Colman iyi, güzel hoş da ona top gelince, topu kontrol edip hareketlenene kadar 10 saniye geçiyor. Çabuk bir oyuncu olsa, çok daha fazla can yakar.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
'' Trabzonspor'u tutmak sadece o yörenin çocuğu olmakla acıklanabilecek milliyetçi bir davranıs degildir.Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen bir hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmisti. ''
Kazım Koyuncu
-
parayı aldıktan sonra yatışa geçtin...
bi inter maçı vitrinlik maçtı senin için sanırım... orada iyi oynadın...
yerine kaliteli adam alınması lazım.
bu adama laf diyen futboldan anlamaz diyecek arkadaşlara ;
gelin bu sezon tüm maçları izleyelim..."Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
Rabbim TÜRKÜ korusun!
Yorum
-
Basit oynaması gereken yerde girdiği riskler başımıza iş açıyor.
Atak yaparken forvete ince pas atmayı dene, geçerse gol olur, geçmezse top gider.
Ama savunmadan çıkarken sağ bek'e o tarz pas atmanın alemi yok. Geçerse bi nane olmazsa, geçmezse pozisyonu yersin..BordoMavi.Net Forum Kurallarına aykırı bir mesaj veya kullanıcı gördüğünüzde, Kullanıcı Panelinde bulunansekmesine tıklayarak ilgili mesajı raporlamanızı sizlerden rica ederiz.
Yorum
-
iyisin hoşsun ama o savunmadan top çıkarırken bazen yaptığın anlamsız çalımlar çok tehlikeli oluyor. kalitene futbolculuğuna mücadelene tek sözüm olmaz ama kendini tam olarak vermiyorsun bazen maçaBen Kuzeyin Oğlu, sen Bizans Torunu! Ben Asaletin Rengi, Sen Entrikanın Başkenti! Ben TRABZONUM, BİZ TRABZONSPORUZ!!!
Yorum
-
İlk olarak baskurt~bera tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülehayatta iki şeye şaşırdım, şaşırıyorum. Birincisi umutun o kadar koşup da hiç listede olmaması, ikincisi de colman'ın sürekli o listede birinci olması.
Yorum
-
Colmanı forvet arkasında oynatalım broos zamanındaki gibi
boşalttığı yere zokora kalitesinde birini alalım.
O zaman hem gol atar hem asist yapar.
Yapmışlığı var biliyoruz.“Yenmez taamı ümeranın, fuzelanınÇünkü hakkıdır, yetimin fukaranın “
Yorum
Yorum