Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Selçuk İnan

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bugün çok kötüydü gerçekten.Werder maçında da beklenen performansı sergileyememişti.Umarım bu durum yorgunlukla alakalıdır.Yoksa biz Selçuk'un ne kadar değerli bir isim olduğunu biliyoruz.
    Colmandante

Yorum

• Yorgundu Selçuk.Kendini gösteremedi bugün.İyi futbolcu olduğunu herkez biliyor.Hazırlık maçlarında olur böyle aksaklıklar.Takılmayalım böyle şeylere
      facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Uzun pasları ve tek paslarıyla zaman zaman takımı atağa kaldırdı. Malesef bunların çoğunda ofsaytta kaldık. Top kaybı yapmaması ve kaptığı topları olumlu kullanması da bizim için sevindirici. Ancak çabuk yoruldu, idman temposundandır diye düşünüyorum.
        BORDO MAVİ

Yorum

• Yanında pas alışverişi yapabilecek bir oyuncunun eksikliğini hissettiği kesin..

Ona rağmen müthiş bir tempo ile oynayan Wolfsburg ortasahasına karşı amansız bir mücadele verdi..

Hatta zaman zaman ani kontra toplar ile forvetlerimize asistler de yaptı..

İkinci yarıdaki değişikliklerden sonra o da oyunun ciddiyetinde uzaklaşmış olsa da ortasahada banko oynayacağı kesin..
          "söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"

GW

Yorum

• selçuk çok iyiydi arkadaşlar oynadığımız tempoyuda dikkate alırsak gene iyi işler yaptı bence bu sene çok güzel şeyler yapacak selçuk

Yorum

• Selçuk çok kötü veya kötü oynadı diyenleri gerçekten anlayamıyorum.Her iki maçtada çok koşup mücadele etti ve orta sahada pas yapan aklında pas yapma fikri olan tek isimdi.Pas attıktan hemen sonra boşa kaçıp yine topu istiyor bunu yapan adam top oynamak istiyordur arkadaşlar.Herkesin fikrine saygı duyarım ama bu ağır tempodan sonra bana göre iyi oynuyor ve bu takıma yanına pas yapan birisi daha katıldığı takdirde çok faydalı olacağını düşünüyorum
              "Dünyada bir yerdeyim ben"

Yorum

• Selçuk hem iyi bir topçu,hemde iyi bir karakter(Lippi nin istediği tipten)
                çok ağır geçen idmanlar
                artı üst üste oynanan hazırlık maçları performansını az biraz etkilemiş olabilir
                mesele değil
                TSL nin en klas oyuncularından biri
                Selçuk gönlümüz seninle
                devam gardaşım...
                YAVUZ SULTAN SELİM

Yorum

• Bu yıl orta sahada bize en faydalı olcak isim "Selçuk" ....
                  .

Yorum

• Stada izleyen birisi olarak selcuku cok kötü gördüm ama yorgunlukdan heralde...cok pas hatasi felan yapti ama dogal...ayrica sol ic oynayamiyor bu cocuk...

Selcuka güvenim sonzuz ligde yildiz olacakdir..
                    ...TRABZONSPOR...
                    "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Sol tarafta etkisizdi inş. gerçek mevkisinde daha iyi işler çıkarır.
                      Trabzonsporlu olmak bir ayrıcalıktır.

Yorum

• Ersun hocamızın vede benim vazgeçilmezlerimden olucak..

Hatta oldu..
                        ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• selcuk da su ana kadar bekleneni veremeyenlerden biri olarak göze carpiyor.
                          bunu bir elestiri anlaminda söylemiyorum,her futbolcunun yasayabilecegi uyum sorunlarini hele de yepyeni bir takimda yasamasi dogaldir.
                          ama selcuk yetenekleriyle bu takima ligler baslayinca faydali olacaktir.bundan süphem yok.
                          "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• giray ve ceyhun gibi selçukta banko oynaması gereken oyuncularımızdan..
                            taraf

Yorum

• hoşgeldin trobzona Selçuk abi...
                              SeNiN İçİn CaNıM ve MaLıMı VeRiRiM...

Yorum

• selçuk bu sene lige dmagasını vurur,demedi demeyin
                                @zafercalikoglu
                                @trabzonspor

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim