Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Bana öyle geliyorki Şenol hoca ya colmanı yada alanzinhoyu tercih edecek ve ikisinden birinin yerine ortasahanın yükünü çekecek(hamallık yapacak) kaliteli bir adam getirerek takımı şekillendirecek.
    Yapılması gereken de budur zaten..

Yorum

• bursada tam oynamaya başladı oyundan alındı.
      22 Mustafa Yumlu

Yorum

• Dinlenmeli / dinlendirilmeli.
        "Bendeki Trabzonspor sadece futbolu temsil etmiyor, zaten etmemeli de...
        Trabzonspor, Türkiye’de sürekli şampiyon olanlar dışında olan her şeyi temsil ediyor”
        Kazım Koyuncu

Yorum

• IBB macinda iyi bir Futbol bekliyoruz senden..! Haberin olsun...
          İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...

Yorum

• bir maç coşuyor bir maç sahada onu tanıyamıyoruz ama bu adam coştumu takımda coşuyor bu konuda hemfikirizdir heralde

yarında coşar inşallah, zevkli bir maç izlemek istiyorum, rakip ibb a.avcının acısı daha çok yeni, yine bilindik numaralara başvuracaktır ama avni akerde yine ezip geçeceğiz onları.
            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Her mac oncesi gaza getirmek lazim , o gazla hem kendi cosar hemde takim .
              "Türk gazetelerindeki tek doğru şey tarihtir" Haim Revivo

Yorum

• colman oynamaya karar verdi mi maestro gibi takimi yonetiyor. oynamayacaksa macin basindan belli ediyor.

biraz uzagina dusen paslari soyle seri ve enerjik bi sekilde firlayip da kapmaya calistigini henuz gormedim.

bosuna kendini yormayi sevmiyor diycem ama enerjisinin cogunu kontra yedigmizde topu alip giden adamin arkasindan kosarak harciyor.

bunu da anlamiyorum..

biraz lider ruhu olsa Alexi catlatir..
                Seninle bir ömür Şenol hocam...

Yorum

• Bursaspor macinin tamamini 3 kez izledim. Surekli takip ettigim 4 kisi vardi. Colman, Selcuk, Alanzinho ve Engin.
                  4 u de inanilmaz kotu oynadilar.

Fakat hafizamda kalan Colman in alan den aldigi pas ile kaleci ile karsi karsiya kaldigi pozisyon. Eger topu alir almaz kalecinin uzerinden asirmayi dusunse 1-0 ondeyiz. Yaptigi pas hatalari ve kaybettigi toplari saymiyorum bile ki onlar cok kotu. Gercekten garip bir arkadasimiz. Bazen gercek bazen de cakma bir Arjantinli havasi veriyor.

Yorum

• Bu maç dinlendirilmesi lazım çok formsuz bi Colman var sahada
                    En son Atılay tarafından düzenlendi; 20.02.2010, 16:24.

Yorum

• İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Bu maç dinlendirilmesi lazım çok formsuz bi Colman var sahada
                      katılıyorum destekliyorumseni nadirde olsa
                      TRABZONSPOR
                      Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
                      Mesut Keleş (19)

Yorum

• Sahada olmalı.

Ceyhun da cezalı bugün , Colman'sız olmaz.

Yorum

• Bana göre hiçte formsuz değil , Bursa maçında 2.yarıya iyi başlamamızın sebebi Colman'dı bence. Gözükmeyen yönü ise defansif yararları ofansif yararlarından bu aralar daha fazla ve biz sadece futbola hücum olarak baktığımız için Colman kötü gözüküyor gözümüze. Sırf takıma direnç katmak için bilene Colman'ı sahada tutarım.

Yorum

• Colman yine sahada olmalı o olmadığı zaman takım zor işliyor..
                            OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bursaspor macinin tamamini 3 kez izledim. Surekli takip ettigim 4 kisi vardi. Colman, Selcuk, Alanzinho ve Engin.
                              4 u de inanilmaz kotu oynadilar.

Fakat hafizamda kalan Colman in alan den aldigi pas ile kaleci ile karsi karsiya kaldigi pozisyon. Eger topu alir almaz kalecinin uzerinden asirmayi dusunse 1-0 ondeyiz. Yaptigi pas hatalari ve kaybettigi toplari saymiyorum bile ki onlar cok kotu. Gercekten garip bir arkadasimiz. Bazen gercek bazen de cakma bir Arjantinli havasi veriyor.
                              demekki insan istediklerini hatırlıyor. bende engine verdiği asiti caleyi sol kanattan kaçırısışını, çaldığı basları, yanlış kararla ofsayt verilen arapasını hatırlıyorum.

Yorum

• Hadi koçum her zamanki gibi güveniyorum sana.Mahçup etme beni.

İnadına Colman
                                Colmandante

Yorum

Yükleniyor...
                                X