Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Colman'ı top rakipteyken ve bizdeyken ayrı olarak değerlendirmek gerek. Top rakipteyken takımın stratejisi neydi bilmiyorum ama Burak ve Halil sürekli Colman'ı ileride basması için çağırdılar. Colman'da pres için ileri çıktı fakat kendisine pres yapmasını söyleyenler ona yardımcı olmayınca Psv kendi sahasını çok rahat geçti. Colman pres yapıyor defans ceza sahası çizgisinde, Serkan ve Aykut da onların hemen önlerinde yani Colman'la aralarında en az 30 metrelik bir mesafe var. Bu planı kim hazırladı bilmiyorum ama tahmin etmek zor değil ve bu stratejinin sahibi Colman'ın performansının baş sorumlusudur.

Top bizdeykende durum farklı değildi. sağında solunda Serkan ile Aykut, takımın geri kalanı 30 metre ileride. Maçta Colman diğer oyuncularımız gibi kötü oynadı buna kimse itiraz etmez herhalde ama performanslarından ötürü oyuncuları suçlamak yanlış. Takımın bu halde olmasının sebebi yanlış oyuncu tercihleri ve taktiksel yetersizlik. Bunun sorumlusunun kim olduğuda belli.

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Colman in apacik bir istikrar sorunu var,bunu neden görmezden geliyorsun?

Kalitesi var evet bende kabul ediyorum ama bu kalitesini ortaya koyamadiktan sonra ne yapayim ben colman i?
      istikrar sorunu var bende bunu kabul ediyorum... ama bu istikrar sorunu bu yil ortaya cikmadi...gecen senede vardi ilk geldigi sene de vardi...dedigim gibi iyi organize olmus bir orta sahada cok güzel isler yapiyor... satilmasindan falan yana degilim...ama uyarilmali bir sekilde... kendisine ceki düzen vermeli....

Yorum

• mesela hoca bugün colmani oynatirsa demekki psv macindan bir ümidi yok demektir...

Yorum

• Fatih Terim Colman'ı havada kapar. Colman'ın etrafına esaslı adamlar lazım. Yoksa yakın zamanda zoraki bir durum olur. Yalnız ben de kabul ediyorum saçmaladığı dönemler oluyor
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Fatih Terim Colman'ı havada kapar. Colman'ın etrafına esaslı adamlar lazım. Yoksa yakın zamanda zoraki bir durum olur. Yalnız ben de kabul ediyorum saçmaladığı dönemler oluyor
            Kapkaç furyası seneyede devam eder, Colman ve onurun kesinlikle galatasaraya gideceğini düşünüyorum, gs kesinlikle ilgileniyor colmanla, peşinde deli oluyorlar, havada karada alırlar adamlar necatiyi aldılar yakında hasan kabzeyi felan bile alabilirler çok acaip bir aç gözlülükleri var.
            Trabzonspor, Ona Hayat Verenlerin Hayatıdır.

Yorum

• İlk olarak Emirhan Makul tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kapkaç furyası seneyede devam eder, Colman ve onurun kesinlikle galatasaraya gideceğini düşünüyorum, gs kesinlikle ilgileniyor colmanla, peşinde deli oluyorlar, havada karada alırlar adamlar necatiyi aldılar yakında hasan kabzeyi felan bile alabilirler çok acaip bir aç gözlülükleri var.
              Fatih Terim'in alınmasını en çok istediği oyuncuların başında geliyorlar.
              Ama bedavaya almak sıkar.
              Sözleşmeleri var.

Yorum

• İlk olarak Travelair tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Fatih Terim Colman'ı havada kapar. Colman'ın etrafına esaslı adamlar lazım. Yoksa yakın zamanda zoraki bir durum olur. Yalnız ben de kabul ediyorum saçmaladığı dönemler oluyor
                Ceyhun gibi bir kazmayi havada kaptiysa colman i her türlü kapar dogru.
                "Yükseldi Karadeniz Herkes Omuz Omuza Bize Fırtına Denir Çıkmayın Yolumuza..."

Yorum

• kayseri 11inde
                  ikinci yarıda girer oyuna
                  ...olay sonzuza dek yaşamak değil,esas olay hayatla barışık olmak...

Yorum

• İlk olarak Cafer1978 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Colman in apacik bir istikrar sorunu var,bunu neden görmezden geliyorsun?

Kalitesi var evet bende kabul ediyorum ama bu kalitesini ortaya koyamadiktan sonra ne yapayim ben colman i?
                    Yoruma katılıyorum. İstikrarsız olması aslında sadece bu sezon değil geçmiş sezonlarda da mevcut birşeydi. Fakat bu sezon yanında iyi top yapan Selçuk da olmayınca iyice dibe vurdu. Bence en yakın zamanda satılıp daha iyisi alınmalıdır. Daha istikrarlı ve kaliteli oyuncu bulmak için yönetimin elinden geleni yapması lazım. Yoksa orta alandaki sorun giderek büyüyeceğe benziyor.
                    En son Steril61 tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 15:46.

Yorum

• hemen ayıkladı futbolu en iyi bilen taraftarları. adam tam bir turnusol.
                      En son canna52 tarafından düzenlendi; 19.02.2012, 18:21.

Yorum

• Varlığı bir dert yokluğu yara.Onsuz da olmuyor.Daha iyisi alınana kadar en iyisi Colman.
                        -1461 TRABZON-

Yorum

• Sahada olmazsa takım oyunu adına sıradan bi Bank Asya takımından farksızız. Ne olursa olsun bu takımdaki en iyi orta saha oyuncusu. Bugün de girdikten sonra ne kadar aksiyon getirdiğini Metin Şentürk bile görmüştür.

Aykut Colman'ı kesermiş, Aykut Colman'ın anca .. Tövbe tövbe.
                          Més que un club!
                          Nil Satis Nisi Optimum..
                          Gustavo Alejandro Colman !

Oyna, dik oyna!

Yorum

• Zokora'nın gelmesiyle düzelir inşallah sahada olması bir dert olmaması bir dert.
                            Kadir Has Üniversitesi

Yorum

• Varlığın dert, yokluğun yara...
                              Dününden ders çıkar ki bugün görebilesin, bugün gör ki; yarınını düşünebilesin.

Yorum

• Senin derdin ne ula?

PSV maçında yıktın hayallerimi, gezdin durdun ama bugün...

Allah aşkına istikrar sağla, olmuyor böyle...

Yorum

Çalışıyor...
                                X