Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X
Daraltma

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• -Üstüne araba sürmüşler kesinlikle inanmıyorum sana..
    -Gökhan dan hiç bişey olmaz bakın görüceksiniz...
    -Açıklama yapıcağına çıkta adam gibi topunu oyna ..
    -Bir adam senin kadar beceriksiz olsa yüzü kızarır ama sen ...
    Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
    Trabzonspor Trabzonspor Trabzonspor !
    .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

• İlk olarak Ahmet Başkaya tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ben vereyim ustam ...

Gökhan Ünal Ligin En Çok Gol Kaçıran Oyuncusu

Açıklama: Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği fakat şuana kadar bekleneni veremeyen Gökhan Ünal ligin en çok gol kaçıran ismi oldu.
      Kategori: Trabzonspor
      Eklenme Tarihi: 05 Nisan 2009
      Geçerli Tarih: 07 Ocak 2010, 15:15
      Site: Trabzonspor
      URL: www.futbol61.com/haber_detay.asp?haberID=728

Ligtv'de yapılan istatistiklere göre Trabzonspor'lu oyuncu Gökhan Ünal oynadığı karşılaşmalarda oratalama 5 gol pozisyonuna girerek türkcell süper ligin en çok gol pozisyonuna giren ismi oldu.Gökhan buna rağmen ligin en çok gol kaçıran ismide oldu.

kaynak:FUTBOL61.com
      geçen sene şampiyonlukdan etti bizi

Yorum

• İlk olarak yakarcı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        geçen sene şampiyonlukdan etti bizi
        Edenlerden biriydi kesinlikle...

Geçen sene iyiydi denilmesine inan şaşıyorum ...
        Twitter Adresim

Yorum

Edenlerden biriydi kesinlikle...

Geçen sene iyiydi denilmesine inan şaşıyorum ...
          Şaşıracak bir şey yok iyiydi.

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

• Gökhan geçen sene çok pozisyona girdi, normal sayıda gol attı, çok gol kaçırdı..

Yukarıda yazılanların kimisi iyi, kimisi kötü..
            BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunan sekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.

Yorum

• İlk olarak ÖmerFarukYılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şaşıracak bir şey yok iyiydi.
              Nesnel bir yargı olmadığından öyle dedim ...

Şaşırıyoruz demedim ...

Bence 5 pozisyondan 1'ini gol yapan forvet iyi değildir hatta berbattır....

Geçen sene 191 pozisyonla en çok pozisyona giren takımız bunların 70 'e yakınına Gökhan girmiş ...

Peki sizce geçen sene sizce Guiza iyi miydi kötü müydü ?
              Twitter Adresim

Yorum

• Sizi düşünmeye davet ediyorum..Sadece Gökhan için yazmıyorum bu yazıyı.Diğer bütün futbolcularda dahildir bu söylemlerime..

Yarın maçınız var..Evinizdesiniz..Bir grup taraftarımsı balkonunuzun altına gelip size ana avrat tezahurat yapıyor..Fatih Tekke'nin bilmem neresini yiyin diye sofraya davet ediyor..Aşağıya forma at ulan gibi laflara kadar gidiyor bunlar..Siz Gökhan Ünal olsanız kafanızı maça verebilirmisiniz??

Antremandan çıkmışsınız eve gelmişsiniz,Evde yiyecek veya içecek herhangi birşey eksik.Bakkala gidiyorsunuz,Önceki gün gol kaçırmışsınız bir kaç tane..Bir tanede atmışsın..Bakkal ''Yok sana ekmek çık dışarı'' diyor..Tüm kapasitenizi maça yansıtırmısınız Umut'un yerinde olsanız.

Yapmayın..

EĞİTİM ŞART!!!

Yorum

Sizi düşünmeye davet ediyorum..Sadece Gökhan için yazmıyorum bu yazıyı.Diğer bütün futbolcularda dahildir bu söylemlerime..

