her futbolcu ıstedıogı rakamı ıstemekde ozgurdur bunun tasası bız futbolcuya dusmez bırt oyuncu bedava oynuyor olsa aramızda para toplayıp adama maasmı verecegız sankı ?__? bnekadar ıstedıgını bılmem bıldıgım teksey takımda kalması gerektıgı ...
Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..
Sevgili kardeşlerim kimseyle kafa bulmuyorum. Trabzonspor yönetiminin teklifi 1.350.000 TL idi başta. Çok katı bir dille reddetti. Sonra bizimkiler tekşifi Euro olarak yineledi arkadaş bu sefer ağzındaki baklayı çıkarıp gönlündeki rakamı açıkladı: 3.500. 000 Euro!
Ciddi midir, başka planları olduğu için uzlaşılmasın diye mi bunu yapmıştır bilemem. Ama menajeri Ali Egesel... Kalsın!
Bende ligin 1 numaralı futbolcularından bir tanesi olduğu için her zaman ve her yerde söylüyorum
Tamam.Öyleyse şunu unutalım:''Burak bizde Burak oldu,bir yere gidemez,çok para isteyemez''
Bal gibi de ister kardeşim.Bu adam bunun hakkını fazlasıyla vermiştir.Bizim taraftar! grip olurum diye maça gitmezken, adam beyin kanaması geçirip attığı golle takımını geri kalan 33 haftada olduğu gibi sırtladı.
Açık çek verilmelidir.Ne kadar istiyorsa kendisi yazsın.
O para inandırıcı değil. Belki pazarlığı onunla açmıştır. Burak'ı 2-3 sene önceki halleriyle karıştırmayın şu anda mevkisinde en iyi adam. Bence ortada bir yanlışlık yok açıkça hakkını istiyor. Burak'ın attığı gollerle Trabzonspor trilyonlar kazandı.
Burak bugün yıllık 3.5 Milyon Euro isteme cesaretini kendinde bulabiliyorsa bu Şenol Güneş ve Trabzonspor sayesindedir.Bu parayı bırakın Avrupa'yı Türkiye'de bile veren kulüp çıkmaz.Ayrılmak istiyor sezon sonu röportajından da belliydi zaten...
bıraktığı yerden devam ediyor sen merak etme hak ettiğini alacaksın ama bu sene en az 20 gol bekliyorum adrian -colman aradan atacak sen yazacaksın para dediğin nedie ki baaak seni aldığımız eziğin haline şükür ki TRABZONSPOR dasınız
UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....
Yorum