Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Selçuk İnan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Her Ihtimale karsi, simdiden yerli bir Alternatif arastirmak/anlasmak lazim.
    Trabzonspor
    FC Barcelona MSV Duisburg
    Ganimetleri paylasanda Hirsiszdir!

Yorum

• trabzonspor yine her zamanki hatanin aynisini yapiyor tek bugünu dusunuyor yarini dusunmuyor, aldi brozekler bugün icin yarin öbur gün avrupa kupalarina katildimizda onlar mi basariyi getircek? sen önce riske gir ondan sonra basari bekle. Kahlenberg denilen adami ben almanyada malesef göremiyorum oysa hic mac kacirmiyorum neredeyse, niye mi?`adam yedeginin yedegi. Selcuk transferi derken bursaspor lu Muhammet Demir unutuluyor cok pisman olacagiz cok, ben gencler avrupa sampiyonlunda onu alman tv den izledim, cok saglam, bide bir öz guveni var san edersin 7-8 senedir profesyonel. Alman spiker onu öve öve bitiremiyordu iyi hatirliyorum artik bikmisdim sonra bakdim bide trabzonlu. ama sen istemezsen adam gibi oda gelmez, sonra niye bizde oynamiyorlar. niye bir Aykut demir, muhammet demir saymayacam devami cunku cok trabzonlu var orada burada iyileri kötuleride bizde tayfun gibi.

Yorum

• herkes kendince hakli birseyler söyluyor ama ben net konusuyorum bu egemen-selcuk olayi trabzonsporun sampiyonlunu alib göturecek. görun de bakin. ben bu yaziyi sene sonunda bulub ortaya koyarim. cunku!!! 2-3 mac isler ters gitdinde bu oyuncular bizim CEKIRDEKCI taraftarimiz tarafindan yuhlanacak, futbolu cok biliyormus ya bizim taraftar, ondan sonra trabzonlu olmayan ve kulube 100 de 90 futbolcularin parayla baglandi bu arkadaslarda kus gibi yuvadan ucacak. Biraz sert oldu biliyorum, inanin bunlari yazarken gözlerim doluyor, transfer sezon sonuna ertelendi ben halida burada bekliyorum, sanki adamlar uymuyormusta imza olacakda. ama bu is bu lig baslamadan bitmeli, insan hic olmazsa söyle yapardi biz imzayi atdik diye. Sanki sözlesmeyi görecegiz, nebileyim iste yeterki patlamaya hazir bizim taraftara koz vermesinler. arkadaslar bu sefer medya degil kendi oyuncularimiz kendi emeklerini harciyor görun de bakin, en huzurlu biz su 2-3 haftada olduk en huzursuz. trabzonlu olmak aci cekmekmis.

Yorum

• Haaaaaaaaaa aklimdayken burada bazi arkadaslar vardi heb benimle Fatih Tekkeyi tartisiyorlardir, alinmamasi icin tek nedenleri huzuru bozarmis, allahaskina nerede huzur hankisi bozmuyorki. Almanyadaki Bayern Müniche FC Hollywood diyorlar biz onlarida solladik heb macera bizde. basari olur futbolcunun arabasi kursunlanir, basari olur starlar rusyaya satilir, basari olur aurellio bedava fenere gider, iyi kadro olur abdullah ve ogün komik bir karsilinda fenere verilir, basari olur asbaskan istifa eder, taraftar fatihi ister baskan tesisler burada gelsin imza atsin der, basari olur yabancilar noel der yilbasi tatili der oh keyfim der sonra özur dileriz der, basari olur symkowiak kazma hoca yuzunden futbolu birakir, basarili olur golcu bulmusken bavullarla adam havalaninda yatar kacmak icin daha cok var ama sinirden yaziyorum hadiyin bu senede hayal ister kizin banane bikdim artik, heb ters birsey olur futbolun icine edeyim ben kafayi yiyecem abi ya.