Yarın maçınız var..Evinizdesiniz..Bir grup taraftarımsı balkonunuzun altına gelip size ana avrat tezahurat yapıyor..Fatih Tekke'nin bilmem neresini yiyin diye sofraya davet ediyor..Aşağıya forma at ulan gibi laflara kadar gidiyor bunlar..Siz Gökhan Ünal olsanız kafanızı maça verebilirmisiniz??

Antremandan çıkmışsınız eve gelmişsiniz,Evde yiyecek veya içecek herhangi birşey eksik.Bakkala gidiyorsunuz,Önceki gün gol kaçırmışsınız bir kaç tane..Bir tanede atmışsın..Bakkal ''Yok sana ekmek çık dışarı'' diyor..Tüm kapasitenizi maça yansıtırmısınız Umut'un yerinde olsanız.

Yapmayın..
                  -Bu adamlar gerçek bu adamlar değişmeli öncelikle..
                  Trabzonspor demek inancın zaferi demektir ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam'' Dozer CEMİL Hopa & Beşikdüzü & Şahmelik
                  .................................................. ..................................................TERTEMİZ82

Yorum

Sizi düşünmeye davet ediyorum..Sadece Gökhan için yazmıyorum bu yazıyı.Diğer bütün futbolcularda dahildir bu söylemlerime..

Yapmayın..
                    Eğer bu yorumun içinde bana da diyorsanız ayırmanızı istiyorum ...

Kesinlikle Gökhan'a veya başkasına yapılanları tsvip etmiyorum....

Ayrıca Gökhan'ın kalmasını istiyorum ... Düzeleceğine inanıyorum ...

Ama savunulurken geçen sene iyiydi denilmesi bana komik geliyor ...
                    Twitter Adresim

Yorum

Yapmayın..
                      Yazdığın herşeye bende katılıyorum ama birde şu var bu oyuncular bu kadar para alıyor işlerine gelince profesyonel oluyor ama işine gelmeyince baskı var olmuyor bunlarında düşünülmesi lazım..
                      OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak Tunahan Güllü tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yazdığın herşeye bende katılıyorum ama birde şu var bu oyuncular bu kadar para alıyor işlerine gelince profesyonel oluyor ama işine gelmeyince baskı var olmuyor bunlarında düşünülmesi lazım..

Tunahanım profosyonellik de bir yere kadar be ...

Hakeme küfür ediliyor o artık alışmış ama senin kendi taraftarın sövünce çok kötüdür ..

Hele ki araba üzerine sürülüyorsa ...

Yemişim profosyonelliğini....
                        Twitter Adresim

Yorum

• -Araba sürmüşler üstüne öylemi...şimdi bunu selçuk söylese inanırımda gökhan söyleyince pek inanasım gelmiyor dooğrusu..

Yorum

Tunahanım profosyonellik de bir yere kadar be ...

Hakeme küfür ediliyor o artık alışmış ama senin kendi taraftarın sövünce çok kötüdür ..

Hele ki araba üzerine sürülüyorsa ...

Yemişim profosyonelliğini....
                            Ahmet bende dediğim gibi buna karşıyım ama nabıza göre şerbet verilmesi beni geriyor
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• Gökhan ile ilgili düşüncelerim de değişmedi. Değerini bilmiyor o formanın. Geçen sene ile bu sene arasındaki oyununda bir değişme görmedim ben açıkçası. Sadece gol atamadı. İnşallah ikinci yarı 2-3 maç üst üste gol atar da kendine gelir.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak Sedat tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                -Araba sürmüşler üstüne öylemi...şimdi bunu selçuk söylese inanırımda gökhan söyleyince pek inanasım gelmiyor dooğrusu..
                                Gökhan'ı şahsen tanıyor musunuz ?

Selçuk'a inanıyorsunuz Selçuk'un en yakın arkadaşına inanmıyorsunuz ....
                                Twitter Adresim

Yorum

Yükleniyor...
                                X