Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak reşit bülbül tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    iyi ya maçta acayip üzüldüm. nedir bu sakatlıklar diye. inşallah iyileşir zaten ilerde eksiğiz bide gökhanın sakatlığını kaldırmaz bu beden
    yanı abi bende trt spikerin yalancısıyım maç esnasında saha içindeki arkadaşlarımız gökhanın önemli bişeyi olmadığını belirtdi dedi

Yorum

• Denizli Belediye Spor: Gökhan atan alır sippooor. Bu maçta olması gerektiği yerlerde göremedim onu hiç. Bir forvet daha olsa takımda umut ve gökhandan başka belkide tetikleyici olur forma için. Ama gökhanı topcu olarak desteklemek gerektiğini düşünüyorum çünkü çok para verdik

Yorum

• ben beğendim gökhanı bugün
        "fenerbahçe üzülmesin buraya kadar gelebilmek de bir başarı"

Şenol GÜNEŞ

Yorum

• patlama değil ama sıçrama yaptı...
          bordooooooo maviiiiiiiii

Yorum

• İlk 4 Gol'de en büyük katkısı olan oyuncu.

Tebrikler..
            Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
            Real Madrid
            Manchester United
            twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
              Real Madrid
              Manchester United
              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Attığı golden bir kısa süre sonra karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda kendisi müsait olmasına rağmen Umut'a vermek istedi. Umut kötü bir noktaya koşu yapınca Gökhan da berbat bir vuruş sonunda topu dışarı yolladı.

Derdim pozisyon değil, 5 bilemedin 10 dakika önce gol atmış bir oyuncu böyle bir vuruş yaptı diye yükselen Fatih Tekke tezahüratıydı...
                BORDO MAVİ

Yorum

• Gökhan Her maç 3 gol de atsa,Bu takımda rahat edemez...
                  Değerini bulduğu gibi satılmalı,Değerini şimdi bulmazsa da Fatih ile beraber oynarsa bulur...

Yorum

• Ben Gökhan'ın ilk yarıdan pek farklı olacağını düşünmüyorum. İnşallah yanılırım.
                    Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Attığı golden bir kısa süre sonra karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda kendisi müsait olmasına rağmen Umut'a vermek istedi. Umut kötü bir noktaya koşu yapınca Gökhan da berbat bir vuruş sonunda topu dışarı yolladı.

Derdim pozisyon değil, 5 bilemedin 10 dakika önce gol atmış bir oyuncu böyle bir vuruş yaptı diye yükselen Fatih Tekke tezahüratıydı...
                      hocam o kadar abartılacak bir şey değildi. ona bakarsan bütün stadda gökhan ünal diyede tezahurat yaptı. alkışlandı. bence gökhanın konuşmaları birazda olsa etkiledi taraftarımızı.
                      TRABZONSPOR
                      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                      Mesut Keleş (19)

Yorum

• Fatih Tekke diye küfür icat edildi de bizmi duymadık acaba.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• İlk olarak Özkan Erdem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Attığı golden bir kısa süre sonra karşı karşıya kaldığı bir pozisyonda kendisi müsait olmasına rağmen Umut'a vermek istedi. Umut kötü bir noktaya koşu yapınca Gökhan da berbat bir vuruş sonunda topu dışarı yolladı
                          Vallahi bravo..

Yani Gökhan' a sorsaydık o bile bu şekilde altından kalkamazdı herhalde..

Bir şey değil, adamın sarsukluğu da Umut' a patladı iyi mi
                          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• İlk olarak adem6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Fatih Tekke diye küfür icat edildi de bizmi duymadık acaba.
                            Burada sorunun ne olduğunu herkes anlıyor. Söz oyunu yapmana gerek yok. Ama güzeldi.

Yorum

• İlk olarak Great White tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Vallahi bravo..

Yani Gökhan' a sorsaydık o bile bu şekilde altından kalkamazdı herhalde..

Bir şey değil, adamın sarsukluğu da Umut' a patladı iyi mi
                              Soner Abi,

Pozisyondan sonra Gökhan'ın vermiş olduğu tepkiye bakarsak bende arkadaşa katılyorum.

Fakat şöyle söylemek daha iyi olur ;

Düşündüğünü gerçekleştiremedi-yapamadı-
                              Büyük Takım Büyük Futbolcularla Olur !..
                              Real Madrid
                              Manchester United
                              twitter.com/TSerdarSx

Yorum

• Hadi Gökhan...
                                Göster kendini...
                                Hamiş

Yorum

Yükleniyor...
                                X