Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gökhan Ünal

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• O halde anlaştık.

Afedersin üstelediğim için.

Fakat ne oluyorsa, anlık tepkilerden oluyor orası da ayrı.
    "İzin ver Selim biraz,Hegel,Fichte diyelim,
    Felsefeyle ilişkin bir de ekmek yiyelim."

Yorum

• Ya çok eleştiriyoruz
      Yada göklere çıkarıyoruz
      Ortası yokmu bunun
      Gökhan Ünal ne yaptı şimdi göklere çıkarılıp umut bulut yerin dibine sokuluyor hayırdır kaval kemiğiyle gol atıyomuş en azından atıyor
      Ruhsuz sahada ne için var olduğunu bilmeyen hangi forma için mucadele etdiğini bilmeyen bir adam değil gökhan isterse ibrahimoviç olsun umut bulut,u tercih ederim

Yorum

• devre arasında gerekli dozda pastırma sucuk yüklemesi yapıldığı takdirde kayserideki performansına ulaşacağı kanaatindeyim

Yorum

• gökhan bey küçük emrah modunda biraz açıklama yapınca bayağı acıyan cıktı. acırsınız tabi. gökhana verilen para hissetmesenizde bizim cebimizden cıkıyor, peki o ne yapıyor saha da koşmuyor mücadele etmiyor top gelsin diye bekliyor, top geliyor ama vuracak gücü yok, saç ektirmiştir dünyanın parasını aldığı takıma aldığı paranın 10 da 1 inin karşılığını vermeden toplara bile bile kafa vurmaz, bunları yaptıktan sonra yok efendim özel hayatıma saldırı var. saldırı olur tabii. bir futbolcuyu bitiren özel yaşamıdır. sen atla ucaga rusyaya git , istanbula git sonra karı kız pesinde gez vücut güçsüz kalsın koşma terleme, topa vuracak takatin kalmasın... sonra da yok sundan oynayamadım bundan oynayamadım soyle dediler boyle dediler. sen profesyonel sin. ama bizde topcu avrupadaki gibi yetişmiyorki. futbolcularımızın cogu cahil futbolu okuyamıyorlar, aldıkları parayı da harcarken bocalıyorlar.
          senin aldığın paranın 10 da 1 i bana verilse senden daha cok hayrım dokunur takıma.