Yorum

• ligde tek galibiyetin değeri 750 bin TL biz bu adama parayı basalım aklı gitmesin başka yerlere verelim yıllık en az 2m € ne olacak sanki ? giderse bulabilecek miyiz oraya adam ? hayır, onun gibisi gelmeyecek ! üstüne bide milyonlarca € akıtacağız, ne gerek var ?!

tavan ücret verilmeli, ''en az 2-2.5m €'' teklif edilmeli ne yapıp edip selçuk a en az 3 yıllık sözleşme imzalatılmalı.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• selçuk için söylenecek tek söz var:
              NİYETİ OLMAYAN EŞEĞİ DERE KENARINA DA GETİRSEN SU İÇMEZ (Şenol Güneş)
              "Eğer yasalara saygı gösterilmesini istiyorsak, önce saygı gösterilecek yasalar yapmak lazımdır."
              Louis D. Brandeis

Yorum

• İmzalamazsa belki Trabzon bir nebze olsun güç kaybedebilir ama Selçuk çok daha fazla şey kaybedecektir.Her şey kendi elinde ya imzalar şampiyonlukların parçası olur yada gider sıradan bir futbolcu olur.
                Adalet herkese eşit uygulanırsa güzeldir!!

Yorum

• Selçuk'u önceden Ünal Karaman gibi efsanelerden olabilecek potansiyelde görüyordum. Yanılmışım.

Yorum

• Su içtiğin kaba işemeyeceksin işeyenlerin çoğu süründü süründü en sonunda futbolu bıraktı Trabzonspor dan gidiş futbolu bırakmaktır yanlış yapma selçuk sana bir abi tavsiyesi
                    En son kudu_61 tarafından düzenlendi; 12.01.2011, 14:58.
                    UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Şampiyon yap bizi Selçuk.
                      ''...En neşeli, en hüzünlü, en duyarlı, en vurdumduymaz, en hızlı, en ağır, en çabuk, en acelesiz yanımızdır Trabzonspor. Bu sene olmadı bir dahaki sene kesin şampiyonuz. Ben göremem ama...''
                      Kazım Koyuncu

Yorum

• Eğer gidecekse sadece şunu söyleyebilirim kendisine;

Kişiler önemlidir. Onlar değer katabilirse Trabzonspor büyür. Ancak kişilerin yokluğunda Trabzonspor yok olmaz. Şenol Güneş.

Yorum

• Selçuk gönülden bir Trabzonsporlu değil, ancak iyi bir profesyonel. Dışarıdan bakıldığında iş ahlakına da sahip olduğu izlenimi veriyor. Bu itibarla imza atmasa bile şampiyonluk için elinden geleni yapacaktır. Ancak şu klasik "verin bilmem kaç milyon euro, ne olacak ki..." mantığını anlamıyorum. Yahu millet senede 10.000 TL kazanmak için biryerlerini yırtıyor, siz tutmuş ver euroları gitsin diyorsunuz. Hayatınızda hiç 2 milyon €'yu yönetebildiniz mi? Hadi bırakın yönetmeyi, bir arada gören kaç kişi var aranızda? Vallaha ben Trabzonspor bütçesini yönetemem, varsa aranızda bu kadar kallavi bir beyin, gitsin ilk seçimde aday olsun.

Hatırlarsanız Atay Aktuğ döneminde çok iyi niyetle yaptığımız "ücretlerde iyileştirme" operasyonu hem maddi, hem de manevi bakımdan önemli sıkıntılar yaşatmıştı kulübümüze. Ancak takımın şu anda en değerli 3 oyuncusundan biri olduğu için - maddi şartlar da uygun ise- Selçuk üzerinden tavan ücret uygulaması yapılmasına kimsenin itiraz etmeyeceğini düşünüyorum.
                          BİLMEM ANLATABİLDİM Mİ?

Yorum

• Yorum

• Madem öyle,
                              Şimdiden bir alternatif arasak iyi olacaktır...
                              Hamiş

Yorum

• Türkiyede Trabzonspordan başka takımda oynamam...Şelçuk İnan
                                Lig Tv

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim