Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bu kalp seni unutmaz Kral... Allah yolunu açık etsin...

Yorum

• 2 sezonda 55 gol. Neresinden bakarsan bak saygı duyulası.

Güle güle aslanım.

Bizi unutma.

Yorum

• Birazdan buraya methiyeler yerine küfürler doluşur...
        "Vi veri veniversum vivus vici" "By the power of truth, I, while living,have conquered the universe".
        "Artists tell lies to tell the truth, politicians tell lies to cover it up. "

Yorum

• İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ALLAH'ını seven şuraya şu satılmış 8 numaranın adını yazmasın .
          seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeel......tamam tamam yazmadım
          Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
          Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• şimdi burak giderse ileride futboluda bırakırsa acaba ismi hangi takımla özdeşleşecek,kime daha yakın olacak,bjk mı yoksa bize,
            Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
            Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Gitme ne olur gitme
              sen gidince üşüyor üşüyor ellerim.
              sensiz acı verıyor.....

şaka ya şaka nereye gidersen git !
              Paraya git,şöhrete git,,,
              sana inanları satta git
              sana güvenenleri sil ve git.
              yakısanı yap,tıpkı kankan gibi.
              sen sadece trabzonspor forması gıymıssın,trabzonsporlu olamamıssın

Yorum

• Allah yolunu acık etsin Türkiyede başka takımda oynarsan o zaman sana söverim öbür türlü yurt dısında istedigin takımda oyna desteklerim... 12,5 trilyonda az para deil neyse Allah utandırmasın....
                Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak titanic tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gitme ne olur gitme
                  sen gidince üşüyor üşüyor ellerim.
                  sensiz acı verıyor.....

şaka ya şaka nereye gidersen git !
                  Paraya git,şöhrete git,,,
                  sana inanları satta git
                  sana güvenenleri sil ve git.
                  yakısanı yap,tıpkı kankan gibi.
                  sen sadece trabzonspor forması gıymıssın,trabzonsporlu olamamıssın
                  Benim anlamadigim bize gelen her futbolcu futbolu trabzonsporda mi birakmali? Adamin en dogal hakki aldigi paranin hakkini verdi simdide para kazandirarak gitmesi satmak mi oluyor? Duygusal davranmanin, bir futbolcuya baglanmanin hicbir manasi yok. Onlar futbol iscisi belirli bi yasa kadar yapacagi meslekte en tabii hakki cok parayi verene gitmek,kariyer yapmak,ilerisi icin kendisini kanitlamak. Gurur duyacaginiza adamla bizi avrupada temsil edecegi icin, bi kalemde silip atmaya calisiyorsunuz. Kirik burunla oynayan, beyin kanamasi riski bulundugu halde maca cikan, 2 sezonda 50 kusur gol atan, kulup tarihinin bir sezonda en col gol atan futbolcusu benim icin pek ala trabzonsporludur. Burak Yilmaz trabzonsporda misyonunu bu sene itibariyle tamamlamistir. Kalmasi ne onu kafa olarak isine vermesini saglar ne de bizim taraftarin en ufak bir performans dusuklugunde ona tahammul etmeyi saglar.

Yolun Açık Olsun Kral.
                  Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Kral ne gerek vardı rahatını bozmaya. Keşke kalsan. İstanbul hariç bir yere gidersende yolun açık olsun.
                    ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                    Kazım Koyuncu

Yorum

• Kalirsan cok sevinirim Kral.

Yorum

• Trabzonspordan ne futbolcular geldi geçti, ama Trabzonspor hala Trabzonspor hala büyük. Bir futbolcunun gitmesi ile hiçbir şey değişmez.

Burakada yolu açık olsun diyorum.

Yorum

• Medya gs ye göndermek için inat yaptı.İnşallah gerçek değildir
                          Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Para kazandırıp Avrupa'ya gittiği sürece bu taraftar kendisini her zaman çok iyi hatırlayacak, duacısı olacaktır. İstanbul'a giderse ise hakkında hiç bir zaman iyi şeyler dilemeyeceğim.
                            Més que un club!
                            Nil Satis Nisi Optimum..
                            Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• * İnsan biraz vefakar olmalı diye düşünüyorum, Nerdeydin şimdi nerdesin ? Bunun bir karşılığı varsa bu olmamalı...
                              Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                              Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
                              ....................................................................................................TERTEMİZ82

Yorum

• Başlığın taşınmasına az kaldı...

Sadri Şener, "Efendi gibi geldi ve bize gelecekle ilgili planlarını anlattı. Avrupa'nın bazı kulüplerinden teklifler almış. Bunları şimdi ben de söyleyemem. Trabzonspor'un kendisine çok şey kattığını ama kariyerine yurt dışında devam etmek istediğini söyledi" ifadelerini kullandı. Burak'ın yaklaşımını çok hoş bulduğunu ifade eden Şener, "Sözleşmesinde '5 milyon euro'ya yurt dışında bir kulübe gider' diye madde var. İstese bizimle görüşmeden de bunu devreye sokabilirdi. Burak daha öncekiler gibi davranmadı" diye konuştu.
                                Trabzon bir sevda,
                                Trabzonspor bir destan...

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim