Bugün çok kötüydü gerçekten.Werder maçında da beklenen performansı sergileyememişti.Umarım bu durum yorgunlukla alakalıdır.Yoksa biz Selçuk'un ne kadar değerli bir isim olduğunu biliyoruz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Selçuk İnan
Daraltma
X
-
Yanında pas alışverişi yapabilecek bir oyuncunun eksikliğini hissettiği kesin..
Ona rağmen müthiş bir tempo ile oynayan Wolfsburg ortasahasına karşı amansız bir mücadele verdi..
Hatta zaman zaman ani kontra toplar ile forvetlerimize asistler de yaptı..
İkinci yarıdaki değişikliklerden sonra o da oyunun ciddiyetinde uzaklaşmış olsa da ortasahada banko oynayacağı kesin.."söylediklerin kimseyi rahatsız etmiyorsa hiçbi' şey anlatmıyorsun demektir"
GW
Yorum
-
Selçuk çok kötü veya kötü oynadı diyenleri gerçekten anlayamıyorum.Her iki maçtada çok koşup mücadele etti ve orta sahada pas yapan aklında pas yapma fikri olan tek isimdi.Pas attıktan hemen sonra boşa kaçıp yine topu istiyor bunu yapan adam top oynamak istiyordur arkadaşlar.Herkesin fikrine saygı duyarım ama bu ağır tempodan sonra bana göre iyi oynuyor ve bu takıma yanına pas yapan birisi daha katıldığı takdirde çok faydalı olacağını düşünüyorum"Dünyada bir yerdeyim ben"
Yorum
-
Selçuk hem iyi bir topçu,hemde iyi bir karakter(Lippi nin istediği tipten)
çok ağır geçen idmanlar
artı üst üste oynanan hazırlık maçları performansını az biraz etkilemiş olabilir
mesele değil
TSL nin en klas oyuncularından biri
Selçuk gönlümüz seninle
devam gardaşım...YAVUZ SULTAN SELİM
Yorum
-
selcuk da su ana kadar bekleneni veremeyenlerden biri olarak göze carpiyor.
bunu bir elestiri anlaminda söylemiyorum,her futbolcunun yasayabilecegi uyum sorunlarini hele de yepyeni bir takimda yasamasi dogaldir.
ama selcuk yetenekleriyle bu takima ligler baslayinca faydali olacaktir.bundan süphem yok."Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."
Yorum
En Aktif Kullanıcılar
Daraltma
En aktif kullanıcı yok.

Yorum