Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Gustavo Alejandro Colman

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Szymek.

Yeterli mi?
    Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
    iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
    “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
    Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Colman szymekin sag bacagi olamaz...

Hey gidi hey

hep ayni tempoda gidiyor zor maclarda kayboluyor...ikili mücadelelerde sikinti yaratiyor...vs. vs. Selcuk daha az golü var ama herzaman tercih ederim...
      ...TRABZONSPOR...
      "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

• En İyi Forverle bizde cümlesinede bayılıyorum...
        Lig Tv'de diğer maçların beleş izlendiği tek şehir. Trabzon!

Yorum

• Bu arada Colman'ı çok seven birisiyimdir yanlış anlaşılmasın. Hatta futbolunu da beğenirim. Ama bu başlıkta öyle mesajlar yazılıyor ki, Colman'a bakış açım değişiyor. Mesela Koray iyi bilir, çok tartışırdık onunla. Ama Colman'dan soğuyorum bazı mesajları okuyunca.

Kumaşı iyi ve sürekliliği yok. Kaliteli bir oyuncu ve oyun zekası çok iyi. Ama süreklilik ve mücadele artı yönde değil. Bu çok büyük eksiklik. Maçların seyrini ve gidişatını değiştirebilir. Ama dikkat ediyorum, topla çıkarken özellikle bizim sahada gereksiz çalım yapma girişimi nedeniyle çok top kaybediyor.

Arka sayfalarda Colman'a methiyeler dizdiğim bir çok mesaj vardır. Ama eleştirileri de örtmeye çalışmak yerine dikkate almak gerekiyor diye düşünüyorum. Yoksa kimse çıkıp Colman kötü oynasın demez. Oynamasını da istemez.

Arkadaşlarım var. Trabzonspor'u tutmuyorlar ama Colman için bizim maçları izliyorlar. Onlar bile saha içerisinde sürekliliği olmamasından ve kopuk kopuk oynamasından şikayetçiler. Onlara ne oluyorsa artık.

“Ben basit bir '
          iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
          Eduardo Galeano

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Szymek.

Yeterli mi?
            Szymek ayrı çok ayrı. Son 10 yılda diyelim Syzmek'i birde Yattara'yı saymayalım, bana kim bu takıma yarar sağlamış bir yabancı futbolcu gösterebilir ? Gelen giden birsürü yabancılar oldu. Bu sene birkaç kalitelisini bulmuşken onlara sallamayı kabul edemiyorum. Hani anlamıyorum kim vardı bu takımda da Colman'a sallanıyor.

Yorum

Bu arada Colman'ı çok seven birisiyimdir yanlış anlaşılmasın. Hatta futbolunu da beğenirim. Ama bu başlıkta öyle mesajlar yazılıyor ki, Colman'a bakış açım değişiyor. Mesela Koray iyi bilir, çok tartışırdık onunla. Ama Colman'dan soğuyorum bazı mesajları okuyunca.

Kumaşı iyi ve sürekliliği yok. Kaliteli bir oyuncu ve oyun zekası çok iyi. Ama süreklilik ve mücadele artı yönde değil. Bu çok büyük eksiklik. Maçların seyrini ve gidişatını değiştirebilir. Ama dikkat ediyorum, topla çıkarken özellikle bizim sahada gereksiz çalım yapma girişimi nedeniyle çok top kaybediyor.

Arka sayfalarda Colman'a methiyeler dizdiğim bir çok mesaj vardır. Ama eleştirileri de örtmeye çalışmak yerine dikkate almak gerekiyor diye düşünüyorum. Yoksa kimse çıkıp Colman kötü oynasın demez. Oynamasını da istemez.

Arkadaşlarım var. Trabzonspor'u tutmuyorlar ama Colman için bizim maçları izliyorlar. Onlar bile saha içerisinde sürekliliği olmamasından ve kopuk kopuk oynamasından şikayetçiler. Onlara ne oluyorsa artık.
              Birde buna ek olarak ne olur şurda;

'Colman Alexten daha iyi' gibi mesajlar atmayalım..
              OSCAR CARDOZO

Yorum

• İlk olarak MuratJ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Szymek ayrı çok ayrı. Son 10 yılda diyelim Syzmek'i birde Yattara'yı saymayalım, bana kim bu takıma yarar sağlamış bir yabancı futbolcu gösterebilir ? Gelen giden birsürü yabancılar oldu. Bu sene birkaç kalitelisini bulmuşken onlara sallamayı kabul edemiyorum. Hani anlamıyorum kim vardı bu takımda da Colman'a sallanıyor.
                Öyle iddialı sorular sormak yerine bu tip sorular daha sağlıklı olur bence Murat.

Yoksa sadece Trabzonspor değil, Türkiye bile Szymek kadar donanımlı orta saha oyuncusunu bir daha göremez. Bu kadar da iddialıyım.

“Ben basit bir '
                Eduardo Galeano

Yorum

Öyle iddialı sorular sormak yerine bu tip sorular daha sağlıklı olur bence Murat.

Yoksa sadece Trabzonspor değil, Türkiye bile Szymek kadar donanımlı orta saha oyuncusunu bir daha göremez. Bu kadar da iddialıyım.
                  Katılıyorum.

Szymkowiak'ı önceki mesajımdaki soruda istisna olarak belirtmememin nedeni gerek olarak görmediğimdendi. Yoksa ne kadar mükemmel bir futbolcu, ne kadar mükemmel bir insan olduğunu herkes biliyor.

Colman gibi Gabric gibi oyuncularımız dursun takımda, sonuçta kaliteleri var genç sayılırlar ayrıca. Bunlar takımdayken yanlarına Szymek gibi yüksek kalite oyuncular alalım olay burada bence.

Yorum

• İlk olarak Samet Yildirim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Colman szymekin sag bacagi olamaz...

Hey gidi hey

hep ayni tempoda gidiyor zor maclarda kayboluyor...ikili mücadelelerde sikinti yaratiyor...vs. vs. Selcuk daha az golü var ama herzaman tercih ederim...

Abart abart iyice abart. Yok yok sağ kaşındaki kıl olamaz!

Vallahi billahi bizim taraftarımıza fazla geliyor bu Colman.
                    FxY

Yorum

• Colman Szymekin sağ bacağı, Alanzinhonun sol bacağı, Yattaranın ciğeri, Selçukun dalağı, Cale kaşı, Egemenin gözü olamaz falan ne bunlar ya Colman insan organ değil önce bunu anlayalım..

Szymek herkesin çok sevdiği beğendiği bi futbolcumuzdu ama ayrıldı takımdan bir dahada onun gibi yada ondan iyisi gelirmi bilinmez ama neden Szymeki övmek için Colmanı aşağılıyosunuz anlayabilmiş değilim..

Gustavo Colman şu an itibari ile elimizdeki en verimli futbolcudur bunu bilir bunu söylerim.. He birde Selçuk Colman kıyaslamasını anlamıyorum sanki Colman oynuyorda Selçuk yedek hey Allah'ım ya..
                      En son Emrah Akcagöz tarafından düzenlendi; 09.01.2010, 17:06.
                      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Colman'ın sürekliliği olsa Alex'i yalan eder.
                        Özkan SÜMER

Yorum

• Kritik durumda olan öğrenciye, ailesi der ya "Ya oku ya da çalış". Çocuk çalışsam yaparım modundadır ama sonuç iyi değildir. Colman da o hesap. Ağırlığını kapatmak için ya çok çalış yıldız ya da böyle idare et Colman.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• Şahsen önlibero olarak geldi bu takıma ancak ofansif orta saha olarak oynadığı maçlarda önlibero oynadığı maçlardan kat be kat iyisini oynadığını düşünüyorum.

Yorum

• Biliyorum, istatistikleri iyi. Ama yinede satilmasindan yanayim.
                              Cogu zaman Colman degilde Colwoman gibi oynuyor. Cok gücsüz kaliyor.
                              TRABZONSPOR 1967

Yorum

• bir futbolcunun yüceltilmesine de eleştiri altında hakeret edilmesi ve aşalanmasına da karşıyım. olumlu olumsuz tüm eleştiriler akıl ve insaf sınırları içinde olmalı, futbolun ülkemiz ve dünya gerçeklerine göre yapılmalıdır.
                                futbolcu başlıklarımız malesef hepsi tamamen öznel, yorumcunun sevg,-nefret duygularıyla yazılmış mesajlarla dolu. bunun da yazanın kendi kendini tatmin etme çabası dışında, diğer üyelere hiç bir yararı yok.

yani bu kadın gibi, ya da colwoman benzetmeleri kime ne kazandırıyor. nasıl bi yarar var bu benzetmede, kim hangi dersi çıkarmalı gerçekten merak ediyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X