Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• harbi fener e bizden yüzyılın kazığı olmustur heralde Burak golleri attıkca transferi aklıma geliyor
    FOREVER TRABZONSPOR!!!!

Yorum

• sağa koyuyorsun oynuyor, sola koyuyorsun oynuyor, forvete koyuyorsun gol atıyor, forvet arkasına koyuyorsun asist yapıyor. eminim kaleye koysak orda bile oynar. yani Şenol Güneş'in bu yanını çok takdir ediyorum. başka takımlarda dışlanmış böyle futbolcuları alıp Türk futboluna kazandırmasını çok iyi biliyor. burak o kadar hırslı ki buz gibi havada kısa kollu formayla maçalara çıkıyor. hırsından soğuğu bile hissetmiyor. helal olsun sana burak. hepinize helal olsun.

Yorum

• Bu cocugu hala begenmiyorum ama cocuk ugrasiyor didiniyor artik, ve karsiliginida aliyor... Aslinda ilk attigi golde topu uygun durumdaki umuta cikarmasi lazimdi, kendine guveni olmasi guzel, Allah da yardim ediyor tabii..
        G.Unal kafayi kullanip bizde kalsaydi eminim Senol hoca ile su an oda milli takimda oynuyor olacakti... Akli kari kiz da olan cogu yildiz adayi Istanbul da cop haline geliyorlar, yazik ki yazik... Burak da bu evreden gecmedi degil...
        Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim.
        Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim.
        Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Yorum

• İlk golü nasıl attı hala inanamıyorum süperdi süper. Hem de sol ayakla. Ayakta alkışladım Çok kritik goller atıyor, penaltı menaltı atıyor. Yalnız, skora katkısıyla oyun içindeki katkısı arasında fark var. Maç içerisinde biraz daha gözükmeli.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İnanılmaz bir gelişim, tebrikler.
            ''Adalet yumruklarının gücü kadardır''

Yorum

• Biz bu yola baş koyduk deyişin , golden sonra avazın çıktığı kadar bağırman ne kadar istediğini gösteriyor .
              Twitter Adresim

Yorum

• kritik skorlarda penaltı atma sorumluluğunu almak kolay değil..hele 60.000 kişinin önünde,maç 1-1 iken o sorumluluğu almak kendine ve takıma inanmışlığın eseridir..

Yorum

• Iki gol icin tskler...

Böyle devam..
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Aslinda Gökhan Ünal'i geri alsak fena olmaz. Senol hoca onu da oynatir. Attigimiz kazik da katmerli hale gelir.
                    Ben her seye ragmen Gökhan'in bizde is yapacagini düsünüyorum.
                    "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                    "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                    Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Aslinda Gökhan Ünal'i geri alsak fena olmaz. Senol hoca onu da oynatir. Attigimiz kazik da katmerli hale gelir.
                      Ben her seye ragmen Gökhan'in bizde is yapacagini düsünüyorum.
                      Allah muhafaza...

ruhsuz'lara ihtiyacimiz yok.
                      *
                      * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Çok iyi bir gelişim gösterdi gerçekten Burak. Attığı golden ziyade hırslı oyunu daha anlamlı buluyorum. Taraftarın nabzını dünkü maçta tuttuğumda iki oyuncu ön plana çıkıyordu Engin ve Burak. Bu iki oyuncunun ortak özelliği ise hırslı ve mücadeleci oyunları ve kaybetmeye olan tahammülsüzlükleri..
                        Bir gün mutlaka yeniden...

Yorum

• stadda olunca oyuncuların tepkilerini yakından göremiyorsun bi de soğuktan gözlerim uzağı göremez oldu
                          ama ilk gol muhteşemdi eve gelince maçın özetini izledim gol sevinci de bir o kadar güzelmiş. goller ve hırsın mücadelen için teşekkürler...
                          bize yaşattığın mutluluk paha biçilemez...
                          En son Semra tarafından düzenlendi; 13.12.2010, 15:22.
                          TRABZONSPOR

Yorum

• Benim gözümde uzunca bir süredir Boztepe'lisin(ondandır feysbukta profil resmimdesin)!
                            inşallah kaptanlığa kadar çıkarsın insan değişir gelişir büyüdün bizlerin gönlünü de büyüttün içimize aldık seni.
                            seviyorsun ve seviliyorsun artık. bizim kadar hırslı ve isteklisin bu forma sana bir başka yakıştı bir başka yakıştırdın bu formayı kendine inan!
                            bazen geriye dönüp bakıyorum da.... boynum kütlüyor falan, rahatlıyorum. güzel oluyor yani...

Yorum

• Keşke zamanında Antalyaspor'dan sonra bize gelip kariyer sıçramanı o zaman yapsaydın Burak. Şu an Avrupa'daydın.
                              Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                              iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                              “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                              Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Burak yılmaza helal olsun. adam süper oynuyor gaziantepe 2 tane attı buca maçı cezalı döndü belediyeye de 2 tane attı.
                                EN IYISI BIZIZ:

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim