İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Girerdi tabii lâkin Avrupa Ligi'ne katılma hakkı yetmiyor işte en son bu hakkı elde ettik gruplara kalamadık. Ama ondan önceki iki sezonda hem gruplara kaldık hem de gruplardan çıktık. Gerçekçi hedef budur...İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDostum son 3 senede Avrupa ligine katılsaydık totalde 30-35 milyon euro civarı kulübe girdi olacaktı doğrumuyum?Trabzon bir sevda,
Trabzonspor bir destan...
Yorum
-
Adam tam bir hayal kırıklığı. Futbol anlamında verdiği skor katkısından dolayı destekledik ama yeter da artık. Az vefalı ol be adam!
Senin en çöp döneminde seni bu takımın oyuncusu yapıp, yıldız yapan kulübe az saygın olsun.
Çizin gitsin. Daha da bu bu iş olmaz.
Yorum
-
Avrupa ligine kalmak kolay iş yeter ki işi biraz sıkı tutalım. Aklıma 3 sene önceki Rabotnicki hıyarlığımız geldi. Rakip 10 kişi kalmış üzerimize gelmekten acizken Onur efendi anlamsızca hatalı çıkış hıyarlığını yapmasaydı rakibi eleyip çok yüksek ihtimal gruplara kalacaktık. Parası bir kenara Avrupa ligine sürekli katılmak her zaman bu ligden daha prestijlidir. Bu yıl inşallah inanıyorum şampiyon olup ligi 2. bitiren takımın her zaman ki gibi şampiyonlar ligi gruplarına kalamayacağı için en az 50 milyon euro'yu kasaya koyup, Yusuf ve Abdülkadir'ide bu vesileyle 50-60 milyon euro civarlarına okutup kulübün düzlüğe çıkacağına şahit olacağız.İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleGirerdi tabii lâkin Avrupa Ligi'ne katılma hakkı yetmiyor işte en son bu hakkı elde ettik gruplara kalamadık. Ama ondan önceki iki sezonda hem gruplara kaldık hem de gruplardan çıktık. Gerçekçi hedef budur...Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
Burak gibileri türk futbolun kanseridir iyi golcu olabilir ama bu golculugu ancak Türkiye icin Avrupada koskoca bir 0. Hadi soza kucka anlarim adamlari Italya da oynamis gelmis burakin tek yurt dusu cin devleti. Yapanci siniri kalkmasinin nedeni burak gibi oyuncular fahis para almamasi icin kalmali. Türk oyuncular aldigi parayi hak etmiyor hicbiri hak etmiyor.Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Böyle bişey olursa ortalık yıkılır. Ama türkiyede hiçbir şeye şaşırmamİlk olarak PEREKLİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuyu çok önce yazdım
Benimle dalga geçtiniz
Başından beri bütün tezgah Gs ye bedelsiz gitmesi
Baş plancı Abdürrahim digeride Tff deki gs kim oldugunu
Anlamışsınızdır hani şu emrenin transfer görüşmesinde
Abdürrahimin odasında olan zat
Buragın sözleşmesi Tff tarafından feshedilecek ve magdur
olmasın diye Gs ye gitmesine izin verilecek
Yorum
-
Burak'ın transfer edilmesini istemeyen ender kişilerden biriydim.
Hem futbolculuk olarak sahaya etkisi az, hem de sporcu ahlakından nem almamış bir isimdi.
Halihazır milli duygularla oynanan ülke takımında prim meselesini açıp, nemalanmak isteyen sözde sporcudur kendisi.
Puan başı 10.000 Euro almak nedir be ? Hani Pepe gibi kariyere, kaliteye sahip olsan gam yemem etin budun belli.
Kaldı ki kulübe hiçbir aidiyeti olmayan Pepe puan başı aldığı 480 BE'yu kulüp çalışanları dağıtmış ?
Seni bu yeteneksizliğinle bu günlere getiren TS'a ne yaptın ? Gaflet, delalet, ihanet.
Geçen sezon da transferi sözkonusuyken soğuk bakmıştım, hazzetmemiştim.
Şöyle ki yabancı kontenjanı 14'e çıkmışken Burak gibi kendisine oynayan biri yerine fiyat-performans odaklı onun gibi 3 tane oyuncu alınırdı.
5 ME bonservis + 4 ME maaşa Nwakaeme kalibresinde pekala iyi scouting ile 3-4 tane sürükleyici parça alınabilirdi.
Devre arası gelmeden yahut devre arasında çabucak elden çıkarılmalı.
Yorum
-
Mehmet Ekici transferinde yapılan faiş hatalar Burak transferinde de yapıldı ve süreç buraya geldi..Fiko bizi iyi uyduruyor.. Yakaladı mı affetmiyor..
Burak ve 35M elimizde patladı..
Futbolcu gitmek istiyorsa yollayacaksın abi.. Yok pahasına yollayacağız.. yok 12 taksit de ödeyecekler, yok gülünç teklifler.. Bir defa senin bu adamı aldığında ki konjonktür le şimdi ki durum arasında dağlar kadar fark var..
Adam alacaklarından vazgeçmiş orada 2,5M€ oynayacak..
Bu ne demek ben BJK de oynamak için fedakarlık yapmaya hazırım demek..
Şimdi bu işin sonu sabah 6:30 antremanlarına kadar gider..
