Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 61 numarayı burak taşısın.

‎"Şenol hocam bizleri işleyerek birer altın haline getirdi. Bunu Selçuk da Egemen de çok iyi biliyor. Umarım gelecek sezon Şenol hocayı aramazlar! Şimdiden boş mukaveleye 5 yıllık imza atmaya hazırım. Hocam Şenol Güneş'ten öğreneceğim daha çok şey var. Onun kadrosunda olmaktan gurur duyuyorum."

BURAK YILMAZ! bu sözleri ve kanlı formasıyla savaşmasıyla bu onurlu 61 numarayı bence burak sonuna kadar hakediyor

Yorum

• Tolga , Burak şuanki adaylarım. Giray'ı da ekleyebilirim. Onur 35'le özdeşti gibi 1 de giyebilir aslında.

Yorum

• Buraj 17 ile güzel.

Yorum

• o da gitsin vurun abalıya.
          sevgiyi çok abartıyoruz, nefreti de.

Yorum

• Artık futbolcuların hiçbir açıklamasına kulak asmam,helede böyle açıklamalara.Belki samimidir ama kimseye inanmıyorum.

Yorum

• ya arkadaşlar çok duygusal tepkiler veriyoruz.
              selcukla egemen gitti diye hırslanıp burağa sarılmanın anlamı yok oda diğerleri gibi bizim oyuncumuz adamlık kaptanlık dedlikanlılık yaftaları yapıştırmanın anlamı yok.kalmak isterse söylesin yönetime imzalasın,başımızın üstünde yeri var.

Yorum

• Selçuk İnan değil mi bir maçtan sonra soyunma odasında ağlayan.Halil Yazıcıoğlu demişti.Ee ne oldu gözünü para bürüdü göçüp gitti.Burak niye aynısını yapmasın?Yapar demiyorum ama neden yapmasın?Çok fazla bağlanıyoruz futbolculara.Bırakalım işlerini yapsınlar.İşini yapanlarıda alkışlayalım.Fazlası zarar.

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Selçuk İnan değil mi bir maçtan sonra soyunma odasında ağlayan.Halil Yazıcıoğlu demişti.Ee ne oldu gözünü para bürüdü göçüp gitti.Burak niye aynısını yapmasın?Yapar demiyorum ama neden yapmasın?Çok fazla bağlanıyoruz futbolculara.Bırakalım işlerini yapsınlar.İşini yapanlarıda alkışlayalım.Fazlası zarar.
                  gs ya da fb maçı devre arası . Yakışmıyor biz Trabzonspor'uz gibi şeyler demişti .

Yorum

• İlk olarak cimlagava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gs ya da fb maçı devre arası . Yakışmıyor biz Trabzonspor'uz gibi şeyler demişti .
                    Bilmiyorum.Halil ağladığını söylemişti.

Yorum

• 61 numaralı formasıyla BURAK YILMAZ
                      Hayırlı uğurlu olsun.
                      Bordo-mavi formayla , 61 numarayla efsane olman dileğiyle.
                      Ayık Olun, Ayık Olmak İyidir.

Yorum

• Bence Burak 7 numara giymeli. Trabzonspor'un BY7 si olsun
                        Adalet zengin bir hazinedir, günü gelince herkese lazım olur. - Şenol Güneş

Yorum

• 61 numaralı forması hayırlı olsun .

Koçum benim yakıştı .
                          En son Ahmet Başkaya tarafından düzenlendi; 28.05.2011, 13:36.
                          Twitter Adresim

Yorum

• Burak ve Tolga ile yeniden...

Burak Yılmaz ve Tolga Zengin hiç bir koşul öne sürmeden, sözleşme uzatma teklifini kabul ettiler.

Trabzonspor yönetimi, gelecek sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Burak Yılmaz ve Tolga Zengin ile masaya oturma kararı aldı. Her iki futbolcuyla yapılan ilk görüşmelerde, "İmza atmaya hazırız" cevabı alan yönetim, gelecek hafta içerisinde iki futbolcuya da üç yıllık yeni sözleşmelerini imzalatmayı amaçlıyor. Yönetime hiçbir zorluk çıkarmayan iki futbolcunun tavrı Teknik Direktör Şenol Güneş'i de fazlasıyla memnun etti.

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=84513
                            Trabzonsporlu Olmak Ayrıcalıktır

https://twitter.com/TRABZONSPOR6193

Yorum

• İlk olarak Asi Çaykaralı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak ve Tolga ile yeniden...

Burak Yılmaz ve Tolga Zengin hiç bir koşul öne sürmeden, sözleşme uzatma teklifini kabul ettiler.

Trabzonspor yönetimi, gelecek sezon sonunda sözleşmeleri bitecek olan Burak Yılmaz ve Tolga Zengin ile masaya oturma kararı aldı. Her iki futbolcuyla yapılan ilk görüşmelerde, "İmza atmaya hazırız" cevabı alan yönetim, gelecek hafta içerisinde iki futbolcuya da üç yıllık yeni sözleşmelerini imzalatmayı amaçlıyor. Yönetime hiçbir zorluk çıkarmayan iki futbolcunun tavrı Teknik Direktör Şenol Güneş'i de fazlasıyla memnun etti.

http://www.haber61.net/news_detail.php?id=84513

3 yıl az gibi geldi bana.. zaten burak da söylemişti 5 yıllık atabileceğini

Yorum

• İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selçuk İnan değil mi bir maçtan sonra soyunma odasında ağlayan.Halil Yazıcıoğlu demişti.Ee ne oldu gözünü para bürüdü göçüp gitti.Burak niye aynısını yapmasın?Yapar demiyorum ama neden yapmasın?Çok fazla bağlanıyoruz futbolculara.Bırakalım işlerini yapsınlar.İşini yapanlarıda alkışlayalım.Fazlası zarar.
                                İlk olarak cimlagava tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                İlk olarak Hazar Kolcu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bilmiyorum.Halil ağladığını söylemişti.
                                Bahsedilen maç Galatasaray'ın yedek kadroyla çıkıp bizi yendiği Türkiye Kupası maçı. Yıl olarak hatırlamıyorum ama Halil abinin dediklerinden öyle kalmış aklımda. Hatta Selçuk söyle demiş takım arkadaşlarına, "Siz bu yenilgiyi sindirebiliyorsanız, hazmedebiliyorsanız söyleyecek lafım yok." Bunu derken de gözleri dolmuş falan filan.

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim