Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şu anlayın artık; taraftar istedi diye hiçbir şey olmuyor bu kulüpte. Parasını bulsaydı, göndermişlerdi. Taraftar da keyfinden kalsın demedi, son dakikada tek net golcünü satacaktın. Ama tabi insan futbolcundan ikide bir böyle hainlik beklemiyor, onu da bu zamana kadar yola getirmesi gereken yönetimdi.
    En son Travelair tarafından düzenlendi; 09.09.2018, 12:31.
    Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
    Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
    Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
    Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Yalnız bu Burak meselesi ilginç. Başkan teklif yok diyor. M. Yiğit Alp yönetim kurulunun verdiği yetkiyle görüştüm diyor.
      Burak bir şekilde romantik bir "hikaye" ile elde kalıyor.
      Ve tff yetkilileri gülücüklerle karşılanırken bu "para" mevzusu gündeme geliyor.
      Burak bu kadar da salak değildir diye düşünüyorum. Arkasındaki hesap nedir? Niçin bu hafta?
      Madem tesislere su alacak paramız yok, bu darphane muhabbeti nedir?

4-0'ın havası nasıl berbat edilir vol. 61.
      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
      FIRTINAİHTİLALEFSANE
      we the north

Yorum

• İlk olarak astatin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kusura bakmayın ama bizim çok bilmiş taraftarımız olmasa başkan bu adamı 40 defa s... etmışti bu kulüpten.Yok burak kraldır,satan haindir,burakı satan kulübüde satar vs vs... Al sana burak elinde patladı kralın..Bu saatten sonra yapılacak tek şey var burak kadro dışı bırakılıp her gün kondisyoner eşliğinde sabah 7 aksam 7 antreman koyacaksın. Hadi gitsin bakalım istediği yere,bu saatten sonra a takımın yanına dahi yaklaştırmamak lazım bu adamı.
        Başkan taraftarı sallasa zeki transferi olmazdı, her suçu taraftara yüklemeyi bırakın, bu işlerin sorumluları makamı temsil edenlerdir.
        Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
        Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak Ozan Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Başkan taraftarı sallasa zeki transferi olmazdı, her suçu taraftara yüklemeyi bırakın, bu işlerin sorumluları makamı temsil edenlerdir.
          Bir olayda taraftarı dinlemediler, kıyamet koptu. Adam instagram hesabını kapattı. İkincide de dinlemezsek daha kötü şeyler olur diye bu sefer dinleyelim, en azından tepkileri azaltacak şekilde (yüksek bonservisle) istediğimizi yapalım diye düşünmüş olabilirler. Zeki transferinde taraftarı dinlememiş olmaları başka olaylarda dinlemeyecekleri anlamına gelmez, bence.
          www.x.com/zykmda

Yorum

• bu şahıs neden antrenmanlara katılmıyor?

Yorum

• Nerede bu vatandaş? Rapor tutturun ceza kesin buna, madem dava açtı bize.

Bu arada Burak mevzusunu taraftara mal etmenin de bir anlamı yok. Hangi dediğimiz oluyor ki...
              En son Enaldo61 tarafından düzenlendi; 09.09.2018, 15:21.
              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• Bu konuyu çok önce yazdım
                Benimle dalga geçtiniz
                Başından beri bütün tezgah Gs ye bedelsiz gitmesi
                Baş plancı Abdürrahim digeride Tff deki gs kim oldugunu
                Anlamışsınızdır hani şu emrenin transfer görüşmesinde
                Abdürrahimin odasında olan zat
                Buragın sözleşmesi Tff tarafından feshedilecek ve magdur
                olmasın diye Gs ye gitmesine izin verilecek

