İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gökhan Ünal
Daraltma
X
Daraltma
-
Attığı golden bir kısa süre sonra karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda kendisi müsait olmasına rağmen Umut'a vermek istedi. Umut kötü bir noktaya koşu yapınca Gökhan da berbat bir vuruş sonunda topu dışarı yolladı.
Derdim pozisyon değil, 5 bilemedin 10 dakika önce gol atmış bir oyuncu böyle bir vuruş yaptı diye yükselen Fatih Tekke tezahüratıydı...BORDO MAVİ
Yorum
-
İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttığı golden bir kısa süre sonra karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda kendisi müsait olmasına rağmen Umut'a vermek istedi. Umut kötü bir noktaya koşu yapınca Gökhan da berbat bir vuruş sonunda topu dışarı yolladı.
Derdim pozisyon değil, 5 bilemedin 10 dakika önce gol atmış bir oyuncu böyle bir vuruş yaptı diye yükselen Fatih Tekke tezahüratıydı...TRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttığı golden bir kısa süre sonra karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda kendisi müsait olmasına rağmen Umut'a vermek istedi. Umut kötü bir noktaya koşu yapınca Gökhan da berbat bir vuruş sonunda topu dışarı yolladı
Yani Gökhan' a sorsaydık o bile bu şekilde altından kalkamazdı herhalde..
Bir şey değil, adamın sarsukluğu da Umut' a patladı iyi mi"söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleFatih Tekke diye küfür icat edildi de bizmi duymadık acaba.Ama güzeldi.
Yorum
-
İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVallahi bravo..
Yani Gökhan' a sorsaydık o bile bu şekilde altından kalkamazdı herhalde..
Bir şey değil, adamın sarsukluğu da Umut' a patladı iyi mi
Pozisyondan sonra Gökhan'ın vermiş olduğu tepkiye bakarsak bende arkadaşa katılyorum.
Fakat şöyle söylemek daha iyi olur ;
Düşündüğünü gerçekleştiremedi-yapamadı-Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..Real MadridManchester United
twitter.com/TSerdarSx
Yorum
Yorum