İlk olarak halukozcelik tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Gustavo Alejandro Colman
Daraltma
X
-
IBB macinda iyi bir Futbol bekliyoruz senden..! Haberin olsun...İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
bir maç coşuyor bir maç sahada onu tanıyamıyoruz ama bu adam coştumu takımda coşuyor bu konuda hemfikirizdir heralde
yarında coşar inşallah, zevkli bir maç izlemek istiyorum, rakip ibb a.avcının acısı daha çok yeni, yine bilindik numaralara başvuracaktır ama avni akerde yine ezip geçeceğiz onları."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
colman oynamaya karar verdi mi maestro gibi takimi yonetiyor. oynamayacaksa macin basindan belli ediyor.
biraz uzagina dusen paslari soyle seri ve enerjik bi sekilde firlayip da kapmaya calistigini henuz gormedim.
bosuna kendini yormayi sevmiyor diycem ama enerjisinin cogunu kontra yedigmizde topu alip giden adamin arkasindan kosarak harciyor.
bunu da anlamiyorum..
biraz lider ruhu olsa Alexi catlatir..Seninle bir ömür Şenol hocam...
Yorum
-
Bursaspor macinin tamamini 3 kez izledim. Surekli takip ettigim 4 kisi vardi. Colman, Selcuk, Alanzinho ve Engin.
4 u de inanilmaz kotu oynadilar.
Fakat hafizamda kalan Colman in alan den aldigi pas ile kaleci ile karsi karsiya kaldigi pozisyon. Eger topu alir almaz kalecinin uzerinden asirmayi dusunse 1-0 ondeyiz. Yaptigi pas hatalari ve kaybettigi toplari saymiyorum bile ki onlar cok kotu. Gercekten garip bir arkadasimiz. Bazen gercek bazen de cakma bir Arjantinli havasi veriyor.
Yorum
-
İlk olarak Atılay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu maç dinlendirilmesi lazım çok formsuz bi Colman var sahadaTRABZONSPOR
Bünyamin Kahriman (24), Ahmet Muhammet Demirel (21) , Serhat Kırkayak (23)
Mesut Keleş (19)
Yorum
-
Bana göre hiçte formsuz değil , Bursa maçında 2.yarıya iyi başlamamızın sebebi Colman'dı bence. Gözükmeyen yönü ise defansif yararları ofansif yararlarından bu aralar daha fazla ve biz sadece futbola hücum olarak baktığımız için Colman kötü gözüküyor gözümüze. Sırf takıma direnç katmak için bilene Colman'ı sahada tutarım.
Yorum
-
İlk olarak stormtiger61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBursaspor macinin tamamini 3 kez izledim. Surekli takip ettigim 4 kisi vardi. Colman, Selcuk, Alanzinho ve Engin.
4 u de inanilmaz kotu oynadilar.
Fakat hafizamda kalan Colman in alan den aldigi pas ile kaleci ile karsi karsiya kaldigi pozisyon. Eger topu alir almaz kalecinin uzerinden asirmayi dusunse 1-0 ondeyiz. Yaptigi pas hatalari ve kaybettigi toplari saymiyorum bile ki onlar cok kotu. Gercekten garip bir arkadasimiz. Bazen gercek bazen de cakma bir Arjantinli havasi veriyor.
Yorum
Yorum