Yorum

• İlk olarak OZDEN KAYA tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gökhan bey küçük emrah modunda biraz açıklama yapınca bayağı acıyan cıktı. acırsınız tabi. gökhana verilen para hissetmesenizde bizim cebimizden cıkıyor, peki o ne yapıyor saha da koşmuyor mücadele etmiyor top gelsin diye bekliyor, top geliyor ama vuracak gücü yok, saç ektirmiştir dünyanın parasını aldığı takıma aldığı paranın 10 da 1 inin karşılığını vermeden toplara bile bile kafa vurmaz, bunları yaptıktan sonra yok efendim özel hayatıma saldırı var. saldırı olur tabii. bir futbolcuyu bitiren özel yaşamıdır. sen atla ucaga rusyaya git , istanbula git sonra karı kız pesinde gez vücut güçsüz kalsın koşma terleme, topa vuracak takatin kalmasın... sonra da yok sundan oynayamadım bundan oynayamadım soyle dediler boyle dediler. sen profesyonel sin. ama bizde topcu avrupadaki gibi yetişmiyorki. futbolcularımızın cogu cahil futbolu okuyamıyorlar, aldıkları parayı da harcarken bocalıyorlar.
            senin aldığın paranın 10 da 1 i bana verilse senden daha cok hayrım dokunur takıma.
            ne yapalım adamı satmayacağız diye açıklıyor kulüp
            bizde taraftarlık görevimiz olan desteğimizi veriyoruz
            gidip vuralım mı adamı oynamıyor diye
            bence biraz gökhan yerinede koymalıyız kendimizi
            mesela senin trabzonspordan kayserispora gönderildiğini düşünelim yüksek bir bonservis fiyatıyla
            bonservise karışabilirmisin hayır
            peki bonservisin yüzünden her gün sana forumlarda hoş şeyler söylenmemesi seni rahatsız eder mi?beni ederdi
            gökhanın aldığı parayı kisme bilmiyor
            yani kimsenin elinde yazılı bir belge yokken herkes senin aldığın para konusunda sana saldırıyor
            yani şöyle düşün seni bir şirket maaşlı işe bağlıyor
            sen 2000 tl maaş alıyorsun ama herkes senin oraya gelmenden bir anda rahatsız oluveriyorlar ve senin ne kadar maaş aldığını bilmeden ana bacı düz gidiyorlar.şirketi genel durumuda kötü.
            şirketten çıktın altındki çalışanlar sana kızıp otoparkta üzerine araba sürüyorlar,tabi sen bir şey yapamıyorsun.
            peki sana yüksek maaş verip işe alan şirket yöneticilerine beni almayın arkadaşım mı diyecektin,bu kadar parayı sen mi istedin?farz et ki istedin şirket yöneticileri senden daha ucuza çalışacak birini bulabilirdi ve zaten sen başka şirkette çalıştığından yer değiştirmekte istemezdin muhtemelen
            daha sonra işrketin durumu senin yetersizliğin,otoparkta meydana gelen hadiseler üzerine işe gelmekte isteksizliğin oluşuyor,artık şirket giderken ayakların geri geri gidiyor ve şirketin durumu hala iyi değil
            daha sonra şirket devredip yeni bir sahibi oluyor
            sen tabi yeni sahibe çıkıp durumu anlatıyorsun
            o da bütün şirketi toplayıp açıklıyor ki bundan sonra bu adamla çalışacaksınız
            fakat arada altında çalışan bir kaç memur hala senden rahatsız
            oysa şirketin yönetimi yeni değişti
            nasıl olacak bu iş?
            bir gazeteci çağırıp herş ey yolunda daha iyi olacağız gibisinden bir açıklamada bulunup çalışanlarınla yaşamaktan memnun olduğundan bahsediyorsun.....buna rağmen hala çıkıp seni istemeyenler olduğunu söyleyenler var
            sen olsan ne yaparsın
            ya da ne yapmalı ?
            şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

• eleştirileri üstüme çekmek gibi bir niyetim yok. ama GÖKHAN ÜNALI destekleyenler alınmasın. bu adamın Trabzonspora bir hayır getirmeyeceğini transfer olduğu günde söylemiştim. ve hala bu fikrimde ısrarlıyım. bu ruhsuz haliyle devam ederse taraftarı kanser eder.

Temennim fazla zarar etmeden inşallah elimizden çıkartıp fatih tekke ve iyi de bir yabancı forvet alırız. Fatih,umut,murat , ?? ( 4. transfer)
              bu 4 forvet bize yeterde artar bile....
              Biz Trabzonsporlular ne zaman birlik olursak şampiyonluk ozaman gelecektir.

Yorum

• Ben kimsenin üstüne araba sürmem tabi ki.
                Bana yapilinca da öldürmek istiyorlarmis hissine de kapilmam ama.
                "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak Serdær tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Geçen sezon için Türkiye liginde altın karma oluşturulursa Gökhan Ünal'ı forvetlerden biri yapardım.

İlk geldiği sezon 25 Attı ve attrdı daha ne olacak Ahmet
                  Haklısın bir bakıma ama çok gol kaçırdı yahuu çookk ... Ama olsun bizim oyuncumuz ve güvenmeliyiz ...
                  İlk olarak seyyah61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Ben kimsenin üstüne araba sürmem tabi ki.
                  Bana yapilinca da öldürmek istiyorlarmis hissine de kapilmam ama.
                  Yahu Bu futbolcu sen ben değil .. Sen tanımadığın adamın üstüne araba sürebilir misin ?
                  Twitter Adresim

Yorum

• hiç değilse gökhan bir silkelenirse iş yapar diye umudum var,

umut bulut için o umudumda yok, birde tek forvet koymuyormuyuz bazı maçlarda onu,
                    3 saniye ayağında top tutamıyor tam trajedi..
                    Bir Güneş Doğar Neler Değişir!