Yorum
-
Bu arkadaş Trabzon'da rahat yaşıyor,millet fotoğraf çektiriyor kral diyor.. Yapmaması ayıp değil mi kardeşimİlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYıllık kazancı aşağı yukarı 35 trilyona geliyor yani aylık kazancı 3 trilyon civarı. Haftalık 750 bin tl, günlük 100 bin tl, saatte 4 bin tl.
Bunca badire içinde memleket insanım krizle ekonomik bunalım geçirirken bu gral lakaplı mesleksiz sidikli herif 2 aylık alacağı ödenmediği için kulübünü şikayet edecek cesareti kendinde bulabiliyor. Yok arkadaş daha fazla kinimi kusmak istemiyorum, haftada 3 gün topa tepip ömür boyu kazanamayacağımız parayı 1 ayda kazanan işsiz heriflerin peşinden koşmak iyice ağrıma gitmeye başladı.
.. Delikanlı korkusuz 2 kişi çıkacak gördüğü yerde paldır küldür hakettiğini verecek.. İşte o taraftar statükoya karşı olan takımın taraftarıdır..
Yorum
-
İlk olarak beypba_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleMehmet Ekici transferinde yapılan faiş hatalar Burak transferinde de yapıldı ve süreç buraya geldi..Fiko bizi iyi uyduruyor.. Yakaladı mı affetmiyor..
Burak ve 35M elimizde patladı..
Futbolcu gitmek istiyorsa yollayacaksın abi.. Yok pahasına yollayacağız.. yok 12 taksit de ödeyecekler, yok gülünç teklifler.. Bir defa senin bu adamı aldığında ki konjonktür le şimdi ki durum arasında dağlar kadar fark var..
Adam alacaklarından vazgeçmiş orada 2,5M€ oynayacak..
Bu ne demek ben BJK de oynamak için fedakarlık yapmaya hazırım demek..
Şimdi bu işin sonu sabah 6:30 antremanlarına kadar gider..
Aynen öyle. Acaba beşiktaşta patlama yapacağından beşiktaşın iyi olmasından mı korktular diyeceğim. Ama bu adamı izleyen topçu olmadığını anlar. Yönetimin gördüğüm en büyük hatası çok büyük hata..
Yorum
-
Evet bu adamı görünce ve sözleşmeyi, muharreme paçoz gokhana ,cahil alirizaya, saf ahmet çubukcuya olan öfkem öyle bir kabarıyor ki.. Üstüne adamlar biz her şeyi Trabzonspor için yaptık havasındalar.. Tamam yaptın ama yanlış yaptın.. Abi öyle bir zarar verdiniz ki, hayatımın sonuna kadar öfkem büyük kalacak. Aklım almıyor.. Bunlar nasıl insan.İlk olarak Tuğrul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBurak'ın transfer edilmesini istemeyen ender kişilerden biriydim.
Hem futbolculuk olarak sahaya etkisi az, hem de sporcu ahlakından nem almamış bir isimdi.
Halihazır milli duygularla oynanan ülke takımında prim meselesini açıp, nemalanmak isteyen sözde sporcudur kendisi.
Puan başı 10.000 Euro almak nedir be ? Hani Pepe gibi kariyere, kaliteye sahip olsan gam yemem etin budun belli.
Kaldı ki kulübe hiçbir aidiyeti olmayan Pepe puan başı aldığı 480 BE'yu kulüp çalışanları dağıtmış ?
Seni bu yeteneksizliğinle bu günlere getiren TS'a ne yaptın ? Gaflet, delalet, ihanet.
Geçen sezon da transferi sözkonusuyken soğuk bakmıştım, hazzetmemiştim.
Şöyle ki yabancı kontenjanı 14'e çıkmışken Burak gibi kendisine oynayan biri yerine fiyat-performans odaklı onun gibi 3 tane oyuncu alınırdı.
5 ME bonservis + 4 ME maaşa Nwakaeme kalibresinde pekala iyi scouting ile 3-4 tane sürükleyici parça alınabilirdi.
Devre arası gelmeden yahut devre arasında çabucak elden çıkarılmalı.
Yorum
-
İlk olarak astatin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKusura bakmayın ama bizim çok bilmiş taraftarımız olmasa başkan bu adamı 40 defa s... etmışti bu kulüpten.Yok burak kraldır,satan haindir,burakı satan kulübüde satar vs vs... Al sana burak elinde patladı kralın..Bu saatten sonra yapılacak tek şey var burak kadro dışı bırakılıp her gün kondisyoner eşliğinde sabah 7 aksam 7 antreman koyacaksın. Hadi gitsin bakalım istediği yere,bu saatten sonra a takımın yanına dahi yaklaştırmamak lazım bu adamı.
Bir antrenman sahası kirala kayseri'de 2 saat tek başına idman yapsın her gün. Şehirde yapmasına gerek yok sonuçta..?
Yorum
-
Adamın maaş peşin. Oynasa da oynamasa da primi cepte. Puan başı 10 bin euro...
Yanisi şu; Takımla çalışmayan, ortak hedef için ter dökmeyen, aile ayağına İstanbul'da soluğu alan bu eleman; Alanya'yı yenersek 220 bin Türk Lirası ekstra alacak...
Nereye küfür edeceğiz? İmzalayana mı imzalatana mı?Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
FIRTINA ☆ İHTİLAL ☆ EFSANEwe the northツ
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum