İlk olarak Soner Albayrak tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Burak Yılmaz
Daraltma
X
-
Cümle alem görüyor bunları da golcüsüz kalırız korkusuyla bu yılana sarılıyor. Gittiği gün çocukluğumun bayram sabahlarındaki gibi neşeye bürüneceğim.İlk olarak Emirhan Çorumlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNe diyeyim ki. 57 Gol atan bir Takimin 23 Golünü atan Golcü. Kesinlikle iyi bir Golcü. Ama benim icin Golden daha önemli seyler var. Burak haric Gol atacak adam bulamiyorsak bu bizim Takimimizin ve Yöneticilerimizin acizligidir. Ligimizde bizim haricimizde 50 ve üzeri gol atan 6 Takim var suan ve hic birinde Burak Yilmaz yok. Maddi acidan yükünü konusmuyorum bile.
Benim gördügüm: Müzmin sakat. Cani isteyince saglikli. Istedigi zaman sakat sakat oynuyor, fedakar Burak karakterine bürünüyor. Istemedigi zaman sakatim diyor veyahut mac sonlarinda sahalardan nekadar uzak kalacagini bile söylüyor. Rakip seciyor. Genc Oyunculari kafaladi. Sahada Kabadayi. Saha disinda Istanbul ve Arda Hayrani. Ya itiraz ediyor yada ofsayt a düsüyor. Sadece kendini düsünüyor ve Gol Krali olmak istiyor. Takim Arkadaslari pas vermeyince Kabadayi kesiliyor, küfür ediyor... Ama kendi hata yapinca yalandan özür diliyor... Kesinlikle kendini Takimin üzerinde görüyor ve Taraftarin sevgisini acik bir sekilde suistimal ediyor.
Son Sözümde kendisini Oyundan almaya korkan Riza Calimbay' a: Git ve giderken bu Elemanida Istanbula birak. Sagol.Milli Takımım TRABZONSPOR
Al aşaa, vur yukari, Dik Oyna!!!
Helalin adı kaldı, onu gören yok.
Haram kapışıldı, hâlâ doyan yok. Yusuf Has Hacip
Yorum
-
Yarisi 11-12 Gol yapiyor... Düzenli oynayan, motive bir Rodallega min. 15 atar bana göre... Adami Hayata küstürdük, Ndoye bile ondan önce Oyuna giriyor ve en kötüsü Castillo yu bile etkiliyor bu durum...İlk olarak Timur Bey tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttığı golün yarısını atabilecek birini bulurlarsa forvet işini zararsız kapattılar diyebiliriz. Yönetim öncelikle 2 stoper ve 1 forvet transferi ile işe başlamalı.“Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”
Yorum
-
Bu mesaj tek kelimeyle harika. Gerçek Burak'ın röntgenini çekip yayınlamışsınız. Birşey de ben ekleyeyim. İstanbul deplasmanları sonrası takımla Trabzon'a dönmeyip, alemlere akan, spor arabayla takla atıp olay mahallini terk eden biridir aynı zamanda.İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Adam antremanda yardımcı antrenorune bulaştı kaç yaşında adamı getirip özür dilettiler
-Maç içinde gitti teknik direktörüne ayar çekti o oyuncuyu değil bu oyuncuyu al diye
-Sezon içinde iki farklı dönemde iki farklı yönetime canlı yayında ayar verdi teklifler var giderim diye
-Her maç kendisini mutlaka ceza alanında yerde gördüğümüz ve hakeme yakaran adam şampiyon olmadini istedigi kankası ile oynarken penalti tartismalari yasanan pozisyonda hakeme "yok birsey"dedi
-Galatasaray forması ile avni akerde attıkları bir gol sonrası kulübeden fırlayıp tribünlere hareket çeken adam Trabzonspor forması ile TT Arena'ya futbolcusundan taraftarına şirin gözüküp duygusal anlar yaşamaya gitti
-Sezon boyunca saha içinde takım arkadaşlarına el kol hareketleri ,cümleleri hep tepki topladı
-2.haftadaki fb maçından sonra sakatlanıp 1 ay sonra millimac ile sahaya dönmeye çalışıp daha kötü hale geldi,sanki Trabzonspor sakat bir futbolcuya muhtaçmış gibi her maç sakat oynayıp Rodallega'yı bir daha kazanamayacağimoz şekilde futbola ve devamliliga kusturdu
Ve bu adam 2012'de Moskova'ya gidiyorum diye soluğu Floryada alan "adamgillerden" türk futbolunun en tehlikeli jenerasyonunun üyesi
Bu sezon birçok maç öncesi acaba hangi Trabzonspor'u izleyeceğiz diye düşündük
Biz yıllardır büyüklerle savaşan takım
olduk
Ve biz futbolcusundan yönetimine büyüklerle savaşan bir topluluk.gormek istiyoruz
Şampiyonluga gidiyor diye kazandığı maç sonrası instagramindan Ardayı paylaşan ya da Başakşehir ile oynanan.mac sonrası kendisine tepkiler varken açıklama yapmak yerine ınstagramdan Arda'yı paylaşıp camiasına mesaj veren futbolcu değil
Bu yazdıklarım sadece buzdağının görünen kısmı;
Devre arası kanat-forvet transferine karşı çıkması
Koridorlarda ben buradayken gelemeyeceksin diye bağırması
Alanya maçının devre arası yaşananlar...
O dönemlerde küçük haberler çıkmış ama hep üzeri kapatılmıştı
İşte bu yüzden sevmiyoruz Burak Yılmaz 'ı
Ve Burak Yılmaz olmasa küme düşerdik diyenlere sadece gülüyorum
Sizinle aynı değeri temsil etmiyorum
Sosa'nin cebine harçlık koyduğuna bile inanıp "kral yav" diyen bir kitleyiz.Bosa konusuyoruzMarka değerini sevdiğimin Türk futbolu....
Yorum
-
Penaltıdan attığı gollere bile laf edenler vardı.. Gomis üst üste 3.penaltısını kaçırdı sanırım.. dünkü maçta da yine baya bir pozisyon kaçırdı.. evet Burak'da son maç çok gol kaçırdı ama Gomis ve Burak'ın yanında oynayan oyuncuları da hesaba katmak lazım.. Burak bu haliyle ve etrafında ki oyunculara baktığımızda attığı 23 gol,kazandırdığı puanları yabana atmayalım.
Garry,Belhanda,Feghouli sürekli oynayan oyuncular ve Gomis'e 13 asist yapmışlar.. bizde ise bu listeye sadece 3 asist ile o beğenmediğimiz Olcay girmiş.
Yorum
-
Burak'ın sorunu Burak tan ziyade yönetilememenin sorunudur. Burak her zaman aynı Burak'tı ama kenarda yönetmeyi bilen bi hoca vardı, şimdi ise vasıfsızın teki var.
Kenarda herkesin saygı duyduğu, Trabzonspor'a yakışan bir hoca olsa Burak gelip akbaş ı sokma diyebilir miydi el kol hareketi yaparak? Ama bizim kenarda "Burak atar yeaaaa" gibi deha kokan bir taktik bulan hocamız olduğu için Burak'a pek kızamıyorum.
bjk nasıl quaresmayı bile adam ettiyse, performans alıyorsa sen de Burak'ı idare edip performans alacaksın. Bu da saygı duyulacak, haklıya hakkını verecek bir hocayla ve yönetimle olur. Burak'ı göndermek saçmalıktır şuan. Ligin en iyi golcüsü Burak Yılmaz dır. Hiç bir hücum planı olmayan ve daha doğrusu Tek planı Burak'a top şişirmek olan bi takımda, "Burak takıma duvar oluyor" eleştirisi yapanları da komik buluyorum.
Yorum
-
Sinsi düşman BJK ve GS zaten. Giderse şaşırmam. Gerçi BJK takımı yaşlı zaten. Burak'ı niye alsın?Bu da mantık. Hissiyattan çok.
İlk olarak Mert Acar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjkye gidecek.Sadece hissiyat.Trabzonspor'a gol atamayacak yıldız golcü yoktur. Sadece Trabzonspor'a karşı oynamamıştır...Martin Max, Llorente, Sergei Juran, Gignac ve aklımıza gelmeyen diğerleri...
Trabzonspor'un asıl düşmanı Galatasaray'dır.