Yorum

• Bizim insanimizda tanidigi kisiye saka yapma huyu vardir.
                      Ister futbolcu olsun ister akraba olsun.
                      Benim hosuma giden bir sey mi? Degil!
                      Ama insanimizin sicakkanliligindan kaynaklanan bir olay bu.
                      Kendisine yapilinca bunu gazetelere canina kastetmislermis gibi lanse etmesi dogru degil.
                      Kastettigim olay buydu.
                      Ama yine de o olay hic olmasaydi daha iyi olurdu.
                      "Hoy, mañana y siempre con el Barça en el corazon"
                      "Bütün kış işedikleri denizlere/Yazın yüzmeye gidenlere yuh...
                      Sana da yuh, bana da yuh..."

Yorum

• İlk olarak M.S.SOFU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ne yapalım adamı satmayacağız diye açıklıyor kulüp
                        bizde taraftarlık görevimiz olan desteğimizi veriyoruz
                        gidip vuralım mı adamı oynamıyor diye
                        bence biraz gökhan yerinede koymalıyız kendimizi
                        mesela senin trabzonspordan kayserispora gönderildiğini düşünelim yüksek bir bonservis fiyatıyla
                        bonservise karışabilirmisin hayır
                        peki bonservisin yüzünden her gün sana forumlarda hoş şeyler söylenmemesi seni rahatsız eder mi?beni ederdi
                        gökhanın aldığı parayı kisme bilmiyor
                        yani kimsenin elinde yazılı bir belge yokken herkes senin aldığın para konusunda sana saldırıyor
                        yani şöyle düşün seni bir şirket maaşlı işe bağlıyor
                        sen 2000 tl maaş alıyorsun ama herkes senin oraya gelmenden bir anda rahatsız oluveriyorlar ve senin ne kadar maaş aldığını bilmeden ana bacı düz gidiyorlar.şirketi genel durumuda kötü.
                        şirketten çıktın altındki çalışanlar sana kızıp otoparkta üzerine araba sürüyorlar,tabi sen bir şey yapamıyorsun.
                        peki sana yüksek maaş verip işe alan şirket yöneticilerine beni almayın arkadaşım mı diyecektin,bu kadar parayı sen mi istedin?farz et ki istedin şirket yöneticileri senden daha ucuza çalışacak birini bulabilirdi ve zaten sen başka şirkette çalıştığından yer değiştirmekte istemezdin muhtemelen
                        daha sonra işrketin durumu senin yetersizliğin,otoparkta meydana gelen hadiseler üzerine işe gelmekte isteksizliğin oluşuyor,artık şirket giderken ayakların geri geri gidiyor ve şirketin durumu hala iyi değil
                        daha sonra şirket devredip yeni bir sahibi oluyor
                        sen tabi yeni sahibe çıkıp durumu anlatıyorsun
                        o da bütün şirketi toplayıp açıklıyor ki bundan sonra bu adamla çalışacaksınız
                        fakat arada altında çalışan bir kaç memur hala senden rahatsız
                        oysa şirketin yönetimi yeni değişti
                        nasıl olacak bu iş?
                        bir gazeteci çağırıp herş ey yolunda daha iyi olacağız gibisinden bir açıklamada bulunup çalışanlarınla yaşamaktan memnun olduğundan bahsediyorsun.....buna rağmen hala çıkıp seni istemeyenler olduğunu söyleyenler var
                        sen olsan ne yaparsın
                        ya da ne yapmalı ?
                        Gökhan önce kendini sorgulamalı, profesyonel olan o. etkilenmeyecek olan o. bu taraftar benden ne istiyor demeli. ama oyle oldugunu zannetmiyorum. senelerdir kimin üzerine araba sürülmüş burda, ogün olayı dısında kime vurulmu (ki oda tam bir cahilliktir). gökhan emin olun sizden daha rahat. bu taraftarı nasıl kandırırım hesabını yapıyor. senelerdir binlerce insanın onunde top oynayacaksın sonrada etkileniyorum diyeceksin. etkilenme kardesim. azacık kos, taraftar seni mücadele ediyor gorsun. bir futbolcuyu bitiren ozel yasamıdır. ha kimileri diyecek kimsenin ozel hayatına karısamayız diye, evet karısamayız. istediğin gibi özel hayatını yasasın ama sahada gelsin topnu oynasın, mücadelesini yapsın. adam kosmuyor ve oynamıyor. bunun tek sebebi özel hayatıdır. cinsel hayatıdır. kendine dikkat etmiyor. o yüzden gücü yok. futbolcu ekmek yediği klube hizmet edecek, emek sarfedecek. varmı onda bunlar. bi ara tomas jun geldi. kimse ona sehirde araba sürmedi, önünü kesmedi. neden???
                        sebebi Gökhan hala formasını kendine yakıstıramıyor, küçümsüyor, o yüzden mücadele etmiyor. sen önce kendine dikkat et, sonra taraftar kendini düzeltir gökhan efendi. 1,5 senedir ha düzeldi ha düzelecek dedik sabrettik, devamlı basında alısma sürecindeyim, umutla iyi anlaşıyoruz, vs... açıklamalar var. ben 1,5 senede mücadele ve hırs görmedim. şimdide küçük emrah modunda arkasına biraz taraftar alma çabasında.
                        En son OZDEN61 tarafından düzenlendi; 06.01.2010, 12:12.

