Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• yine takımda en iyi oydu bu akşam
    HAMİ_41

Yorum

• Süper başladı.Sonra durakladı.Daha sonra maçı dalgaya aldı adeta çalımlar falan.Gerçi zaten maç gitmişti çokda bişey söylemek saçma olur.

Yorum

• İlk olarak Hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        yine takımda en iyi oydu bu akşam
        birde olcan vardı onu unuttum
        HAMİ_41

Yorum

• Genelde herkes vasat üstü ya da iyi oynar ama Colman kötü olur. Bu sefer de tersi oldu...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İyi futbol için çok geç.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• ilk defa iğrendim senden
              facebook.com/bizeheryertrabzon

Şikebahçe düşsün ligtv alacağım =)

Yorum

• Bütün takim oynamaz colman oynamaya baslar. 4 sene olacak ben bu adami cözemedim.
                Rüzgar eken firtina biçer

#7 Taquara

Yorum

• Sen bu takımın herşeyisin Colman. Bu takımın bir parçası olduğun için çok mutluyum. Sana sallayanlar utansınlar. Tek başına koşan basan top kapan pas atan bir oyuncusun. Helal olsun.

Yorum

• Bi ara Psvnin paslarını sayıyordu

Yorum

• burak icin selcuk olmadan 10 gol atamaz diyorlardı selcuk olmadan colman top bile yapamıyor vay anasını ya bir adamı takımda bu kadar arayacagımı düşünmezdim
                      ‎Burak Yılmaz'ın kapatmadıgı Trabzon defteri İcraya verdigi Kulübümüzden parasını alınca kapatacaktır NOKTA!!
                      NANKÖRSÜN BURAK YILMAZ

Yorum

• Mücadele eden 2-3 kişiden biri. Gereksiz top kayıpları oldu sadece.

Yorum

• İlk olarak Legolas77 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          burak icin selcuk olmadan 10 gol atamaz diyorlardı selcuk olmadan colman top bile yapamıyor vay anasını ya bir adamı takımda bu kadar arayacagımı düşünmezdim
                          Onu Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın. Ona olan duygularım iş bilmez yönetim için de geçerli.

Yorum

• takımın en iyi 2-3 oyuncusuydan biriydi bugün
                            Sanılmasın Yine basmış onu bunaltılar,Yanılmasın öyle dalga geçen yabancılar...tek ve gerçek aşk Trabzonspor

Yorum

• İlk yarı iyiydi ancak 2.yarı umutların bitmesiyle o da pek bir varlık gösteremedi.Colman'ın maç seçtiğine hemfikiriz.Lige önem vermeli artık.Yoksa seneye maç seçeceği bir C.L veya Avrupa Kupası maçı olmayabilir.
                              Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• İlk olarak Onur Civelek61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ilk defa iğrendim senden
                                Ben de bu yorumdan iğrendim, yazıklar olsun sizin gibi taraftarlara
                                "Trabzonspor taraftarı rüzgara uymaz, rüzgarı yaratır" Şenol GÜNEŞ

Yorum

Yükleniyor...
                                X