Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Maçın en iyisiydi.
    Her yerde mücadele etti.
    Balatası yandı adamın.

Yorum

• İlk olarak İsmail SARAL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bu adamı bir ben mi beğenmiyorum Tamam ayaklarına hakim pas alış verişini iyi yapıyor ama bu kadar kolay çalım yenmez be kardeşim. Yediği çalımlar ve boşalttığı ortasaha yüzünden çokgol yiyoruz. Kız gibi top oynuyor ve yavaş. Ama son haftalara göre dün daha iyiydi.

çalımda yemeyıp sureklılıgı olsa trabzonda tutamazsın zaten
      Turkıyede adalet 12 yasında kız cocugudur, O nun da kendı Rızası vardır.... Turk mahkemeleri..

"Adaletın Temelı Mulktur"

Yorum

• İtalyadaki maçları seviyor Colman reyiz bide ani preslerine hastayız.

Yorum

• adam resmen dün akşam bağırdı "yanıma sağlam bir adam bulun da top oynayalım" diye.

insallah duyan olmuştur.

Yorum

• Cok iyiydi dün aksam,takimin en iyisiydi diyebilirim.

Son maclardaki performansi sevindirici ama umarim antalya macindan önce ülkesine kacmaz.
            "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• Sahanin yildiziydi...
              ...TRABZONSPOR...
              "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• İlk olarak canna52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                adam resmen dün akşam bağırdı "yanıma sağlam bir adam bulun da top oynayalım" diye.

insallah duyan olmuştur.

Aykut Akgün
                *
                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• Yavas, bitirici paslar atamiyor, oyun kuramiyor, gucsuz, hava topu yok. Neyini beyeniyorsunuz?

Yorum

• İlk olarak Hunk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Yavas, bitirici paslar atamiyor, oyun kuramiyor, gucsuz, hava topu yok. Neyini beyeniyorsunuz?
                    Haklısın tabi önünde dünya starı Henrique var. Nasıl asist yapamazsın Colman!!! Futbol sadece bir kişiyle mi oynanıyor zannediyorsun, Colman'ın yanında sağında solunda adam gibi oynayan kim var da Colman'dan oyun kurmasını bekliyorsun? Hava topu ne alaka anlayamadım? Bütün orta saha oyuncuları hava topunda iyi olacak diye bir kural mı var? Xavi, İniesta hava topunda on numaralar zaten.

Yorum

• yanına biri lazım ama bu zokara değil
                      işkenaz

Yorum

Yavas, bitirici paslar atamiyor, oyun kuramiyor, gucsuz, hava topu yok. Neyini beyeniyorsunuz?
                        mra'yi-mustafa yumluyu aykut akgunu begenen bir adam olarak colman'i begenmemen gayet dogal..cok yanlis spora kendini kaptirmissin.
                        futbolu sadece izlemekle yetinsen daha iyi olacak sanki.yoruma bak cay demle.

Yorum

• İlk olarak tristram tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          mra'yi-mustafa yumluyu aykut akgunu begenen bir adam olarak colman'i begenmemen gayet dogal..cok yanlis spora kendini kaptirmissin.
                          futbolu sadece izlemekle yetinsen daha iyi olacak sanki.yoruma bak cay demle.
                          Allah Allah ya bak sen. Seni futbol bilgimle tokatlarim, oyle diyim sana

Onunde Henrique gibi dunya yildizi var diyen arkadas. Yaninda oynayanmi var ne demek, ben kendi bireysel ozelliklerinden bahsediyorum, pas attida henriquemi kacirdi?

Cidden Colmanin ne ozelligi var bana soylermisin. Yemin ediyorum Aykut Akgun daha yararli oynuyor. Hem yabanci yeri aliyor hem yaptigi birsey yok, ilk senesinde bi oynadi adam gibi o kadar.

Yanina istedigin kadar adam al, etrafinda adam gelince beyni duran bir oyuncu Colman.

Orta sahada olmasi gereken en onemli ozelliklerden biri olan KARAR VERME yok bi kere.

Kafa topunuda hani hic bir ozelligi yok bari kafa topu olur falan ortasahada hava topunu alir falan diye dicektim ama o da yok.

Arada ara paslar atiyor ve pres yapiyor diye ortasahada yabanci hakkimizi bu oyuncu yerine, yerine alinicak kaliteli bir ortasaha ile kullanmamiz Trabzon icin daha yararli olur.

Colmanin eskiden sevdalisiydim oyle soyliyim o zaman belki tek acidan bakmadigimi anlarsiniz.

Yorum

Allah Allah ya bak sen. Seni futbol bilgimle tokatlarim, oyle diyim sana

Onunde Henrique gibi dunya yildizi var diyen arkadas. Yaninda oynayanmi var ne demek, ben kendi bireysel ozelliklerinden bahsediyorum, pas attida henriquemi kacirdi?

Cidden Colmanin ne ozelligi var bana soylermisin. Yemin ediyorum Aykut Akgun daha yararli oynuyor. Hem yabanci yeri aliyor hem yaptigi birsey yok, ilk senesinde bi oynadi adam gibi o kadar.

Yanina istedigin kadar adam al, etrafinda adam gelince beyni duran bir oyuncu Colman.

Orta sahada olmasi gereken en onemli ozelliklerden biri olan KARAR VERME yok bi kere.

Kafa topunuda hani hic bir ozelligi yok bari kafa topu olur falan ortasahada hava topunu alir falan diye dicektim ama o da yok.

Arada ara paslar atiyor ve pres yapiyor diye ortasahada yabanci hakkimizi bu oyuncu yerine, yerine alinicak kaliteli bir ortasaha ile kullanmamiz Trabzon icin daha yararli olur.

Colmanin eskiden sevdalisiydim oyle soyliyim o zaman belki tek acidan bakmadigimi anlarsiniz.
                            pres yapmak çok önemli bir özellik.adam koca takımda tek düzgün pres yapan adam.özellikle pres zamanlamaları çok iyi.ayrıca komple ortasaha diyebileceğimiz tek oyuncumuz colman.maç içinde bütün sahayı dolaşır,hep topun olduğu yerdedir, sorumluluk almaktan kaçmaz.ara pası atmakta kolay bişey değil hani.problem olarak ,her maç güvenemiyorsun.bazen çok kötü oynayabiliyor.

Yorum

• Colman'ın topa hükmetme, pas kalitesi, top tekniği, dar alandan topu çıkartabilmesi vs yeteneğini görmeyen birisi için 2 seçenek var
                              1- kör
                              2- futboldan anlamıyor

Colman, oynarsa daima fark getirir.
                              Selcuk gittikten sonra Colman'dan Selcuk yaratılmaya calısıldı, halbu ki yanına yeni bir Selcuk bulmamız gerekiyordu

Yorum

• Tamam ben futboldan anlamiyorum o zaman, siz dediginize gore oyle olmali

Yorum

En Aktif Kullanıcılar

Daraltma

En aktif kullanıcı yok.
                                Yükleniyor...
                                X
                                WhatsApp Resmi İletişim