Yorum

• İlk olarak Armağan Dere tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bi an kendimi o an ki duygularıma kaptırmış olabilirim,yoksa dövülsün demiyorum o da nihayetinde insan...Allah'ın bir kulu benim problemim boş boş dolanmasında Ruhsuz olmasında..
                          bir anda kendini farklı duygulara kaptıramazmısın, Gökhan'ı savunamazmısın, yok ama arkadaş yok, az kötü olmayagörsün birisi vuran vurana, iyi günde destek herkes olur, ya kötü günde

ruhtan kasıt nedir, onuda çok merak ediyorum, Jardel sizin tabir ettiğini ruh onda da yoktu, yeri belliydi, koşmazdı ama top alır gol atardı ama aldığı topları durduğu yerde alırdı, gerçekten bu ruhsuz kelimesini bir kişi ortaya attı herkes tamam bulduk Gökhana güzel bir isim dedi ve yapıştı kaldı üstüne
                          Biz Trabzonsporumuzun şampiyon olmasını isteriz ama sadece şampiyon olacak diye sevmeyiz

Yorum

• İlk olarak hamucera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bir anda kendini farklı duygulara kaptıramazmısın, Gökhan'ı savunamazmısın, yok ama arkadaş yok, az kötü olmayagörsün birisi vuran vurana, iyi günde destek herkes olur, ya kötü günde

ruhtan kasıt nedir, onuda çok merak ediyorum, Jardel sizin tabir ettiğini ruh onda da yoktu, yeri belliydi, koşmazdı ama top alır gol atardı ama aldığı topları durduğu yerde alırdı, gerçekten bu ruhsuz kelimesini bir kişi ortaya attı herkes tamam bulduk Gökhana güzel bir isim dedi ve yapıştı kaldı üstüne
                            Jardel'in oyun stili durarak oynamaktı, doğrudur...Ama gökhan durarak oynayan biri değil...Koşması lazım, koşarak iş yapar...Bundan önce öyle iş yaptı...Peki şimdi ne yapıyor...Sağa bakıyor sola bakıyor...Ama koşmuyor,mücadele etmiyor...İşte bu noktada kendisine yakışan kelime de ruhsuzdur...
                            21.12.2009 Unutmayacağız...
                            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
                            Cemil Usta
                            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• okuduklarıma yemin ediyorum şaşırıyorum vallahi pes billahi pes

Yorum

• oku oku benimde kafam karıştı...artık bekleyip görücez..yönetim ve hoca onun satılmasını istemiyor anladıgım kadarı ile...eee gökhanda kendimee geldim diyor..Bakalım gelmişmi gelmemişmi....
                                volkannn KOYDUK MU ?

Yorum

Yükleniyor...
                                X