Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Burak dar alanda panik yapan çok top kaybeden bir oyuncu iyi bir hedef santrafor olacağını düşünmüyorum zaten teknik kapasitesi de sınırlı bu bölge için. İyi bir santraforun yanında kanat-forvet olarak verimli olabilir ki zaten bu mevkide iyi maçlar çıkardı Şenol Hoca santrafora biraz daha yakın oynatırsa ve serbest oynamasını sağlarsa daha verimli olur.
    Trabzon SK 1967
    #8 Adam Maher

Yorum

• Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• mümkünse yedek başla yattara başlasın ilk 11'de.

Yorum

• Konya Turku macindan belli bi egoistli tutu gidiyor.2-3 Mac bi yedek otursunda akli basina gelsin.Yattara baslasin.Sok bi baskinla macin basinda gollari buluruz bence.
          çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Milii maçta gayet iyiydi, inşallah o moralle bugün iyi bir maç çıkarır.
            Gol orucunu boz artık.
            Allah utandırmasın inşallah...
            TRABZONSPOR

Yorum

• Hadi koçum hadi en çok sana güveniyorum bu maç .
              Twitter Adresim

Yorum

• Umarım bu maçta şeytanıjn bacağını kıracak Burak.

Yorum

• Pres yok mücadele yok azim yok konsantrasyon yok Burak ne yapıyorsun Allah aşkına ?

Yorum

• sana lanet olsun ya, bu kadar terbiyesizlik olmaz! takımın da kendinin de sinirini bozuyor, gitti adama sertçe girdi, kırmızı bile verilebilir. bomboş şuta yumuşacık vur, adama pres yapma basıp alan engin pas atmayınce terbiyesizlik yap. takım için oynamadığını adım gibi biliyorum, sana yazıklar olsun! benim tahammülüm kalmadı.
                    OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)

Yorum

• sporculuğun "s" si ile alakası yok

hocasının torpilli prensi takımın içine etmeye devam ediyor

şenol-burak elele içine ettiler takımın

Yorum

• İlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        sporculuğun "s" si ile alakası yok

hocasının torpilli prensi takımın içine etmeye devam ediyor

şenol-burak elele içine ettiler takımın
                        Saçmalama. Senin gibi taraftar olmaz olsun
                        '' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
                        Kazım Koyuncu

Yorum

• iyi iyi sövün adama harikayız ...

çok iyi olsaydınız siz orada oynar o burada size yazardı .adamın hemen kellesini aldık.. çok iyi valla
                          Zuğaşi Berepe
                          Çoban Express

Yorum

• İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            sana lanet olsun ya, bu kadar terbiyesizlik olmaz! takımın da kendinin de sinirini bozuyor, gitti adama sertçe girdi, kırmızı bile verilebilir. bomboş şuta yumuşacık vur, adama pres yapma basıp alan engin pas atmayınce terbiyesizlik yap. takım için oynamadığını adım gibi biliyorum, sana yazıklar olsun! benim tahammülüm kalmadı.
                            Asıl sana yazıklar olsun.
                            tek bildiginiz laf uretmek

sizin gibi taraftarla sampiyon felan olunmaz. size yazıklar olmus.

Bu adam en cok gol atan adamımız. amacın ne
                            Mikromilliyetcilik mi
                            kıskanclık mı
                            13 Vitor Hugo

Yorum

• Ya ben burda yanlis filmdemiyim ne. Burak, Engin'e niye pas atmadin diye tartisiyorlar, tartisma sonrasi Engin cocuk gibi "beni cikarin" diyor, Engin'e birsey söyleyen yok ama, herkes Burak'a saldiriyor. Böyle birsey var mi ya, böyle anlayis olabilir mi?
                              "Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."

Yorum

• İlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Saçmalama. Senin gibi taraftar olmaz olsun
                                delikanlı haddini bil

burası futbolcu forumu

başlıktaki futbolcu hakkında lafın varsa et yoksa kapa çeneni otur bilmem neyinin üstüne

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim