Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak haylaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Takimda mid-mid diye tabir edilen yerde oynayabilen tek oyuncumuz ben hep begenmisimdir ama ne yazikki trabzondaki medya colmanida gondermeye calismakta bana gore bir dugun icin karmasa bos yere hondersek ya besiktas yada salatasaray havada kapar
    Eline bela almak konusunda bizimle kimse yarışamaz ve emin olun hiçbir büyük takım bu adamı kadrosuna almaz. Adam bırak Trabzonspordaki misyonunu, futbolculuk açısından da misyonunu tamamlamış.

Yorum

• Ah be Colman hem bize hem de yengeye bu yapılır mı be!

Yorum

• Gustavo Alejandro Colman

Bu Colman'ı özledim, ama kendisi öldü herhalde.

Yorum

• Son oynadığı maçların hepsinde kötüydü. En son galatasaray maçında iyi oynadığını hatırlıyorum. Artık bu maç Colman iyi oynayacak mı diye düşünmek istemiyorum. Artık gitmeli ya da kendisine çeki düzen vermeli.

Yorum

• Takımlar beraber çalışmalara başlamış.

Özür diledi mi, affettirdi mi kendini?

Cidden merak ediyorum.
            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Gustavo Colman ve Didier Zokora kadro dışı bırakıldı.

Kaynak : NTVSPOR / FANATİK
              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• Ynt: Gustavo Alejandro Colman

Kendi sonunu kendi ellerinle hazırladın resmen Colman.
                Ne diyim ben sana..

Yorum

• Takimda oynamamak icin en istekli oyuncu,kendisini tebrik ediyorum.

Nasil olsa tikir tikir parasini aliyor neden oynasin ki?
                  "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Takımın Colman'a ve Zokora'ya ihtiyacı var ceza verecekseniz futbolcuya ceza verin takıma değil.

Her önünüze gelen topçuyu gönderiyorsunuz.Takımda disiplinsizlik varsa bunun sebebi teknik direktördür.Şenol Güneş döneminde bu kadar sıkıntı yoktu.
                    22 Mustafa Yumlu

Yorum

• İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Alıntı:
                      haydar6153 tarafından yazılan
                      bizim taraftarın bitmedi "iki estetik hareket yapan adama sevdası"... süper ligde ortasahada çıtkırıldım adam oynatma lüksü bir tanedir.Bu ya Adrian ya Alan ya başkası , serkanın bile ortasahada oynaması halinde colmanda daha fazla verim vereceği düşüncesindeyim.

Alıntı:
                      haydar6153 tarafından yazılan
                      vasat bir topçunun vasatı aşabilmesi için scoutların aradığı ilk şart: istikrar...
                      colman bunu 5 senede aşamadığına göre hala vasat bir topçu..
                      dün iyi idi.

hala aynı düşüncelerdeyim.
                      İlk olarak haydar6153 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      yaptığım yorumlardan seçmeler, hepsinin doğru olmasına üzüldüm takımım adına...:1-sıradan topçu, kimse yükseklere çıkarmasın iyi oynadığı maç sayısı bir elin parmağı....kız gibi yumuşak, saçma sapan pas hataları, hucüma çıkarken tanker gibi ağır kalkması vs dua etsin ordu maçında arkasını toplayan her yere koşan soner vardı yoksa o top kayıpları çok pahalıya mal olurdu...kimse sakatlıktan yeni çıktı edebiyatı yapmasın trabzonsporda oynayan bir orta saha oyuncusu aynı maçta takım hücüma çıkarken minimum 3-4 top kaybetmez,, kaybedemez..
                      2-ya herkeste bi koşuyor kelimesine takılıyor iyi de hocam kaç tap çaldı ? kaç kere girdiği ikili mücadeleyi kazandı ? emre her omuzda 2 m geri fırlattı bu adamı , topla çıkarken 2 çok önemli hata yaptı ve ikiside çok çok tehlikeli pozisyona dönüştü.Özellikle topla ilk çıkışlarda çok ağir bu adam nacizane olarak yıllarca top oynayan biri olarak söylüyorum bize geldiğinden beri hep ortada idim bu adam için bazen fena değil bazen berbat ama canlı birkaç maçtan sonra malesef bizim takım için yeterli değil ince ,çelimsiz vücüduna rağmen çok ağir çıkışları var ve ikili mücadelede çok zayıf
                      3-şampiyon olacak bir takımın orta alan oyuncusu değil tabi henüz ..daha yaşı genç ve bizde ilk senesi bakalım seneye nekadar koyacak üstüne (2009 tarihli yorumlarım)
                      4-bence en iyi olduğu maçlarda da sorunu bu adamın..topu ayağina aldığı anda çok yavaş bariş memiş misali ani splinter olsa topu aldığı anda hem adam gececek hem daha fazla pas yapma imkanı doğacak..yaşı genç inşallah daha ii olacak (2009)
                      5-kasmaya gerek yok duygusal düşünüyosunuz hata yapıyosunuz bence. bende seviyorum ama tsyi dha çok seviyorum ve şampiyonluk istiyorum colmanvari oyuncularla şampiyon olunmaz ama kendini geliştirir takıma adapte olursa kalsın tabiki (2009)

özetle 5 senede bana kendini sevdiremedi hiç oysa serkanı, halili bile sevdiğim (beğendiğim) dönemler olmuştu.
                      11.04.2014 değişen birşey yok...
                      Trabzon-Çaykara-Yeşilalan (Holaysa)

Yorum

• İlk geldiği sezon ve şampiyon olduğumuz sezon - ki kısmen- haricinde hiiiç bi faydanı göremedik.Maç seçersin,kapris yaparsın,Topla dripling yapıp adam eksiltemezsin..Sayayım mı?Kamplara geç gelirsin.Ama cukkayı cebe indirme konusunda pek mahirsin..Defolup gidersin inşallah sezon sonu ...Ha yukarıda bu sahtekarı savunan arkadaşlar acaba ironi mi yapıyor diye de sormak sitiroum..

Yorum

• kazandığın para takıma katkınla kıyaslandığında aldığın parayı hak etmiyorsun, yazıklar olsun, haram olsun, özellikle son üç yıldır.

Yorum

• Zamanı geldi diye bu takımdan Şenol Güneş bile gönderildi.

Yeterince açık olmuştur sanırım.

Seviyoruz seni Colman. Ama artık elveda demenin vaktidir..
                            Yaşamak Direnmektir!

Yorum

• Oyunun,futbolculuğunu bir kenara bırakıyorum bu kadar laubali davranışların cezası nasıl bukadar geç kesilir aklım almıyor.Tez zamanda satılmalı
                              Elektrikte Edison,futbolda Trabzon,Araplarda petrol ,Trabzon'da Futbol...

Yorum

• Benfica'nin istedigi dönem'de satmaliydik....2 yildir ortalik'da yok.!!!
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Yükleniyor...
                                X