Sebahattin Çakıroğlu
Yorum
-
cocuklugumuzun trabzonspor taraftari olsa sadece koyulastirdigim kisim icin bile burak denen kanserli hucreyi bu takima aldirmazlardi..ama simdi sacma sapan cikarci menfaatci bir halttan anlamayan hayata dair herhangi bir durusu olmayan bir kesim turedi..bunlar yuzunden bu ustte yazdiklarini yapma cesaretini kendinde buluyor..İlk olarak Ogün YAZICI tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle-Adam antremanda yardımcı antrenorune bulaştı kaç yaşında adamı getirip özür dilettiler
-Maç içinde gitti teknik direktörüne ayar çekti o oyuncuyu değil bu oyuncuyu al diye
-Sezon içinde iki farklı dönemde iki farklı yönetime canlı yayında ayar verdi teklifler var giderim diye
-Her maç kendisini mutlaka ceza alanında yerde gördüğümüz ve hakeme yakaran adam şampiyon olmadini istedigi kankası ile oynarken penalti tartismalari yasanan pozisyonda hakeme "yok birsey"dedi
-Galatasaray forması ile avni akerde attıkları bir gol sonrası kulübeden fırlayıp tribünlere hareket çeken adam Trabzonspor forması ile TT Arena'ya futbolcusundan taraftarına şirin gözüküp duygusal anlar yaşamaya gitti
-Sezon boyunca saha içinde takım arkadaşlarına el kol hareketleri ,cümleleri hep tepki topladı
-2.haftadaki fb maçından sonra sakatlanıp 1 ay sonra millimac ile sahaya dönmeye çalışıp daha kötü hale geldi,sanki Trabzonspor sakat bir futbolcuya muhtaçmış gibi her maç sakat oynayıp Rodallega'yı bir daha kazanamayacağimoz şekilde futbola ve devamliliga kusturdu
Ve bu adam 2012'de Moskova'ya gidiyorum diye soluğu Floryada alan "adamgillerden" türk futbolunun en tehlikeli jenerasyonunun üyesi
Bu sezon birçok maç öncesi acaba hangi Trabzonspor'u izleyeceğiz diye düşündük
Biz yıllardır büyüklerle savaşan takım
olduk
Ve biz futbolcusundan yönetimine büyüklerle savaşan bir topluluk.gormek istiyoruz
Şampiyonluga gidiyor diye kazandığı maç sonrası instagramindan Ardayı paylaşan ya da Başakşehir ile oynanan.mac sonrası kendisine tepkiler varken açıklama yapmak yerine ınstagramdan Arda'yı paylaşıp camiasına mesaj veren futbolcu değil
Bu yazdıklarım sadece buzdağının görünen kısmı;
Devre arası kanat-forvet transferine karşı çıkması
Koridorlarda ben buradayken gelemeyeceksin diye bağırması
Alanya maçının devre arası yaşananlar...
O dönemlerde küçük haberler çıkmış ama hep üzeri kapatılmıştı
İşte bu yüzden sevmiyoruz Burak Yılmaz 'ı
Ve Burak Yılmaz olmasa küme düşerdik diyenlere sadece gülüyorum
Sizinle aynı değeri temsil etmiyorum
Sosa'nin cebine harçlık koyduğuna bile inanıp "kral yav" diyen bir kitleyiz.Bosa konusuyoruz
adamlar niye trabzonspor'u tuttugunu bile bilmiyor..cok sukur senin gibi genc kardeslerimizde varda azda olsa rahatliyoruz..geriden gelenlerin cogundan tiksinmis durumdayim..ozellikle burak konusunda olumlu konusan hicbir trabzonspor'luyu dikkate almiyorum..
biz trabzonspor'u sadece futbol takimi olarak gormuyoruz,trabzonspor bizim icin semboldur..yuzyilin satisina getiren adam kac mactir kaptanlik pazubandi takiyor ve tribunler bu istanbul yalamasina gram ses cikarmiyor..burak kazma oldugu icin degil arda ve emre ile beraber turk futbolunun en sahtekar adamlarindan biri oldugu icin defolup gitmeli..
bu istanbul yalamasini trabzonspor'un bayrak adami yapmaya calisan sefillerle ayni takimi tuttugum icin ben utaniyorum.
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.
Yorum