Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cengiz Çubukcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    topuğuyla önüne alır almaz kalecinin üstünden aşırtsa belki gol olacaktı ama o böyle pozisyonlarda topu önüne alıp beklemeyi seçiyor , bu sefer arkadan gelen rakibi sağını kapatınca topu istediği gibi kontrol edemedi...
    ahh ki ahh.
    Az hizli davranip sol tarafa basit calim atsa kale bos zaten. olmayinca olmuyor. nasip.
    *
    * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• 2012'deki hali gibi sürekli atıyor ama takım oyununu bozuyor.. Bencil olması gerektiği yerde değil olmaması gerektiği yerde bencil..

Yorum

• Sağındaki solundaki adama pas atmaktan niye bu kadar aciz, topu itse pas olacak onu da yapmıyor.

Maçtan sonra kendini izliyor mu acaba Abdüş'ün o koşularının heba olmasına kahroluyor mu.

Gol atıyor eyvallah kendisinden Wagner Lowe gibi ayağına topu yapıştırıp top dağıtmasını beklemiyoruz 2 metre yanında boştaki arkadaşına pas atmasını istiyoruz çok mu şey istiyorum acep.
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Burak Yılmaz:
          Kasığımda ki sakatlık yüzünden en az iki maç takımdan uzak kalıcam,dualarınızı esirgemeyin[emoji120]
          Bize Her Yer TRABZON!

Trabzon Bir Sevda
          Trabzonspor Bir Destan ...

Yorum

• Gecmis olsun Kral!
            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• İlk yarıdaki FB maçında da kasığında gerilme oluştuğundan, FB maçını tamamlayamayıp Göztepe maçını kaçırmıştı. Ama bu sefer durum daha ciddi gözüküyor. Yalnız ufak bir yanlış bilgiyi düzeltelim. Devre arasındaki kampta kasığından değil, dizinden sakatlık yaşamışıştı. Dolayısıyla hazır olmadan oynatıldı ifadesi çok doğru değil. Fakat Konya maçında kasığında gerilme oluştuğunda buna rağmen FB maçının önemine binayen kendisini zorladı ve sonuç ortada. İnşallah en fazla 2 maç kaçırır...
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Sefa tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                2012'deki hali gibi sürekli atıyor ama takım oyununu bozuyor.. Bencil olması gerektiği yerde değil olmaması gerektiği yerde bencil..
                Sefa takımın bir şey oynadığı yok. Stoperler topu ileriye şişiriyor nasılsa Burak bir şeyler yapar diye. Buna oyun planı denirse eğer başka da bir planımız yok. Ne savunma yapabiliyoruz ne hücum. Takım evinde pas yapamıyor ki oyun kurabilsin. Bu hafta ne kadar "oyun" oynadıgımızı bir kere daha göreceğiz.
                En son Oruç tarafından düzenlendi; 31.01.2018, 00:04.
                - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Yahu hala takım oyununu bozuyor muhabbeti dönüyor,inanamıyorum...

Göreceğiz Göztepe maçında takım oyununu şimdi...
                  En son İlker Yazıcıoğlu tarafından düzenlendi; 31.01.2018, 14:22.
                  Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Geçmiş olsun kral. Çabuk ve tam bi şekilde iyileş gel. Yarım kalmasın hevesimiz
                    "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• En az 2 maç yokum demiş Twitter'da. Sakatlık haberini de kendi veriyor yani. Geçmişten bugüne sıralayıp alt alta topladığımda kendini düşündüğü düşüncesi giderek pekişiyor. Varsın çoğunuz fedakarlık yapıyor desin
                      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        En az 2 maç yokum demiş Twitter'da. Sakatlık haberini de kendi veriyor yani. Geçmişten bugüne sıralayıp alt alta topladığımda kendini düşündüğü düşüncesi giderek pekişiyor. Varsın çoğunuz fedakarlık yapıyor desin
                        Onu bende anlamadim. Futbolcu kendi mi karar veriyor böyle islere? Takimin resmi aciklamasi disinda böyle birsey görülmüs mü hic?

Yorum

• İlk olarak OzcanHan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Onu bende anlamadim. Futbolcu kendi mi karar veriyor böyle islere? Takimin resmi aciklamasi disinda böyle birsey görülmüs mü hic?
                          Hakikatende olacak iş değil. Adam transferim olabilir diyor, 2 hafta yokum diyor. Bunların hepsi doğru olabilir ama servis ediliş şekli kamera şakası gibi
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• İlk olarak Uğur Ö. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Hakikatende olacak iş değil. Adam transferim olabilir diyor, 2 hafta yokum diyor. Bunların hepsi doğru olabilir ama servis ediliş şekli kamera şakası gibi
                            Tamam onsuz olmuyor belli Burak yoksa gol yok ama bu nedir abi. Bu mu profesyonel yöneticilik anlayisi? Bu takimin yöneticisi resmiyeti yok mu?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              En az 2 maç yokum demiş Twitter'da. Sakatlık haberini de kendi veriyor yani. Geçmişten bugüne sıralayıp alt alta topladığımda kendini düşündüğü düşüncesi giderek pekişiyor. Varsın çoğunuz fedakarlık yapıyor desin
                              Burak'ı her türlü savunurum ,savunuyorum da (futbolundan bahsediyorum) ama şu dediğini yapmışsa Akın abi, çok büyük bir ciddiyetsizlik hatta terbiyesizlik.
                              Kulüyen önce bu açıklamayı futbolcunun yapması kadar saçma bir durum yok,olamaz,olmamalı...
                              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• Gol sevincinde ki el kol hareketlerinden belli oluyor Zaten . Sanırsın Trabzonspor'un sahibi. Ona bu EGO'yu biz ve yönetim verdik . Benim anlamadığım leblebi gibi gol atan 30 yaşındaki jahovici biz neden almadik ?

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim