Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Kadir26 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Futbol yavşak bir oyundur.. Son dakikalarda bir gol atsaydı buralarda methiyeler havada uçuşurdu..

Bu adam değil mi 2 sezondur bu takımı taşıyan bırakında arada sırada kötü oynasın ya..
    oooooooo yıkılırdı bura Yerinde olsam sezon sonu hiç durmam giderim.

Yorum

• İlk alınma teşebbüsünden itiraben bu adam buralarda doğranırken ben ve taş çatlasın 2-3 kişi daha Burak'ı savunuyorduk. O yüzden kim hangi durumda nasıl davranır karıştırmayın. Kötü oynamak başka, bu başka
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Burka gol attığında Burak'ı övmeyen isimlerin Burak kötü olduğunda buralara gelip sadece sövmelerinden art niyet ararım.

Tersini yapan herkes haklıdır. Ona bir şey demiyorum.

Not: Takım gibi Burak da bugün berbattı.

Not: Bu taraftara yaranılmaz.

Not: Sezon sonu git bence. Senin için daha iyi olur.
        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Sadece kotu oynadi herkes kadar kotu oynadi ne eksik ne fazla bunun disinda gelip adamin futbolculuk yeteneklerini falan tartismaya gerek yok.

Yorum

• Takım oyunundan bir haber hep çalıma girip kendini göstermeye çalışıyorsa, kendine pas atanları azarlıyor, kendi pasları dağlara taşlara gidiyorsa, topa koşmak yerine yürüyor sağa sola mimikler yapıyorsa bu eski Burak değil, ben de gitmesinde yarar görüyorum
            Bu taraftarın suçu nedir birisi bir açıklasa. Zamanından verir, parasından verir, ruhundan verir nedir futbolcular iyi olsun takımı kazansın diye. Yetmez bir de yaranılmaz gösterilir
            Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Takım oyunundan bir haber hep çalıma girip kendini göstermeye çalışıyorsa, kendine pas atanları azarlıyor, kendi pasları dağlara taşlara gidiyorsa, topa koşmak yerine yürüyor sağa sola mimikler yapıyorsa bu eski Burak değil, ben de gitmesinde yarar görüyorum
              Bu taraftarın suçu nedir birisi bir açıklasa. Zamanından verir, parasından verir, ruhundan verir nedir futbolcular iyi olsun takımı kazansın diye. Yetmez bir de yaranılmaz gösterilir
              katiliyorum abi bravo hislerime tercüman oldun

Yorum

• Adam robot degil, takim bu kadar kotu iken takimi kurtarmasi da beklenemez ki bunu da cokca yapti. Sene sonu git bu takimdan kral, bu taraftara cok fazlasin...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Adam robot degil, takim bu kadar kotu iken takimi kurtarmasi da beklenemez ki bunu da cokca yapti. Sene sonu git bu takimdan kral, bu taraftara cok fazlasin...
                  robot degil adam olmak gerekli

Yorum

• İlk olarak yektakurtulus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    robot degil adam olmak gerekli
                    Adam iki sezonda 34 gol atti simdiye kadar. Bence de adam olmak lazim, nankor olmamak lazim.

Yorum

• Burak'tan önce O'nu tek forvet oynatmak zorunda bırakanları eleştirin de samimiyetiniz ortaya çıksın.
                      - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Sana güveniyoruz, üzerinde ki 1 maçlık baskıyı hemen hissettik, çok enteresan bir taraftar topluluğuyuz, evet bende eleştirdim aynen sizin düşündüklerinizi ama her şeyin bir adabı var üslubu var, Burak kendiside biliyor eksik yönlerini, biz ona ahhuuu ohuuu diyene kadar alkışlasak 1 de olmadı 2 de olmadı 3 te yapar.
                        Destek vermeyi bilelim.
                        Burak bizim YILMAZ savaşçımızdır.
                        KRALSIN BY17
                        "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

• Şenol Güneş başlığında bolca eleştirim mevcut. Elbette tek forvet oynamasının da dezavantajı var, avantajı var. O da ayrı bir tartışma konusu. Yanlış anlamayın ama şu taraftarın günahını alanlara ne desem kifayetsiz kalıyor. Herhalde taraftar dedikleri bir canavar ki yine kabak taraftara patlatılıyor.

Yorum

• gol atamamasını anlarım ama hiç mücadele etmemesi koşmaması vurdum duymaz olması canımı sıkıyor . . . Bu gözler Fatih Tekkeyi gördü hey gidi heyyyy . !

Yorum

• karşı karşıya pozisyonlarda hemen vurma kaleciyi yatır bi köşeye vuracakmış gibi yaparak, hangi tarafa yatıyorsa o köşenin tersine vur topu bu kadar basit...
                              TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak h@msi61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Adam iki sezonda 34 gol atti simdiye kadar. Bence de adam olmak lazim, nankor olmamak lazim.
                                golü ona attiran takim arkadaslaridir

koca trabzonsporun sistemini sadece simarik bir adamin üzerine kurarsan olacagi budur.

burak belki 30 gol atar ama Trabzonspor 50yi gecemez

adam gibi bir sistemle burak belki 15 atar ama takim 70

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim