Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Burak Yılmaz

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Sen git Çin'e seni trabzonspor getirsin ülkene ve senin yaptığına bak. Bu adama verilecek en güzel ceza Trabzon il sınırları dışına çıkarma yasağı getirmektir. Bütün izinleri kaldırılsın. Çok yoğun bir program yapılsın.
    Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Taraftar ne kadar sakin. Bu takımı sabote etmektir.
      Benim için bir sevdadır Trabzonspor Solumasamda havasını aşığım renklerine

Yorum

• Yönetimimizin göreve geldiğinden beri tek hatası bunun götüne tekmeyi basıp göndermemesidir. Devre arası ilk gelen teklife tekmeyi basın sevgili yönetim.
        Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Uza

Yorum

• Karısını döven adamdan ne bekliyorsunuz ki. Bu adamın ciddi manada psikolojisi bozuk. Kızlarına yazık vallaha onlara acıyorum. Devre arasında anasına sövülerek gönderilmeli
            Yalakalardan sakınınız. Çünkü onlar insanları boş kaşıkla besler.

Yorum

• İlk olarak bingolts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sen git Çin'e seni trabzonspor getirsin ülkene ve senin yaptığına bak. Bu adama verilecek en güzel ceza Trabzon il sınırları dışına çıkarma yasağı getirmektir. Bütün izinleri kaldırılsın. Çok yoğun bir program yapılsın.
              Bence yanlış. Acilen Trabzon'dan uzaklaştırılmalı. Devre arası satacağız belli. Şu konumda süründürmekten çok takımı korumamız lazım. Onun etrafında dolaşan bir çok gencimiz var.

Her gün düzenli olarak yazacağım. Acilen takımdan uzaklaştırılmalı.
              Aslan da Kaplan da güçlü hayvanlar ancak; Kurtlar sirkte oynamaz.

Yorum

• 13'üne kadar Araplar'da transfer sezonu devam ediyormuş diye duydum. Gitmezse düzenli yuhlanırsa şaşırmam. Demek uyuşmaya niyeti yok
                En son Travelair tarafından düzenlendi; 08.09.2018, 14:36.
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Geçen sene maç seçerken. Keyfine göre takılırken de yazdık. Anlattık. Lakin "ama gol atıye yau" gibi tepkilerle listeler paylaşıldı.

Ne diyelim? Mal belli.
                  Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                  FIRTINAİHTİLALEFSANE
                  we the north

Yorum

• Hale daha kadro dışı kararı veyahut kaptanliktan menedilme gibi kararlar alınmaması enterasan
                    Yönetimin daha önemli meseleleri var demek ki
                    Takım nezdinde çok önemli bir karar vermek zorundalar
                    Yabancı oyuncular bu ödeme konusuna taktiği an geçmiş olsun
                    İnsanlar düşünceleri ve davranışları arasında çelişki istemezler. Zayıf insanlar düşüncelerini davranışlarına göre şekillendirirler
                    -------------
                    Ben buradayım sevgili meşin yuvarlak ; sen neredesin ?

Yorum

• Artık kimse Burak Yılmaz kalmak istiyordu,yönetim satmaya çalıştı masallarını anlatmasın.Belli ki Burak transferinin gerçekleşmemesine çok bozulmuş.Alacaklarından bile vazgeçmiş,transfer olmayınca verin o zaman paramı diyor.
                      Burak Yılmaz Beşiktaş veya Galatasaraya transfer olamadığı için şu hareketi yaptı ya artık transferin son günü attığı tweetin de palavra olduğu ortaya çıktı.Kafasında Trabzonsporu silmiş,hareketinin anlamı yönetimden rövanş almak...
                      Ben transferin son günü [MENTION=1821]yilmaz[/MENTION]burak17 ın kalmasını çok istedim ve kalmasına sevinmiştim.Ama bu zihniyetteki adam gönderilmeliymiş,hata etmişim.Kendisini seven tek camiaya bunu yapıp,sabah akşam küfür yediği GS veya BJK a gitmek için böyle fırıldaklık yapan adamın takımda işi yok.Burak Yılmaz'ın meselesi asla para değil.Mesele transferinin gerçekleşmemesine olan öfke.Belli ki rakiplerle pazarlıkta alacaklarından vazgeçme seçeneğini de sunmuş.Trabzonspor satmayınca madem öyle verin paramı diyor.Parasal bir sorun değil,Burak gidemediği için pislik yapıyor..

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yönetimimizin göreve geldiğinden beri tek hatası bunun götüne tekmeyi basıp göndermemesidir. Devre arası ilk gelen teklife tekmeyi basın sevgili yönetim.
                        Maalesef...

Bu karakterdeki birinin saha içinde ne kadar zarar verebileceğini düşünün!!!??

Paf takımla idman yapması lazım... Kesinlikle takımdan uzak tutulmallı!

Yorum

• İlk olarak Oxychen tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen iş yerinden 3 ay maaş almayıp götün açıkta yatmadığın için sabah akşam şükrediyor musun?
                          Verilen örneği neden Batuhan Karadeniz olarak seçtim?Çünkü hasbelkader Burak,Gökhan Ünal transferinde şikecilerden takas olarak alınmamış olsa,kariyeri aşağı yukarı aynı olacaktı.
                          Batuhan Kardeniz'den üç aşağı veya beş yukarı aynı kazanç ve konumda olacaktı.

Onu,Burak Yılmaz yapıp,bu kadar şan,para ve kariyere kavuşturan takım Trabzonspor,bugün bankada ne varsa Trabzonspor'a borçlu.
                          O yüzden benim iki ay maaş almadığımda kaba etimin açıkta kalabileceği riski ile kıyaslamak yanlış.

Yaptığı nankörlük,karakter sınavından sürekli çakan bir karakter yoksununu benim gibi normal yurdum insanı ile kıyaslamak ayıp,bana haksızlık.
                          Her hangi bir firma Trabzonspor'un Burak'a kazandırdığı kadar bana kariyer,ünvan ve para imkanı verseydi,bu sayede adım sektörde nam salsa,hatta yurt dışına hayalini bile kuramayacağım paralar kazandırsa,sonra aile içi problemlerim için bana hem en yüksek maaşla tekrar kapılarını açsa ki arada ben bu firmayı en sıkıntılı döneminde para için satıp,yarı yolda bırakmış olsam bile bunu yapsa.

İki aylık maaşım için eğer gidip bu firmayı şikayet etsem en başta ben kendi suratıma tükürürüm adamım diyede ortalıkta dolanmam.

Allah'a şükür ki böyle bir şey yapmadım.
                          • Memento mori

Yorum

• Burak Yilmaz'i ne cok büyütüyorsunuz gözünüzde.
                            Ne kadar sevmesem de, Aralik ayinda gitmesini istesem de, Hacısalihoğlu bu kulüpte iken, Burak ya topunu oynar ya da yedekte bekleyerek 2 yil daha para kazanir ve futbolculuğu bitince camiasiz bir adam olarak ekranlarda bile kendine doğru düzgün yer bulamaz.

Burak'i severim ( golcülüğünü ) ama karakter analizi yapacak olursak, Selçuk Inan bile ondan cok daha karakterli bir isimdir.

Bu takimda Unal hoca ve mevcut yönetim varken de, herkesin içi rahat olsun.
                            Sesi çıkmaz, çıkartmazlar.

Ve o bildiğimiz golcü Burak'i da süre aldığı maclarda bize gösteremezse, artik taraftar da tamamen sırtını döner bu adama.

Uzun lafin kısası, Burak'in artik bu takim için büyük işler başarmaktan baska caresi yok.

İşler onun için artık cok daha zor.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                            En son Uğur KÜÇÜK tarafından düzenlendi; 08.09.2018, 20:27.
                            2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Uğur KÜÇÜK tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Burak Yilmaz'i ne cok büyütüyorsunuz gözünüzde.
                              Ne kadar sevmesem de, Aralik ayinda gitmesini istesem de, Hacısalihoğlu bu kulüpte iken, Burak ya topunu oynar ya da yedekte bekleyerek 2 yil daha para kazanir ve futbolculuğu bitince camiasiz bir adam olarak ekranlarda bile kendine doğru düzgün yer bulamaz.

Burak'i severim ( golcülüğünü ) ama karakter analizi yapacak olursak, Selçuk Inan bile ondan cok daha karakterli bir isimdir.

Bu takimda Unal hoca ve mevcut yönetim varken de, herkesin içi rahat olsun.
                              Sesi çıkmaz, çıkartmazlar.

Ve o bildiğimiz golcü Burak'i da süre aldığı maclarda bize gösteremezse, artik taraftar da tamamen sırtını döner bu adama.

Uzun lafin kısası, Burak'in artik bu takim için büyük işler başarmaktan baska caresi yok.

İşler onun için artık cok daha zor.

Selçuk İnan'ın ne karakteri var, o bedavaya satıp gitti.
                              2010-2011 ŞAMPİYONU TRABZONSPOR!

O SENE BU SENE! ŞAMPİYON TRABZONSPOR!

Yorum

• İlk olarak Enaldo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Selçuk İnan'ın ne karakteri var, o bedavaya satıp gitti.
                                Burak'in karakterini düşün işte, ondan bile zayif.

2019 - 2020 DOZER ''CEMİL USTA'' SEZONU ŞAMPİYONU

ŞANI,ŞEREFİ,DİK DURUŞU VE HAKKIYLA TRABZONSPOR

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim