Burak dar alanda panik yapan çok top kaybeden bir oyuncu iyi bir hedef santrafor olacağını düşünmüyorum zaten teknik kapasitesi de sınırlı bu bölge için. İyi bir santraforun yanında kanat-forvet olarak verimli olabilir ki zaten bu mevkide iyi maçlar çıkardı Şenol Hoca santrafora biraz daha yakın oynatırsa ve serbest oynamasını sağlarsa daha verimli olur.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Konya Turku macindan belli bi egoistli tutu gidiyor.2-3 Mac bi yedek otursunda akli basina gelsin.Yattara baslasin.Sok bi baskinla macin basinda gollari buluruz bence.çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk
Yorum
-
sana lanet olsun ya, bu kadar terbiyesizlik olmaz! takımın da kendinin de sinirini bozuyor, gitti adama sertçe girdi, kırmızı bile verilebilir. bomboş şuta yumuşacık vur, adama pres yapma basıp alan engin pas atmayınce terbiyesizlik yap. takım için oynamadığını adım gibi biliyorum, sana yazıklar olsun! benim tahammülüm kalmadı.OF Republic! (Doka, Doumbia, Yarmolenko, Jay Emanuel Thomas, Ndongala)
Yorum
-
Saçmalama. Senin gibi taraftar olmaz olsunİlk olarak İlker ToSun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesporculuğun "s" si ile alakası yok
hocasının torpilli prensi takımın içine etmeye devam ediyor
şenol-burak elele içine ettiler takımın'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
Yorum
-
Asıl sana yazıklar olsun.İlk olarak yaranozlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesana lanet olsun ya, bu kadar terbiyesizlik olmaz! takımın da kendinin de sinirini bozuyor, gitti adama sertçe girdi, kırmızı bile verilebilir. bomboş şuta yumuşacık vur, adama pres yapma basıp alan engin pas atmayınce terbiyesizlik yap. takım için oynamadığını adım gibi biliyorum, sana yazıklar olsun! benim tahammülüm kalmadı.
tek bildiginiz laf uretmek
sizin gibi taraftarla sampiyon felan olunmaz. size yazıklar olmus.
Bu adam en cok gol atan adamımız. amacın ne
Mikromilliyetcilik mi
kıskanclık mı13 Vitor Hugo
Yorum
-
Ya ben burda yanlis filmdemiyim ne. Burak, Engin'e niye pas atmadin diye tartisiyorlar, tartisma sonrasi Engin cocuk gibi "beni cikarin" diyor, Engin'e birsey söyleyen yok ama, herkes Burak'a saldiriyor. Böyle birsey var mi ya, böyle anlayis olabilir mi?"Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur..."
Yorum
-
delikanlı haddini bilİlk olarak mda61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSaçmalama. Senin gibi taraftar olmaz olsun
burası futbolcu forumu
başlıktaki futbolcu hakkında lafın varsa et yoksa kapa çeneni otur bilmem neyinin üstüne
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

.adamın hemen kellesini aldık.. çok iyi valla
Yorum