topuğuyla önüne alır almaz kalecinin üstünden aşırtsa belki gol olacaktı ama o böyle pozisyonlarda topu önüne alıp beklemeyi seçiyor , bu sefer arkadan gelen rakibi sağını kapatınca topu istediği gibi kontrol edemedi...
ahh ki ahh.
Az hizli davranip sol tarafa basit calim atsa kale bos zaten. olmayinca olmuyor. nasip.
* * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *
~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~
Sağındaki solundaki adama pas atmaktan niye bu kadar aciz, topu itse pas olacak onu da yapmıyor.
Maçtan sonra kendini izliyor mu acaba Abdüş'ün o koşularının heba olmasına kahroluyor mu.
Gol atıyor eyvallah kendisinden Wagner Lowe gibi ayağına topu yapıştırıp top dağıtmasını beklemiyoruz 2 metre yanında boştaki arkadaşına pas atmasını istiyoruz çok mu şey istiyorum acep.
Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!
İlk yarıdaki FB maçında da kasığında gerilme oluştuğundan, FB maçını tamamlayamayıp Göztepe maçını kaçırmıştı. Ama bu sefer durum daha ciddi gözüküyor. Yalnız ufak bir yanlış bilgiyi düzeltelim. Devre arasındaki kampta kasığından değil, dizinden sakatlık yaşamışıştı. Dolayısıyla hazır olmadan oynatıldı ifadesi çok doğru değil. Fakat Konya maçında kasığında gerilme oluştuğunda buna rağmen FB maçının önemine binayen kendisini zorladı ve sonuç ortada. İnşallah en fazla 2 maç kaçırır...
2012'deki hali gibi sürekli atıyor ama takım oyununu bozuyor.. Bencil olması gerektiği yerde değil olmaması gerektiği yerde bencil..
Sefa takımın bir şey oynadığı yok. Stoperler topu ileriye şişiriyor nasılsa Burak bir şeyler yapar diye. Buna oyun planı denirse eğer başka da bir planımız yok. Ne savunma yapabiliyoruz ne hücum. Takım evinde pas yapamıyor ki oyun kurabilsin. Bu hafta ne kadar "oyun" oynadıgımızı bir kere daha göreceğiz.
En son Oruç tarafından düzenlendi; 31.01.2018, 00:04.
- you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.
En az 2 maç yokum demiş Twitter'da. Sakatlık haberini de kendi veriyor yani. Geçmişten bugüne sıralayıp alt alta topladığımda kendini düşündüğü düşüncesi giderek pekişiyor. Varsın çoğunuz fedakarlık yapıyor desin
Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
En az 2 maç yokum demiş Twitter'da. Sakatlık haberini de kendi veriyor yani. Geçmişten bugüne sıralayıp alt alta topladığımda kendini düşündüğü düşüncesi giderek pekişiyor. Varsın çoğunuz fedakarlık yapıyor desin
Onu bende anlamadim. Futbolcu kendi mi karar veriyor böyle islere? Takimin resmi aciklamasi disinda böyle birsey görülmüs mü hic?
Onu bende anlamadim. Futbolcu kendi mi karar veriyor böyle islere? Takimin resmi aciklamasi disinda böyle birsey görülmüs mü hic?
Hakikatende olacak iş değil. Adam transferim olabilir diyor, 2 hafta yokum diyor. Bunların hepsi doğru olabilir ama servis ediliş şekli kamera şakası gibi
Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...
Hakikatende olacak iş değil. Adam transferim olabilir diyor, 2 hafta yokum diyor. Bunların hepsi doğru olabilir ama servis ediliş şekli kamera şakası gibi
Tamam onsuz olmuyor belli Burak yoksa gol yok ama bu nedir abi. Bu mu profesyonel yöneticilik anlayisi? Bu takimin yöneticisi resmiyeti yok mu?
Burak'ı her türlü savunurum ,savunuyorum da (futbolundan bahsediyorum) ama şu dediğini yapmışsa Akın abi, çok büyük bir ciddiyetsizlik hatta terbiyesizlik.
Kulüyen önce bu açıklamayı futbolcunun yapması kadar saçma bir durum yok,olamaz,olmamalı...
Gol sevincinde ki el kol hareketlerinden belli oluyor Zaten . Sanırsın Trabzonspor'un sahibi. Ona bu EGO'yu biz ve yönetim verdik . Benim anlamadığım leblebi gibi gol atan 30 yaşındaki jahovici biz neden almadik ?
Yorum