Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Gökhan'ı şahsen tanıyor musunuz ?

Selçuk'a inanıyorsunuz Selçuk'un en yakın arkadaşına inanmıyorsunuz ....
    -Valla yakın arkadaşlar mı bilemem ama sahadaki mücaelelerine bakınca futbol dillerinin çok farklı olduğu belli..
    -Gökhanı tanımıyorum tanımakta istemiyorum..demeçlerini okuyunca burda zorla durduğunu düşünüyorum..
    -Geçen sene biraz iyiydi ..birisi ona nerde oynadığını hatırlatmalı..
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      -Valla yakın arkadaşlar mı bilemem ama sahadaki mücaelelerine bakınca futbol dillerinin çok farklı olduğu belli..
      -Gökhanı tanımıyorum tanımakta istemiyorum..demeçlerini okuyunca burda zorla durduğunu düşünüyorum..
      -Geçen sene biraz iyiydi ..birisi ona nerde oynadığını hatırlatmalı..

Sedat abicim sana körükörüne eleştirmek yakışmıyor be.

Yorumlarını beğenerek okuduğum kişilerden birisin ama Gökhan'a gelince işler,sende körükörüne eleştiriyorsun.Adam kendini toparlamaya başladı.Nerde olduğunu,niçin burada olduğunu biliyor,anlatmış Şenol Hoca.Röportajlarından da bunu anlamak mümkün zaten.

Biraz destek olalım.Lütfen..
      uff msglsn glba .s.s.s

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Yorumlarını beğenerek okuduğum kişilerden birisin ama Gökhan'a gelince işler,sende körükörüne eleştiriyorsun.Adam kendini toparlamaya başladı.Nerde olduğunu,niçin burada olduğunu biliyor,anlatmış Şenol Hoca.Röportajlarından da bunu anlamak mümkün zaten.

Katılıyorum ... ...

Ruhsuz Gökhan devam ederse beraber eleştirelim abi
        Twitter Adresim

Yorum

• İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

-Tamam onur senimi kırıcaz..inşallah yanılan ben olurum..bunada hiç üzülmem..
          Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
          Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
          .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• ben aslinda Önder Turaci... Burak... ve 4 Milyon Euroya Gökhani satardim... =) Önder Stoper Ihtiyacini giderir... Burak Yilmaz Orta Sahayi tamamlar... parayla 1 milyon üstüne koyup Fatih Tekke, Gutierrez ve Mehmet Batdali alabiliriz yani Transfer ihtiyacimiz kapanirdi... =)
            “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sizi düşünmeye davet ediyorum..Sadece Gökhan için yazmıyorum bu yazıyı.Diğer bütün futbolcularda dahildir bu söylemlerime..

Yarın maçınız var..Evinizdesiniz..Bir grup taraftarımsı balkonunuzun altına gelip size ana avrat tezahurat yapıyor..Fatih Tekke'nin bilmem neresini yiyin diye sofraya davet ediyor..Aşağıya forma at ulan gibi laflara kadar gidiyor bunlar..Siz Gökhan Ünal olsanız kafanızı maça verebilirmisiniz??

Antremandan çıkmışsınız eve gelmişsiniz,Evde yiyecek veya içecek herhangi birşey eksik.Bakkala gidiyorsunuz,Önceki gün gol kaçırmışsınız bir kaç tane..Bir tanede atmışsın..Bakkal ''Yok sana ekmek çık dışarı'' diyor..Tüm kapasitenizi maça yansıtırmısınız Umut'un yerinde olsanız.

Yapmayın..
              Bunlar gercekten olmusmu biliyormusun?yoksa duydunmu?eger bu yazilanlar gercekse vay benim trabzonumun haline.hani biliyordum da bu kadarinada pes dogrusu.

Yorum

• Bu ne ya??? Ne bicim Taraftar bunlar... Yeni okudum daha simdi... sok oldum... böyle... Taraftarim diye gecinen Insanlarin yüzünden kaliteli Yabanci Oyuncuda gelmez... kimsede gelmez...
                “Gökkuşağına ulaşmak istiyorsan yağmura katlanmak zorundasın.”

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Bunlar gercekten olmusmu biliyormusun?yoksa duydunmu?eger bu yazilanlar gercekse vay benim trabzonumun haline.hani biliyordum da bu kadarinada pes dogrusu.
                  Gökhan kendi ağzıyla söyledi www.ligtv.com.tr de var.
                  Gökhan Ünal: Üzerime araba sürüldü, Saha içindeki her türlü tepkiye hazırım ama saha dışında şahsıma küfür,hakaretler var vs.
                  Gökhan bu konuda haklı.

Kendi kalesine bile gol atsa bunları yapamazsın.

Biraz empati şart.
                  En son Yunus Emre SEYHAN tarafından düzenlendi; 07.01.2010, 18:37.

Yorum

• İlk olarak kıvanç çuvalcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yok duydum.Ama bize çok uzak olduğunu sanmıyorum.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Semih'te şok gelişme!
                      Devre arasında kadrosuna golcü transferi yapmayı planlayan sarı-lacivertli kulübün süpriz bir oyuncunun peşinde olduğu ortaya çıktı.

07/01/10 11:58

Teknik direktör Christoph Daum'un raporu doğrultusunda çalışmalarını sürdüren F.Bahçe'nin Kayserispor forması giydiği dönemde istediği Trabzonsporlu Gökhan Ünal'ın tansferi için girişimlerde bulunma kararı aldığı öğrenildi. Sarı-lacivertlilerin, golcü oyuncuya karşılık Karadeniz ekibine Semih Şentürk takasını teklif edeceği belirtildi.
                      Her fırsatta Trabzonspor'dan ayrılmak isteyen Gökhan'ın da F.Bahçe'den gelecek transfer teklifine sıcak bakabileceği belirtildi. Sarı-lacivertlilerin ayrıca daha önce de Trabzonspor'un gündemine gelen Uğur Boral'ı da bu transferde takas olarak düşündüğü alternatifler arasında. Ancak F.Bahçe'nin, bu transferde öncelikli olarak kulübü federasyona şikayet eden Semih'i takasta kullanmayı planladığı kaydedildi.

(YENİ ŞAFAK)

------------------------------

Semih ile takas edilirse cok güzel. Gökhan da gitmek istiyor zaten .
                      Fatih - semih ikilisi takimi süper hale getirir .

Yorum

• git gökhan git,semihide getirirsen üstüne kaymak olur.

Yorum

• arkadaşlar gökhana ankaragücü 4.5 milyon avro teklif etmiş gökhanın kendisi ile 1.5milyon anlaşmış ankaragücü öle haber haberler var

Yorum

• Gökhan,eğer ikinci yarı kalırsa kendine düşeni layıkıyla yapacaktır..Ben inanıyorum...
                            Gidersede eğer onun bonservis ücretiyle çok iyi forvet alınır...
                            Her iki taraf içinde hayırlısı diyelim...
                            Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
                            Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )

Yorum

• Transfer süresi bitene kadar,birkaç kulübe daha satılır.Sonra Gökhan bizimdir.Şu istedi bu istedi sözleri? Müşteri böyle kızıştırılır.
                              Vakti gelmiş bir şampiyonluk kupasını almamızı hiçbir güç engelleyemez..
                              UEFA sifonu çekti..TFF şimdi kararını düzelt..Düzeltmezsen..

Yorum

• 4,5 milyon euro gerçekten de çok iyi para.

Üstüne bir de Ediz'i alalım da versinler Gökhan'ı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X