İyi oynadı.İnşallah en kötü maçı böyle olur artık.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
Daraltma
-
İşini yaptı bu maçta ama merak etmeyin bu maçı ölçü alıp kimse Gökhan'ı göklere çıkartmaz! Hani daha en başından "aman haaa iyi oynarsa övmeyin sakın" der gibi yorum yapılmış bravo yani!
Artık şu adamı rahat bırakın, ilk defa para saydık İstanbul'un elinden çok istediği bi futbolcuyu çaldık, adam takıma geldiğinden beri rahat bırakmadınız! Yok saç ektirmş kafa vurmuyomuş, yok o alınacağına Fatih alınsaymış bilmemne... Her kaçan golde Fatih diye bağırmalar, ıslıklamalar vs...
Yapılan tehditleri, edilen küfürleri, üstüne araba sürülmesini kendisi açıkladı daha birkaç gün önce. İnsanda biraz insaf olması lazım. Ama eminim siz futbolcu olsaydınız bunlardan hiç etkilenmezdiniz, ha ama siz futbolcu olsaydınız zaten her maç 5 pozisyondan 4'ünü atardınız her maç hattrick yapardınız doğru ya...
Adama geldiği günden beri destek olmadınız bari susun da köstek olmayın. Adam tam kendini takıma vermeye kalmıyor kımıldanıyor yine başlıyor Fatih Tekke tezahuratları. Bu nasıl destek ? Adam daha golunu atalı yarım saat geçmemiş üstünden yine değişen birşey yok. Gol atsa bile bu işten kurtalamıycağını kafasına sokuyosunuz çok iyi bir iş yapmış oluyosunuz bravo size!
Şenol Güneş Gökhan'ı kazanma yoluna gitti. Saygı gösterin ve rahat bırakın artık !Hiçbir isim Trabzonspor'un üzerinde değildir !
Yorum
-
İlk olarak sametaydin tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu adam ağzıyla kuş tutsa artık bu taraftara yaranamaz bu akşam bunu gördüm.Sana Ne Şarkılar Ne Şiirler Yeter,Trabzonspor'um İsmin Cihana Bedel.
Yorum
-
O pozisyonda kaleye vurmaya çalıştıysa da çuvalladı, Umut'a çıkarmaya çalıştıysa da.
Bu dediklerimin ortasını bulsaydı, goldü zaten.Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
gökhan bu gün iyiydi bence adam oyundan çıkana kadar atılan her golde bir payı vardı. acaba sakatlığı ne durumda . bi arkadaşım bana 2 ay yok dedi doğrumu ?TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegökhan bu gün iyiydi bence adam oyundan çıkana kadar atılan her golde bir payı vardı. acaba sakatlığı ne durumda . bi arkadaşım bana 2 ay yok dedi doğrumu ?
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleula ben hangi maçı izledim gökhan umut alkışlandı gökhan ünal diye bağırıldı daha ne istiyosunuz
hasta etmeyin adamı ha
fatih tekke diyede bağrıldı bağırılacak tabi gelene kadar her maçda bağırılacak
saçma sapan iş...![ille d' 7]
Yorum
-
İlk olarak Emre7 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebasket maçında da dahil mi...
saçma sapan iş...!
ama olabilir bağrılabilir yönetimin bunca oyunlarına karşı voleybol takımı kurulsa ondada bağrılır
bu duruma gelmesinin tek nedeni yönetimdir
en başında diyeceklerdi fatih gündemimizde yok başarılar bunu diyemediler
gündemimizde alacaz edecez derken 1 sene geçti tak etdi kabak tadı vermeye başladı ya alınacak ya alınacak dönüşü yok artık
Yorum
-
İlk olarak Mesut tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyalan önemli bişeyi yokTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
Ligde cok sey bekliyoruz Gökhan'dan...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
Yorum