Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bir maç önce söylenenlere karşı bu maçta daha iyi olacak dedim.
    Çok iyiydin bu Colman'ı özletme bize

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Iste bu ya!
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• Senin saçlarına kurban olayım ya.. Hep böyle oyna hep böyle ol.
        Gerçekliğin tümünden igreniyorum...

Yorum

• Adamın hasısın,bi an İniesta'nın level atlamış halini izliyorum sandım.

Yorum

• ilk yarının ortalarında colman'ı kaybettik. ama dönüşü muhteşem oldu. kendisi gibi oynayınca birden xavileşiyor adam...
            tzercin61

Yorum

• Adam haklıymış meğer, aklı fikri bu maçtaymış. Tebrikler Colman.

Yorum

• böyle oyna can kurban yiğidin hakkı sana helal olsun

Yorum

• özellikle ikinci yarı bambaşkaydın colmandante inşallah stslde de bu formun sürer

Yorum

• Ben bir salağım, ben bir salağım, ben bir salağım.

Ayağına yüreğine sağlık.

Özür diliyorum senden.Alnından öpmek istiyorum.

Yorum

• Uefa tarafından maçın adamı seçildi..

Yorum

• İşte bu oğlum, işte bu. Sen busun işte.
                        - you either die a hero or you live long enough to see yourself become the villain.

Yorum

• Adamsın adam... GUSTAVO COLMAN...
                          Messi playstation oyuncusuysa , Jose Mourinho bir Championship Manager , Football Manager ustasıdır .

Herşey için Rabbime sonsuz şükürlerimle,eyvallah...

Yorum

• Hücum hattı biraz daha takıma otursun geçen yıldan daha çok boğacağız rakibi. Çok arayacağımızı düşündüğüm Selçuk'u görünen o ki çok aramayacağız.

Yorum

• Resmen Inıesta rolünü üstlendi takımda. Açık ara takımın en iyisiydi Tolga ile birlikte.

Hep böyle Colman, adamsın.
                              7 tertemiz şampiyonluk

Yorum

• İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Jajayı disiplinsiz diye gönderen zihniyet(Şenol Güneş) bu adamı haleda nasıl takımda tutuyor anlamıyorum.
                                İlk olarak ahamitokutan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                evet rakibe süper topuk pasları verdi.sağolsun baya bir pozisyon verdik kalemizde kaybettiği toplar sebebiyle.böyle oynayacaksa aykut oynasın,batıracaksa da o batırsın.yeter arkadaş 3 senedir her sene daha kötüye gidiyor.parasını artırdılar iyice artisleşti adam ya.stadda saçımı başımı yoldum!
                                İlk olarak smart61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Her zaman diyorum Colman(ve eskiden Selçuk) çok iyi oyuncu ama çok abartıyoruz, çok şişiriyoruz. Adamı sırf imajı sayesinde beğenenler var ya.
                                İlk olarak Ömür Karadeniz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Şu yorumları okudukça kahroluyorum,ben bu adam için Trabzonspor topçusu değil derken beni düşman ilan edenler şimdi neler diyor.Yazıklar olsun tek kelimeyle.
                                Colmanın bu takımın el freni olduğunu arenada göreceğiz hep beraber,maç sonu burdayım.
                                İlk olarak pazarkapılı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                ben oldum beyler her hareketi yaparim hata da yaparim top da kaybederim.....ben oldum....selcuga,engine yol verenlerin ellerinden opuyorum....
                                İlk olarak Birtan Karaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ölmüş gömeni yok.
                                İlk olarak Onur Şeref tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Serkan'ı da al git. Ne yapsa göz yumuluyor ama yeter da artık padişahın torunu musun anlamadım ki.
                                İlk olarak Erdem Keser tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Birgün kendisi yüzünden televizyonu kıracam.
                                İlk olarak Hakan Karadirek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Formasini aldigima pisman ettirecek gibi.

İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Bu haftaya kadar iyidi yani Osman?

Önceki sezondan beri beğenmiyorum kendisini.
                                Hocamız eğer bu akşam oynatmazsa sahadan galibiyetle ayrılabiliriz.
                                Yorumlara gel beee
                                Colmandante

Yorum

Yükleniyor...
                                X