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bir olayda taraftarı dinlemediler, kıyamet koptu. Adam instagram hesabını kapattı. İkincide de dinlemezsek daha kötü şeyler olur diye bu sefer dinleyelim, en azından tepkileri azaltacak şekilde (yüksek bonservisle) istediğimizi yapalım diye düşünmüş olabilirler. Zeki transferinde taraftarı dinlememiş olmaları başka olaylarda dinlemeyecekleri anlamına gelmez, bence.
                  Bu basit bit bahaneden öteye geçmez, başkan futbolcusunun arkasında durur gözüktü, asbaşkan ve başkan yardımcısı pazarlık masasındaydı, sonuç nihayete eremedi, futbolcu ben kalmayı tercih ettim diyip ertesi gün kulübünü şikâyet yoluna gitti, tüm bu olay sarmalı neden gerçekleşti, durduk yere değildir hiçbir yaşanan olay, bunun da çıkar yakında kokusu.
                  Bedava çakallık peşinde koştular ve olmayınca pislik yoluna başvuruyorlar benim tahminim.
                  Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
                  Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• İlk olarak PEREKLİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu konuyu çok önce yazdım
                    Benimle dalga geçtiniz
                    Başından beri bütün tezgah Gs ye bedelsiz gitmesi
                    Baş plancı Abdürrahim digeride Tff deki gs kim oldugunu
                    Anlamışsınızdır hani şu emrenin transfer görüşmesinde
                    Abdürrahimin odasında olan zat
                    Buragın sözleşmesi Tff tarafından feshedilecek ve magdur
                    olmasın diye Gs ye gitmesine izin verilecek
                    Hocam bu dediğiniz Türkiye için bile fazla. Devre arası gelmeden kimse kimseyi alamaz. Ha bana sorarsanız alsinlar tepe tepe kullansınlar, üstüne para vermeden elden çıkaralım yeterki, ama olmaz öyle birşey.

Yorum

• Biz neden futbolcuların maasını ödeyemiyoruz her dönem maalesef aynı.

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Biz neden futbolcuların maasını ödeyemiyoruz her dönem maalesef aynı.
                        El cevap; Hangi kulüp düzenli ödeme yapıyor?
                        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• 1.Bural sakat değil.
                          2. Bedava Gitmek istedi Beşiktaşa. Ağaoğlu bedava olmaz dedi
                          3. Alacaklarını bağışlayın gideyim dedi o da olmadı o da transfer dönemi kapandığı anda verin paramı dedi
                          4. Ünal hoca bu durumdan memnun. Burak sakatım diyor Ünal hoca da aman öyle kal diyor
                          5. Pazartesi Burak kente gelip ben iyileştim dese hafta sonu ilk onbirde oynayamayacağını biliyor o yğzden de Hugo num kötü performans sergilemesini veya yenilmemizi bekliyor

Yorum

• İlk olarak cebcare tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Biz neden futbolcuların maasını ödeyemiyoruz her dönem maalesef aynı.
                            Yıllık 30 milyon liraya yakın para alan bir oyuncunun maaşını ödememize imkan yok da o yüzden. Ah be satılmış olsaydı muhteşem olacaktı.

Yorum

• Trabzonspor'un oyuncularına düzenli ödeme yapmasının tek yolu her sene Avrupa Ligi gruplarına katılmaktır. Diğer türlü Burak, Sosa ve Kucka gibi yılda 10 milyon euro maliyetli aşan oyuncuları gönderseniz bile, kalan oyuncuların ücretlerinin yeni bir kredi alınmadan yapılması mümkün değil. Usta TRT'ye katıldığı programda zaten az çok dile getirmişti. 50.yıldaki oyuncu maliyetleri sponsorlarla ve kendi ceplerinden karşılama riskine girdiler. Başarı gelmeyince ödeme yapmayı da bıraktılar. Bunun sürdürülebilme şansı yok...
                              Trabzon bir sevda,
                              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Yıllık kazancı aşağı yukarı 35 trilyona geliyor yani aylık kazancı 3 trilyon civarı. Haftalık 750 bin tl, günlük 100 bin tl, saatte 4 bin tl.

Bunca badire içinde memleket insanım krizle ekonomik bunalım geçirirken bu gral lakaplı mesleksiz sidikli herif 2 aylık alacağı ödenmediği için kulübünü şikayet edecek cesareti kendinde bulabiliyor. Yok arkadaş daha fazla kinimi kusmak istemiyorum, haftada 3 gün topa tepip ömür boyu kazanamayacağımız parayı 1 ayda kazanan işsiz heriflerin peşinden koşmak iyice ağrıma gitmeye başladı.
                                Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim