <--> Oynamadığı ama puan kazanılan her 1 puan için 15.000 euro alan Burak. Hak etmediği parayı alacak kadar paragöz insanlar değil bize terinin son damlasına kadar savaşan insanlar lazım(Bknz: Onazi).
Bütün taraftarının önünde hocasına, taraftarına el kol hareketi yapan, gençlere sizde böyle yapın bakın doğrusu budur. Ahlaklı olmak için arkamdan gelin diyen bir Burak.
Çok şey yazılır lakin sadece şükür demek bile yeterli...
Dip Not: Anlaşmayı yönetim yaptı diyeceklere önceden bilgilendirme sözleşmeler çift taraflıdır. Hiçbirşey yapma para vereceğiz yazan anlaşmayı kabul etmek için geniş bir mide lazım.{hep yek hep tek}{forever trabzonspor}
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum